Een multidimensionale healing helemaal op de flow van deze tijd...
Het leven is er om te genieten van onze processen in tijd, ruimte en beweging...
Als een dans die kleurrijk is in al haar facetten.

Universele Moeder Aarde Healing


Wil jij ook deelgenoot worden van al deze krachtige technieken?

Wil jij ook mogen zijn wie jij oorspronkelijk bent?

Wil jij ook meegenomen worden in deze krachtige nieuwetijdse kwaliteit van healing voor je zelf en voor de ander, voor je omstandigheden?

Wil jij ook aangeraakt worden door deze mindfulness manier van leven?

Wil jij ook mee kunnen stromen in het ascensieproces?

Wil jij ook naar deze pure, zuivere kracht van de Universele Moeder Aarde Healing...?


Dat kan!


Universele Moeder Aarde Healing als een krachtige nieuwetijdse multidimensionale healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...


... in drie eenvoudige stappen van elk twee dagen ontvang je vele tips en tools om aan te kunnen werken in de huidige 5e dimensionale energie. Je wordt volledig begeleidt in al deze stappen, ook na de cursusdagen, want elke stap is een proces die we omarmen. Deze manier van coachen is inbegrepen bij de cursus of jaartraining die jij gaat volgen.

Kom je van ver dan zijn er mogelijkheden voor een overnachting in onze Bed & Breakfast waarin we speciale prijzen hanteren voor cursisten, incl. ontbijt, lunch (vegetarisch) , soep, koffie, thee, frisdrinken.


Wil je de cursus liever bij jou in de buurt volgen dan kunnen we jou hier in tegemoet komen door op jouw locatie de cursus te geven.


We werken met kleine groepjes, van individueel tot 4 personen maximaal. Universele Moeder Aarde Healing 
"Multidimensionale healing en reading"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Energieoverdracht als consult en de multidimentionale energieoverdracht op afstand zijn de basis van deze cursus. Dankzij de vele verschillende soorten technieken is deze cursus speciaal voor jou op maat te realiseren. De kosten voor deze cursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg ...


Universele Moeder Aarde Healing 
"Ik ben de creator van mijn eigen leven"

Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
M
ultidimensionaal leren werken op het niveau van de 7e straal met de Violette Vlam en Saint Germain samen in de verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing om jou krachtig te kunnen begeleiden en inspireren in jouw hedendaagse ascensieproces.  
De kosten ijn 325 euro incl. syllabus en diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...

Universele Moeder Aarde Healing
"Bakens van licht in tijd, ruimte en beweging"                                      
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Multidimensionaal leren werken met de lichtcodes, ziele verbindingen, 5d-dna, dolfijnenliefde vanuit de Akashakronieken en meer, zijn de basis in deze cursus. De kosten voor deze cursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...

Universele Moeder Aarde Healing voor jongeren
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Ben jij ook  hooggevoelig, hoog sensitief, HSP? Zoek jij ook naar duidelijke tips en tools om hier makkelijker mee om te kunnen gaan? Wil jij ook ontdekken wie jij écht bent! Hoog gevoeligheid wil jou brengen naar jouw talenten, het wil jou brengen naar jouw eigen identieke krachten, naar jouw eigenheid, naar jouw eigen wijsheid!  Met deze holistische en nieuwetijdse manier ga je ontdekken hoe jij in jouw heelheid kan komen, krachtig, sterk en op jouw toekomst gericht.
De kosten voor deze cursus zijn 295 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...

Universele Moeder Aarde Healing voor kinderen
Een cursus van 4 halve dagen van 10.00 tot 12.30 uur of van 14.00 tot 16.30 uur.
V
oor baby's en peuters gaat het om een persoonlijke afspraak.
D
e kosten voor deze cursus of de persoonlijke inwijdingen zijn 150 euro.
Lesdata in gezamenlijk overleg...

Wil jij ook leraar worden?

Lerarenopleidingen in de Universele Moeder Aarde Healing. Als jij het gevoel hebt dat dit jouw bestemming zou kunnen zijn vraag dan naar de prachtige mogelijkheden, speciaal voor jou op maat!


Trainingen
Er zijn onze trainingsochtenden-middagen-avonden of losse lesdagen waaraan jij ook kunt deelnemen. Deze trainingen gaan voornamelijk om het samen oefenen van de diverse technieken, het integreren van nieuwe oefeningen en meditatie voor ons ascensieproces én voor je ontmoeting met de andere cursisten. Samen delen in deze prachtige flow naar heelheid.

Meditatieavonden
Ook kun je maandelijks deelnemen aan onze rituelen, vollemaan-ceremonies, klank en klankschalen, meditaties en healing in onze Cirkel van licht en liefde. Voor jou als lichtwerker een mooie aansluiting op de wereldwijde meditaties. 
Voel je welkom op onze avonden en neem deel aan deze krachtige meditaties en kristallijnne verbindingen. Dit is krachtig voor je eigen ontwikkeling en tegelijkertijd zijn we allen verantwoordelijk voor onze bijdrage aan moeder aarde. Ik hoop dat je er bij bent! 


Trefwoorden:
Helende handen, energieoverdracht op afstand, healing/reading, (geleide) meditatie, aarden en gronden (ook en vooral in 5d), lichtwerk, gidsen en engelen, lichtwerk, vortex en matrixmeditaties, lichtcodes, zielsverbindingen, hereniging van verloren zielsdelen, channelen, akasha-kronieken, violette vlam transformaties, het verwijderen van negatieve energie ofwel energie die niet bij je hoort, kristaltherapie, yoga, mindfulness, tarot, astrologie, tzolkin maya kalender, energetische geneeskunst, kruidenleer, kleurenleer, klanken, tonen, mantra, chakra-en auraleer, aarden en gronden, ceremonies, wereldwijde meditaties, lichtwerk, natuurbeleving, multidimensionale healing/reading en trainingen...
 

