Universele Moeder Aarde Healing

Een universele school voor healing, de I AM Mysterieschool, waar deze vormen van healing en haar filosofie wordt gedragen door de Ouden, de Cha Orde en de Meesters van het licht, de dragers van de Violette Vlam. 

Creaties van universele healing met de krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Universele moeder aarde healing en haar healingsvormen zijn verbindend en samenwerkend voor het vrouwelijk en mannelijk deel in ons, in tijd, ruimte en beweging en vooral: zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "Heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

In het werken met deze multidimensionale healingen verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen. 

Deze gaven en talenten worden voor jou gericht uitgelijnd om je zelf ook beschermd te weten zodat je onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 

Wil jij ook meegenomen worden in deze krachtige nieuwetijdse kwaliteit van healing voor je zelf en voor de ander, voor je omstandigheden?

Wil jij ook aangeraakt worden door deze mindfulness manier van leven?

Wil jij ook mee kunnen stromen in het ascensieproces?

Wil jij ook naar deze pure, zuivere kracht van de Universele Moeder Aarde Healing...?

Een plek om je veilig te voelen, één op één of in een kleine groep t...?


Kom thuis bij jezelf met de nieuwetijdse Universele Moeder Aarde Healing. Een multidimentionale healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de Natuur...


Universele Moeder Aarde Healing, Stap 1 
"Leven vanuit je hart"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Energieoverdracht als consult en de multidimentionale energieoverdracht op afstand zijn de basis van deze cursus. Dankzij de vele verschillende soorten technieken is deze cursus speciaal voor jou op maat te realiseren. De kosten voor deze cursus zijn 325 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda (zie hieronder) of in gezamenlijk overleg ...


Universele Moeder Aarde Healing, Stap 2
"Héél zijn"

Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Multidimensionaal leren werken op het niveau van de gevorderde Moeder Aarde Healing in verbinding met de meesterenergieen van Saint Germain om jou nog krachtiger te kunnen begeleiden en inspireren in jouw persoonlijke hedendaagse ascensieproces. Tevens weer nieuwe technieken als aansluiting op je eerste stap in deze healing waardoor jouw energieoverdrachten nog meer versterkt gaan worden, zowel op de behandeltafel voor jouw client als met afstandoverdracht én natuurlijk, heel belangrijk, de bewustwording in jouw eigen persoonlijke leven. Een mooi en inspirerend proces om aan te gaan voor jou persoonlijke ontwikkeling in flow in deze (nieuwe) tijd.
De kosten zijn 325 euro incl. syllabus en diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...
 

I AM Mysterieschool
Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden met de I AM  Universele Moeder Aarde Healing, Kristal Healing en White Time Healing. Het is hier allemaal op de I AM Mysterieschool, waar alles samenvloeit tot één geheel en vooral: dát wat jij nodig hebt!
De kosten van een lesdag zijn 150 euro, incl. de bijbehorende lesmaterialen, koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep (excl. edelstenenen kristallen).
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...

Kristal Healing

Kristal Healing in de Kristallijne Verbindingen

Daar waar we op leven, op de aarde, waar we iedere dag opnieuw onze voetstappen achter ons laten, daar waar het hart van moeder aarde zetelt, daar schuilt de weldadige krachtige energie van de kristallen.

Midden-Aarde, daar zijn zij het die ons verheffen naar een hoger niveau, om ons te helen, om te delen. Als we er op de juiste manier mee omgaan, als we ons er op de juiste manier mee gaan leren verbinden, geeft dit bijzondere resultaten op jou eigen energieniveau.

De kristallen en edelstenen geven ons eindeloze mogelijkheden. Het is fijn om met ze te mogen werken in leggingen, gewoon om bij je te dragen in je broekzak of aan en ketting, of om er mee te orakelen, of om er mee te healen.

De kostbare juwelen van moeder aarde. Ze bevatten alle herinneringen van tijd en plaats. Maak kennis met hun prachtige energieën, in hun schitterende kleuren, iedere steen met zijn of haar eigen kwaliteiten en helende werking.

In de praktijk leren werken voor jouw consulten met helende steenleggingen, kristal heling voor de chakra’s en organen, het orakelen van de helende steen, homeopathische kristalessence en nog zo heel veel meer want de mogelijkheden zijn eindeloos mooi.


Ook energetisch gaan wij ons verbinden met de kristallijne verbindingen "zo boven-zo beneden". Jij en jouw kristallijne spirit "Cha Lahun"..., voel je welkom en vooral thuiskomen met deze krachtige kristallen tonen en helende energieën waarbij we ons kristallen hart mogen (her)ontdekken om het vervolgens uit te kunnen lijnen met het kristallen hart van moeder aarde en het kristallen hart van de grote centrale zon. Op deze manier gaan we snel, we evalueren mee in een prachtige multidimensionale frequentie en maken van ons leven een ware beleving op het kristallijne niveau. Voel je gedragen!

Een 5-tal 2-daagse kristalcursussen vanaf 295 euro tot 325 euro.

Van het volledige assortiment kristallen en edelstenen zijn er nog slechts enkele soorten voor verkoop voorradig.

