Tijd, ruimte en beweging met onze krachtige multidimensionale healing in praktijk en scholing waarbij JIJ centraal staat in onze nieuwe dimensionale "go with the flow" van het leven. Het leven béleven zoals het is én vooral: zoals het oorspronkelijk de bedoeling is. Leven vanuit je hart...

Kom thuis in een multidimensionale healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving en je persoonlijke omstandigheden, als een thuiskomen bij jezelf.


Wil je meer weten over de praktijk of het centrum bel dan 06-52384592 voor info of voor een afspraak. Lesdata is in gezamenlijk overleg op elk moment mogelijk. Samen kunnen we kijken naar jouw weg naar heelheid op maat!


Ananda Wensing
Adres: Goorsestraat 39-41
7482 CB Haaksbergen
T 06-52384592 / 06-51304332


Website: www.anandawensing.nl
Email: anandawensing@hotmail.com

Je bent van harte welkom op onze website! Wij hopen dat de energie jouw aanspreekt. Dat je de klik met deze prachtige flow voelt en er ook voor wilt gaan, samen.

Door de vele bomen in het bos is het misschien moeilijk om voor jou datgene te kunnen vinden wat bij jou past. Welke energiefrequentie komt er tegemoet aan jouw zielsverlangen? Dat is het meest belangrijke.

Pas als jij je blij voelt worden terwijl je in de flow, door deze site surft, mag je dit voelen in je hart. Dan sluit je voor een moment je ogen, je brengt je adem diep in je buik terwijl je voeten stevig op de grond staan. Dan stem jij je af op je ziel en schouw je diep van binnen of deze vorm van healing op jouw zielsniveau mee resoneert. Dan wéét je of het voor jou de bedoeling is... en ben je hier helemaal op je plek, welkom.

Namasté, Ik begroet het licht in jou, Ananda AnaCha Wensing