Een multidimensionale healing helemaal op de flow van deze tijd...
Het leven is er om te genieten van onze processen in tijd, ruimte en beweging...
Als een dans die kleurrijk is in al haar facetten.

Universele Moeder Aarde Healing

Een universele school voor healing, de I AM Mysterieschool, waar deze vormen van healing en haar filosofie wordt gedragen door de Ouden, de cha orde en de meesters van het licht, de dragers van de violette vlam. 

Creaties van universele healing met de krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Universele moeder aarde healing en haar healingsvormen zijn verbindend en samenwerkend voor het vrouwelijk en mannelijk deel in ons, in tijd, ruimte en beweging en vooral: zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden met de Universele Moeder Aarde Healing, Kristal Healing én de I AM Healing... het is hier, op de I AM Mysterieschool, waar alles samenvloeit tot één geheel en vooral: dát wat jij nodig hebt!

In het werken met deze multidimensionale healingen verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen. 

Deze gaven en talenten worden voor jou gericht uitgelijnd om je zelf ook beschermd te weten zodat je onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 

Wil jij ook meegenomen worden in deze krachtige nieuwetijdse kwaliteit van healing voor je zelf en voor de ander, voor je omstandigheden?

Wil jij ook aangeraakt worden door deze mindfulness manier van leven?

Wil jij ook mee kunnen stromen in het ascensieproces?

Wil jij ook naar deze pure, zuivere kracht van de Universele Moeder Aarde Healing...?

Universele Moeder Aarde Healing als een krachtige nieuwetijdse multidimensionale healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...


Universele Moeder Aarde Healing 
"Multidimensionale healing en reading"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Energieoverdracht als consult en de multidimentionale energieoverdracht op afstand zijn de basis van deze cursus. Dankzij de vele verschillende soorten technieken is deze cursus speciaal voor jou op maat te realiseren. De kosten voor deze cursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg ...


Universele Moeder Aarde Healing
"Héél zijn in I AM"

Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Multidimensionaal leren werken op het niveau van de 7e straal met de Violette Vlam en Saint Germain samen in de verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing om jou krachtig te kunnen begeleiden en inspireren in jouw hedendaagse ascensieproces. Een mooi en inspirerend proces om aan te gaan voor jou persoonlijke ontwikkeling in flow in deze tijd.
De kosten zijn 325 euro incl. syllabus en diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...


Universele Moeder Aarde Healing
"Ik ben de creator van mijn eigen leven"
 
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Multidimensionaal leren werken op het niveau van de 7e straal met de Violette Vlam en Saint Germain samen in de verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing om jou krachtig te kunnen begeleiden en inspireren in jouw hedendaagse ascensieproces. Je hebt hard aan je zelf gewerkt, ontdekt wie je werkelijk bént, helemaal op de flow én vanuit je hart gaan we nog een stapje verder in deze prachtige materie van de violette vlam IK BEN, I AM.  
De kosten zijn 325 euro incl. syllabus en diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep. 
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...

Universele Moeder Aarde Healing
"Bakens van licht in tijd, ruimte en beweging"   
Een cursus van 3 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
De lichtcodes die we gaan openen en activeren waardoor jouw bevrijding naar de 5e dimensionale wereld en hoger mogelijk is. Daar waar we in tijden van Lumière en Mu onze zielenroerselen zijn kwijt geraakt, mogen we dit weer opnieuw gaan verbinden met al jouw zielsdelen. Het her-enigen van je zielsdelen als techniek voor jezelf maar ook voor de ander als een mooie consultsessie, het neutraliseren en opschonen van dimensielagen waardoor je als herboren en helemaal vernieuwd, het leven kunt beléven, hier op Moeder Aarde. Op zielsnivo afdalend in de Matrix de prachtige Dolfijnen-Liefde gaan ontmoeten, ook hierin ons de codes weer mogen gaan Her-inneren, waardoor we gestalte kunnen geven aan onze eigen individuele levensreis, zoals het oorspronkelijk de bedoeling was.
De kosten voor deze 3-daagsecursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...                

Universele Moeder Aarde Healing voor hoog gevoeligheid
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Ben jij ook  hooggevoelig, hoog sensitief, HSP? Zoek jij ook naar duidelijke tips en tools om hier makkelijker mee om te kunnen gaan? Wil jij ook ontdekken wie jij écht bent! Hoog gevoeligheid wil jou brengen naar jouw talenten, het wil jou brengen naar jouw eigen identieke krachten, naar jouw eigenheid, naar jouw eigen wijsheid!  Met deze holistische en nieuwetijdse manier ga je ontdekken hoe jij in jouw heelheid kan komen, krachtig, sterk en op jouw toekomst gericht.
De kosten voor deze cursus zijn 300 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...