Een aantal mooie en bijzondere stappen in deze krachtige creaties van healing naar heelheid, multidimensionaal, en passend in deze tijd van ascensie. 

Jij bent ook van belang als dat ene deeltje van het grote geheel. Het leven wacht op jou!

Leraar Universele Moeder Aarde Healing

Wil jij ook samenwerken om deze unieke nieuwetijdse
energiefrequentie door te geven in de wereld?
Dat kan!

Er is niets mooier dan dat we samen deze creatie de wereld in brengen. Deze krachtige Universele Moeder Aarde Healing kan ons allen als een krachtig medium bij staan in diepgaande processen.


Zou jij ook niet graag deze nieuwetijdse heelwording willen bekrachtigen en ingewijd worden als leraar/docent (e )?

Het is een tijd van enorme veranderingen op moeder aarde. Onze ziels-veranderingen en daarmee de keuzes die we willen maken. Vrij van karma en in onvoorwaardelijke liefde voor moeder aarde, de mensen, de dieren, de natuur, de kristallenwereld, kortom, al wat leeft op aarde. Multidimensionaal meebuigen op de tijdslijnen in tijd, ruimte en beweging. Daar ligt voor ons allen de uitdaging en ook jij kunt hierbij nodig zijn!

Je 24/7 bewust te zijn van de processen om ons heen en het als je roeping zien om deze te mogen delen met je medemens. Als dit jouw hart raakt, neem dan contact met mij op om in gesprek te gaan over mogelijkheden en kansen voor jou om hier uiteindelijk je beroep van te kunnen maken.

Naast de eerste stap “Inwijdingsweg naar multidimensionale healing en reading” zijn vooropleidingen niet nodig. De pré is dat je dit alles gaat doorgeven vanuit je hart, puur en zuiver, zoals dit oorspronkelijk is bedoeld door de Ouden en de Cha Orde. Tijd, ruimte en beweging… als een dans die kleurrijk is in al haar stappen.

De kosten van deze 5-daagse opleiding zijn € 3500,00, incl. syllabus, diploma én de begeleiding op jouw levensweg, ook en vooral de processen na de cursus.

De opleiding bestaat uit 2 lesblokken van 2 aansluitende dagen + 1 extra trainingsdag. Verder zal er een voortdurende begeleiding/coaching op maat voor jou zijn, zodat ook jij het mooiste uit je cursisten kunt halen. Trainingsdagen zullen regelmatig op verzoek plaats kunnen vinden. 

 

Universele Moeder Aarde Kristal Healing

Moeder Aarde Kristal Healing in de Kristallijne Verbindingen

Daar waar we op leven, op de aarde, waar we iedere dag opnieuw onze voetstappen achter ons laten, daar waar het hart van moeder aarde zetelt, daar schuilt de weldadige krachtige energie van de kristallen.


Midden-Aarde, daar zijn zij het die ons verheffen naar een hoger niveau, om ons te helen, om te delen. Als we er op de juiste manier mee omgaan, als we ons er op de juiste manier mee gaan leren verbinden, geeft dit bijzondere resultaten op jou eigen energieniveau.

De kristallen en edelstenen geven ons eindeloze mogelijkheden. Het is fijn om met ze te mogen werken in leggingen, gewoon om bij je te dragen in je broekzak of aan en ketting, of om er mee te orakelen, of om er mee te healen.


De kostbare juwelen van moeder aarde. Ze bevatten alle herinneringen van tijd en plaats. Maak kennis met hun prachtige energieën, in hun schitterende kleuren, iedere steen met zijn of haar eigen kwaliteiten en helende werking.

In de praktijk leren werken voor jouw consulten met helende steenleggingen, kristal heling voor de chakra’s en organen, het orakelen van de helende steen, homeopathische kristalessence en nog zo heel veel meer want de mogelijkheden zijn eindeloos mooi.

Ook energetisch gaan wij ons verbinden met de kristallijne verbindingen "zo boven-zo beneden". Jij en jouw kristallijne spirit "Cha Lahun"..., voel je welkom en vooral thuiskomen met deze krachtige kristallen tonen en helende energieën waarbij we ons kristallen hart mogen (her)ontdekken om het vervolgens uit te kunnen lijnen met het kristallen hart van moeder aarde en het kristallen hart van de grote centrale zon. Op deze manier gaan we snel, we evalueren mee in een prachtige multidimensionale frequentie en maken van ons leven een ware beleving op het kristallijne niveau. Voel je gedragen!Consult kristalhealing 65 euro
Workshop 65 euro
Een 2-daagse cursus vanaf 295 euro
Jaartraining 150 euro p/dag

Lesdata in gezamenlijk overleg...

 

Aragon Kristal Elixer

Een uniek product voor volwassenen, kinderen, dieren, leef- en werkruimtes en de natuur.

Deze kristal elixer is bedoeld voor je welzijn, zowel fysiek, in je aura en chakrasysteem als in je leefruimte. Het opent je op de hedendaagse energie en zorgt ervoor dat je makkelijker mee kunt gaan op de flow van de constante energie verhogingen om ons heen. Het maakt het daarmee een toegevoegde waarde voor je welzijn in deze ascentieprocessen.

De kristal elixer is een product van de creatie in de kristallijne verbindingen en geeft je aura bescherming, aardt jezelf grondig in deze huidige tijd en is hét unieke product voor jezelf, je leefomgeving én voor de heelheid van moeder aarde.

Een flesje kristal elixer van 50 ml kost 23,50 euro en is hier verkrijgbaar en bij onze verkoopadressen.