Universele Moeder Aarde Healing

Een universele school voor healing, de I AM Mysterieschool, waar deze vormen van healing en haar filosofie wordt gedragen door de Ouden, de cha orde en de meesters van het licht, de dragers van de violette vlam. 

Creaties van universele healing met de krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Universele moeder aarde healing en haar healingsvormen zijn verbindend en samenwerkend voor het vrouwelijk en mannelijk deel in ons, in tijd, ruimte en beweging en vooral: zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

In het werken met deze multidimensionale healingen verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen. 

Deze gaven en talenten worden voor jou gericht uitgelijnd om je zelf ook beschermd te weten zodat je onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 

Wil jij ook meegenomen worden in deze krachtige nieuwetijdse kwaliteit van healing voor je zelf en voor de ander, voor je omstandigheden?

Wil jij ook aangeraakt worden door deze mindfulness manier van leven?

Wil jij ook mee kunnen stromen in het ascensieproces?

Wil jij ook naar deze pure, zuivere kracht van de Universele Moeder Aarde Healing...?

Universele Moeder Aarde Healing als een krachtige nieuwetijdse multidimensionale healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...


Universele Moeder Aarde Healing, Stap 1 
"Multidimensionale healing en reading"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Energieoverdracht als consult en de multidimentionale energieoverdracht op afstand zijn de basis van deze cursus. Dankzij de vele verschillende soorten technieken is deze cursus speciaal voor jou op maat te realiseren. De kosten voor deze cursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg ...


Universele Moeder Aarde Healing, Stap 2
"Héél zijn in I AM"

Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Multidimensionaal leren werken op het niveau van de 7e straal met de Violette Vlam en Saint Germain samen in de verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing om jou krachtig te kunnen begeleiden en inspireren in jouw hedendaagse ascensieproces. Tevens weer nieuwe technieken als aansluiting op je eerste stap in deze healing waardoor jouw energieoverdrachten nog meer versterkt gaan worden, zowel op de behandeltafel als met afstandoverdracht en  natuurlijk de bewustwording in jouw persoonlijke leven.  Een mooi en inspirerend proces om aan te gaan voor jou persoonlijke ontwikkeling in flow in deze tijd.
De kosten zijn 325 euro incl. syllabus en diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...
 

We werken met kleine groepjes, van individueel tot 4 personen maximaal. 
Ook één op één behoort hier tot de mogelijkheden (voor dezelfde prijs), dus schroom niet en bel voor het maken van een afspraak. 


I AM Mysterieschool
Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden met de I AM Healing,  Universele Moeder Aarde Healing, White Time Healing en Kristal Healing ... het is hier allemaal op de I AM Mysterieschool, waar alles samenvloeit tot één geheel en vooral: dát wat jij nodig hebt!

Themadagen op de I AM Mysterieschool kunnen gaan over de volgende onderwerpen:
HSP Hooggevoeligheid en hoe kan ik hier het mooiste voor mezelf uithalen?
5D  geleide meditatie, aarden en gronden in lichtwerk, gidsen en engelen, lichtwerk, vortex en matrixmeditaties, lichtcodes, zielsverbindingen, hereniging van verloren zielsdelen, channelen, akasha-kronieken in dol-fijne liefde, violette vlam transformaties, het verwijderen van negatieve energie ofwel energie die niet bij je hoort, kristaltherapie, yoga, mindfulness, kristalhealing, natuurbeleving, multidimensionale healing/reading en trainingen..., en kunnen een mooie aanvulling zijn voor zowel jouw eigen spirituele ontwikkeling alsook voor jouw eigen praktijkwerkzaamheden.

Universele Moeder Aarde Kristal Healing

Moeder Aarde Kristal Healing in de Kristallijne Verbindingen

Daar waar we op leven, op de aarde, waar we iedere dag opnieuw onze voetstappen achter ons laten, daar waar het hart van moeder aarde zetelt, daar schuilt de weldadige krachtige energie van de kristallen.

Midden-Aarde, daar zijn zij het die ons verheffen naar een hoger niveau, om ons te helen, om te delen. Als we er op de juiste manier mee omgaan, als we ons er op de juiste manier mee gaan leren verbinden, geeft dit bijzondere resultaten op jou eigen energieniveau.

De kristallen en edelstenen geven ons eindeloze mogelijkheden. Het is fijn om met ze te mogen werken in leggingen, gewoon om bij je te dragen in je broekzak of aan en ketting, of om er mee te orakelen, of om er mee te healen.

De kostbare juwelen van moeder aarde. Ze bevatten alle herinneringen van tijd en plaats. Maak kennis met hun prachtige energieën, in hun schitterende kleuren, iedere steen met zijn of haar eigen kwaliteiten en helende werking.

In de praktijk leren werken voor jouw consulten met helende steenleggingen, kristal heling voor de chakra’s en organen, het orakelen van de helende steen, homeopathische kristalessence en nog zo heel veel meer want de mogelijkheden zijn eindeloos mooi.


Ook energetisch gaan wij ons verbinden met de kristallijne verbindingen "zo boven-zo beneden". Jij en jouw kristallijne spirit "Cha Lahun"..., voel je welkom en vooral thuiskomen met deze krachtige kristallen tonen en helende energieën waarbij we ons kristallen hart mogen (her)ontdekken om het vervolgens uit te kunnen lijnen met het kristallen hart van moeder aarde en het kristallen hart van de grote centrale zon. Op deze manier gaan we snel, we evalueren mee in een prachtige multidimensionale frequentie en maken van ons leven een ware beleving op het kristallijne niveau. Voel je gedragen!

 

  • Een 5-tal 2-daagse kristalcursussen vanaf 295 euro tot 325 euro
  • Consult kristalhealing voor 65 euro.