We werken met kleine groepjes, van individueel tot 4 personen maximaal. 
Ook één op één behoort hier tot de mogelijkheden (voor dezelfde prijs), dus schroom niet en bel voor een afspraak. 

Trainingen
Er zijn onze trainingsochtenden-middagen-avonden of losse lesdagen waaraan jij ook kunt deelnemen. Deze trainingen gaan voornamelijk om het samen oefenen van de diverse technieken, het integreren van nieuwe oefeningen en meditatie voor ons ascensieproces én voor je ontmoeting met de andere cursisten. Samen delen in deze prachtige flow naar heelheid.

Meditatieavonden
Ook kun je maandelijks deelnemen aan onze rituelen, vollemaan-ceremonies, klank en klankschalen, meditaties en healing in onze Cirkel van licht en liefde. Voor jou als Lichtwerker een mooie aansluiting op de wereldwijde meditaties. 
Voel je welkom op deze unieke avonden en neem deel aan deze krachtige meditaties en kristallijnne verbindingen. Dit is krachtig voor je eigen ontwikkeling en tegelijkertijd zijn we allen verantwoordelijk voor onze bijdrage aan moeder aarde. Ik hoop dat je er bij bent, jij bent ook nodig voor het grote geheel! 

Leraar Universele Moeder Aarde Healing

Wil jij ook samenwerken om deze unieke nieuwetijdse
energiefrequentie door te geven in de wereld?
Dat kan!

Er is niets mooier dan dat we samen deze creatie de wereld in brengen. Deze krachtige Universele Moeder Aarde Healing kan ons allen als een krachtig medium bij staan in diepgaande processen.


Zou jij ook niet graag deze nieuwetijdse heelwording willen bekrachtigen en ingewijd worden als leraar/docent (e )?

Het is een tijd van enorme veranderingen op moeder aarde. Onze ziels-veranderingen en daarmee de keuzes die we willen maken. Vrij van karma en in onvoorwaardelijke liefde voor moeder aarde, de mensen, de dieren, de natuur, de kristallenwereld, kortom, al wat leeft op aarde. Multidimensionaal meebuigen op de tijdslijnen in tijd, ruimte en beweging. Daar ligt voor ons allen de uitdaging en ook jij kunt hierbij nodig zijn!

Je 24/7 bewust te zijn van de processen om ons heen en het als je roeping zien om deze te mogen delen met je medemens. Als dit jouw hart raakt, neem dan contact met mij op om in gesprek te gaan over mogelijkheden en kansen voor jou om hier uiteindelijk je beroep van te kunnen maken.

Naast de eerste stap “Inwijdingsweg naar multidimensionale healing en reading” zijn vooropleidingen niet nodig. De pré is dat je dit alles gaat doorgeven vanuit je hart, puur en zuiver, zoals dit oorspronkelijk is bedoeld door de Ouden en de Cha Orde. Tijd, ruimte en beweging… als een dans die kleurrijk is in al haar stappen.

De kosten van deze 5-daagse opleiding zijn 3500 euro, incl. syllabus, diploma én de begeleiding op jouw levensweg, ook en vooral de processen na de cursus.

De opleiding bestaat uit 2 lesblokken van 2 aansluitende dagen + 1 extra trainingsdag. Verder zal er een voortdurende begeleiding/coaching op maat voor jou zijn, zodat ook jij het mooiste uit je cursisten kunt halen. Trainingsdagen zullen regelmatig op verzoek plaats kunnen vinden. 

Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg.

 

Heel Zijn in I AM

Universele Moeder Aarde Healing en de Violette Vlam van Transformatie en Heelheid

 “Je bent je eigen creator”

Héél ZIJN in de flow van I AM .... Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je transformerend werken aan jouw heelheid middels training, scholing, coaching en optimale zorg voor jou.
Moeder Aarde Healing en de Violette Vlam als healing en bescherming voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omstandigheden en voor de natuur moeder aarde...  

Op deze violet gekleurde dagen gaan we tot op hoog niveau samenwerken met
de krachtige Meesterenergie van Saint Germain. Pure en zuivere belevingsdagen waarbij je ingewijd wordt in deze vorm van healing en “I AM – Ik Ben -  WIJ ZIJN”. Laat je verrassen door jouw eigen IK BEN-relatie en voel je thuis komen bij jezelf!

