Een multidimensionale healing helemaal op de flow van deze tijd...
Het leven is er om te genieten van onze processen in tijd, ruimte en beweging...
Als een dans die kleurrijk is in al haar facetten.

Universele Moeder Aarde Healing


Wil jij ook deelgenoot worden van al deze krachtige technieken?

Wil jij ook mogen zijn wie jij oorspronkelijk bent?

Wil jij ook meegenomen worden in deze krachtige nieuwetijdse kwaliteit van healing voor je zelf en voor de ander, voor je omstandigheden?

Wil jij ook aangeraakt worden door deze mindfulness manier van leven?

Wil jij ook mee kunnen stromen in het ascensieproces?

Wil jij ook naar deze pure, zuivere kracht van de Universele Moeder Aarde Healing...?


Dat kan!


Universele Moeder Aarde Healing als een krachtige nieuwetijdse multidimensionale healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...


... in drie eenvoudige stappen van elk twee dagen ontvang je vele tips en tools om aan te kunnen werken in de huidige 5e dimensionale energie. Je wordt volledig begeleidt in al deze stappen, ook na de cursusdagen, want elke stap is een proces die we omarmen. Deze manier van coachen is inbegrepen bij de cursus of jaartraining die jij gaat volgen.

Kom je van ver dan zijn er mogelijkheden voor een overnachting in onze Bed & Breakfast waarin we speciale prijzen hanteren voor cursisten, incl. ontbijt, lunch (vegetarisch) , soep, koffie, thee, frisdrinken.


Wil je de cursus liever bij jou in de buurt volgen dan kunnen we jou hier in tegemoet komen door op jouw locatie de cursus te geven.


We werken met kleine groepjes, van individueel tot 4 personen maximaal. Universele Moeder Aarde Healing, stap 1
"Multidimensionale healing en reading"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
De kosten voor deze cursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata in gezamenlijk overleg...Universele Moeder Aarde Healing, stap 2
"Bakens van licht in tijd, ruimte en beweging"                                      
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
De kosten voor deze cursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata in gezamenlijk overleg...


Universele Moeder Aarde Healing, stap 3

"Ik ben de creator van mijn eigen leven"

Leren werken met de 7e straal van de Violette Vlam met Saint Germain in de verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing om jou krachtig te kunnen begeleiden en inspireren in jouw hedendaagse ascensieproces.  
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Kosten zijn 325 euro incl. syllabus en diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata in gezamenlijk overleg...

Lerarenopleidingen in deze 3 stappen van de Universele Moeder Aarde Healing.
Als jij het gevoel hebt dat dit jouw bestemming zou kunnen zijn vraag dan naar de prachtige mogelijkheden, speciaal voor jou op maat!


Trainingen
Er zijn onze trainingsochtenden-middagen-avonden of losse lesdagen waaraan jij ook kunt deelnemen. Deze trainingen gaan voornamelijk om het samen oefenen van de diverse technieken, het integreren van nieuwe oefeningen en meditatie voor ons ascensieproces én voor je ontmoeting met de andere cursisten. Samen delen in deze prachtige flow naar heelheid.


Volle maan ceremonies
Ook kun je maandelijks deelnemen aan onze rituelen, vollemaan-ceremonies, klank en klankschalen, meditaties en healing in onze Cirkel van licht en liefde. Voor jou als lichtwerker een mooie aansluiting op de wereldwijde meditaties. 


Trefwoorden:
Helende handen, energieoverdracht op afstand, healing/reading, (geleide) meditatie, aarden en gronden (ook en vooral in 5d), lichtwerk, gidsen en engelen, lichtwerk, vortex en matrixmeditaties, lichtcodes, zielsverbindingen, hereniging van verloren zielsdelen, channelen, akasha-kronieken, violette vlam transformaties, het verwijderen van negatieve energie ofwel energie die niet bij je hoort, kristaltherapie, yoga, mindfulness, tarot, astrologie, tzolkin maya kalender, energetische geneeskunst, kruidenleer, kleurenleer, klanken, tonen, mantra, chakra-en auraleer, aarden en gronden, ceremonies, wereldwijde meditaties, lichtwerk, natuurbeleving, multidimensionale healing/reading en trainingen...
 
Een drietal mooie en bijzondere stappen in deze krachtige creaties van healing naar heelheid, multidimensionaal, en passend in deze tijd van ascensie. Jij bent ook van belang als dat ene deeltje van het grote geheel. Het leven wacht op jou!

Universele Moeder Aarde Kristal Healing

Moeder Aarde Kristal Healing in de Kristallijne Verbindingen

Daar waar we op leven, op de aarde, waar we iedere dag opnieuw onze voetstappen achter ons laten, daar waar het hart van moeder aarde zetelt, daar schuilt de weldadige krachtige energie van de kristallen.


Midden-Aarde, daar zijn zij het die ons verheffen naar een hoger niveau, om ons te helen, om te delen. Als we er op de juiste manier mee omgaan, als we ons er op de juiste manier mee gaan leren verbinden, geeft dit bijzondere resultaten op jou eigen energieniveau.

De kristallen en edelstenen geven ons eindeloze mogelijkheden. Het is fijn om met ze te mogen werken in leggingen, gewoon om bij je te dragen in je broekzak of aan en ketting, of om er mee te orakelen, of om er mee te healen.


De kostbare juwelen van moeder aarde. Ze bevatten alle herinneringen van tijd en plaats. Maak kennis met hun prachtige energieën, in hun schitterende kleuren, iedere steen met zijn of haar eigen kwaliteiten en helende werking.

In de praktijk leren werken voor jouw consulten met helende steenleggingen, kristal heling voor de chakra’s en organen, het orakelen van de helende steen, homeopathische kristalessence en nog zo heel veel meer want de mogelijkheden zijn eindeloos mooi.

Ook energetisch gaan wij ons verbinden met de kristallijne verbindingen "zo boven-zo beneden". Jij en jouw kristallijne spirit "Cha Lahun"..., voel je welkom en vooral thuiskomen met deze krachtige kristallen tonen en helende energieën waarbij we ons kristallen hart mogen (her)ontdekken om het vervolgens uit te kunnen lijnen met het kristallen hart van moeder aarde en het kristallen hart van de grote centrale zon. Op deze manier gaan we snel, we evalueren mee in een prachtige multidimensionale frequentie en maken van ons leven een ware beleving op het kristallijne niveau. Voel je gedragen!Consult kristalhealing 65 euro
Workshop 65 euro
Een 2-daagse cursus vanaf 295 euro
Jaartraining 150 euro p/dag

Lesdata in gezamenlijk overleg...

 

Aragon Kristal Elixer

Een uniek product voor volwassenen, kinderen, dieren, leef- en werkruimtes en de natuur.

Deze kristal elixer is bedoeld voor je welzijn, zowel fysiek, in je aura en chakrasysteem als in je leefruimte. Het opent je op de hedendaagse energie en zorgt ervoor dat je makkelijker mee kunt gaan op de flow van de constante energie verhogingen om ons heen. Het maakt het daarmee een toegevoegde waarde voor je welzijn in deze ascentieprocessen.

De kristal elixer is een product van de creatie in de kristallijne verbindingen en geeft je aura bescherming, aardt jezelf grondig in deze huidige tijd en is hét unieke product voor jezelf, je leefomgeving én voor de heelheid van moeder aarde.

Een flesje kristal elixer van 50 ml kost 23,50 euro en is hier verkrijgbaar en bij onze verkoopadressen.