Multi dimensionale meditaties die jouw weg voorbereiden naar 5D

Naast de maandelijkse wereldwijde volle maans meditaties zijn er ook de meditaties die je meevoeren naar de energie van de nieuwe aarde en zoals wij deze noemen naar de wereld van 5D, ofwel de 5e dimensie of hoger. Het gaat hier om meditaties die jouw energieveld opladen, verhogen, en vullen met helende energie die tot in elke cel van je lichaam mag gaan stromen en blijven stromen. Jouw verbinding met je hogere zelf en Heelheid tot in elke cel, atoom, elektroon van je lichaam. Het verlicht je op je weg, het ontdoet je van ballast, brengt je in je natuurlijke evenwicht en schenkt jou datgene waar jij voor open staat. Via de matrixen, de engelenenergieen, de meesterenergieen wordt je begeleidt op je prachtige weg naar je eigen essentie, zodat je vol in het leven kunt staan, geheel in de eigen kracht van jouw IK BEN Aanwezigheid...

De kosten voor deze dag zijn 150 euro incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata in gezamenlijk overleg ...

Als voorproefje kun je alvast genieten van deze innerlijk kind meditatie die het mannelijke en vrouwelijke IN jou met elkaaar verbindt. Hierdoor ben je een rijker mens die goed geaard de nieuwe wereld kan gaan ontdekken. Ik hoop je te ontmoeten...

Ga er gemakkelijk voor zitten, ontspan je eerst, adem 4 tellen in 4 tellen uit, in de verbinding met en vanuit je hart ga je mee in de meditatie. Voel je veilig vooral. Na de meditatie kun je nog blijven "zitten" in de hogere energie, de verbindende energie zolang als jij wilt. Als het genoeg is geweest voor je open je rustig weer je ogen, wiebel je je tenen en beweeg je je vingers. Je gaat weer wat dieper ademen en je laat je fysieke lichaam weer ontwaken, klaar voor de nieuwe dag... I AM,  IK BEN die IK BEN , Ik Ben Licht, Ik Ben Liefde, Ik Ben...

De meditatie is te openen met windows media player:

 

Natuurbeleving, Mindfulness en I AM Healing

Moeder Aarde Healing zou geen complete healing zijn als we de belangsrijkste helende Natuur hier niet in zouden betrekken. Vooral ná een behandeling van deze healing is het het beste om in de natuur aanwezig te ZIJN. Te zijn in al haar aspecten, met dankbaarheid, respect en onvoorwaardelijke liefde. Het is een geven en nemen op deze prachtige planeet moeder aarde als onze bron en het zou niet passen om de natuur van haar niet mee te nemen in onze krachtige healing.

Daarom zijn er ook onze Natuurbelevings wandelingen om je deelgenoot te kunnen maken van al haar prachtige helende aspecten. Die jij op jouw beurt weer mee kunt dragen in jouw hart en het weer kunt delen in jouw leefomgeving. Hoe prachtig zou het zijn als we allemaal aan moeder aarde denken in haar grootste Kracht van háár ZIJN. Hoe prachtig zou het zijn als we haar onze dankbaarheid tonen voor al haar geschenken die ze vrij geeft vanuit haar hart en natuur. In de vorm van kruiden, bomen, bloemen, edelstenen, mineralen, krachtige leylijnen om je te laven aan haar helende energie. De groene natuur ligt aan jouw voeten, de zon, de maan, het universum, zo boven- zo beneden, het is er allemaal om ons te Her-inneren wie we écht zijn, echt zijn als medescheppers van de aarde. Hoe kunnen wij mede-scheppen en ons steentje bijdragen aan een prachtig bloeiende, groeiende, intens liefdevolle planeet Aarde waar we állemaal in volmaaktheid kunnen leven? Heel simpel, door allemaal met de positieve gedachtes, gedachten die vertellen hoe jij graag zou leven op deze moeder aarde, samen met de buitenwereld om je heen. Als we dit allemaal zouden doen, dan wordt het hier prachtig leven op moeder aarde en scheppen we allemaal deze prachtige andere nieuwe wereld…  

Daarom samen de natuur in om in contact te zijn met het meest bijzondere van het leven zelf: de natuur. Wat heeft de natuur voor rijkdommen te bieden? We gaan schouwen (zien,voelen, weten, horen)  in de natuur, ontdekken wat leylijnen, aardstralen, sixpoints, leycentra zijn en hoe kun jij het beste met deze energieën aan het werk?

Hoe kun je ze ontdekken en hoe kan de natuur helend voor jou werken in deze verbindingen?

Welke kruiden komen we zoal tegen op onze wandeling en welke kun je gebruiken voor een thee, een elixer, een olie, of welke juist helemaal niet?

De essentie van energie gaan ontdekken! Mindfulness en Yoga als een stille beleving met oefeningen buiten in de natuur. Jezelf leren aarden, gronden, verbinden met al het moois dat er is om je weer heel en compleet te voelen.

Onze aarde, moeder aarde, en haar prachtige natuur, zeker hier in onze omgeving van Haaksbergen is de natuur rijkelijk aanwezig in al haar verschillende schoonheden en waar we dit alles samen kunnen beleven. 

Er is geen video geplaaatst