Vanuit je hart, vanuit het hart van je hogere zelf 
Ik Ben Licht
Ik Ben Liefde
Ik Ben
naar I AM  I AM  I AM

Bij deze cursus en inwijding ontvang je een symbool om te kunnen gebruiken bij jouw meditaties en healing. De violette energie werkt krachtig in tijd, ruimte, afstand en beweging en zorgt er voor dat jouw verleden en toekomst een krachtiger heden kan ZIJN. Je verbinden met deze energie opent voor jouw poorten naar een nieuw en kleurrijk bestaan. 

Multidimensionaal leren werken op het niveau van de 7e straal met de Violette Vlam en Saint Germain samen in de verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing om jou krachtig te kunnen begeleiden en inspireren in jouw hedendaagse ascensieproces in een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

De kosten zijn 325 euro incl. syllabus en diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.

Voel je welkom en weet dat jij ook nodig bent voor het grote geheel!

Trainingsdagen voor de extra verdieping: In de extra trainingsdagen werken we met diepgaande meditaties die krachtige doorwerken en altijd resultaat hebben op jouw leven, op jouw I AM, in jouw hart, in het hart van je hogere zelf, in het hart van de grote centrale zon, in het hart van moeder aarde. Iedere keer, iedere keer opnieuw bekrachtigen we dit netwerk van licht in onze cirkel van licht en liefde, en tijdens de lesdagen van de I AM Mysterieschool. Het leven is fijn, en het is fijn om hier een deel van te zijn!

Lerarenopleiding I AM

Zou jij ook niet graag deze nieuwetijdse heelwording willen bekrachtigen en ingewijd worden als leraar/docent (e ), dan ga ik graag met jou in gesprek.
De kosten van deze 5-daagse opleiding zijn 3250 euro, incl. lesmaterialen en diploma. 

De opleiding bestaat uit 2 lesblokken van 2 aansluitende dagen + 1 trainingsdag. Verder zal er een voortdurende begeleiding/coaching op maat voor jou zijn, zodat ook jij het mooiste uit je cursisten kunt halen. Trainingsdagen zullen regelmatig op verzoek plaats kunnen vinden.

Universele Moeder Aarde Kristal Healing

Moeder Aarde Kristal Healing in de Kristallijne Verbindingen

Daar waar we op leven, op de aarde, waar we iedere dag opnieuw onze voetstappen achter ons laten, daar waar het hart van moeder aarde zetelt, daar schuilt de weldadige krachtige energie van de kristallen.

Midden-Aarde, daar zijn zij het die ons verheffen naar een hoger niveau, om ons te helen, om te delen. Als we er op de juiste manier mee omgaan, als we ons er op de juiste manier mee gaan leren verbinden, geeft dit bijzondere resultaten op jou eigen energieniveau.

De kristallen en edelstenen geven ons eindeloze mogelijkheden. Het is fijn om met ze te mogen werken in leggingen, gewoon om bij je te dragen in je broekzak of aan en ketting, of om er mee te orakelen, of om er mee te healen.

De kostbare juwelen van moeder aarde. Ze bevatten alle herinneringen van tijd en plaats. Maak kennis met hun prachtige energieën, in hun schitterende kleuren, iedere steen met zijn of haar eigen kwaliteiten en helende werking.

In de praktijk leren werken voor jouw consulten met helende steenleggingen, kristal heling voor de chakra’s en organen, het orakelen van de helende steen, homeopathische kristalessence en nog zo heel veel meer want de mogelijkheden zijn eindeloos mooi.


Ook energetisch gaan wij ons verbinden met de kristallijne verbindingen "zo boven-zo beneden". Jij en jouw kristallijne spirit "Cha Lahun"..., voel je welkom en vooral thuiskomen met deze krachtige kristallen tonen en helende energieën waarbij we ons kristallen hart mogen (her)ontdekken om het vervolgens uit te kunnen lijnen met het kristallen hart van moeder aarde en het kristallen hart van de grote centrale zon. Op deze manier gaan we snel, we evalueren mee in een prachtige multidimensionale frequentie en maken van ons leven een ware beleving op het kristallijne niveau. Voel je gedragen!

 

  • Workshop van 1 dag 65 euro

  • Een 5-tal 2-daagse kristalcursussen vanaf 295 euro tot 325 euro

  • Consult kristalhealing voor 65 euro.

Engelen en gidsen workshop

De pure ontmoeting met je gids! 

Het ontmoeten van je persoonlijke gids is altijd weer een bijzondere en vooral ontroerende ontmoeting.  Met leuke en eenvoudige oefeningen en technieken om te ontdekken dat toeval nooit “zomaar toevallig” is. Tijdens deze dag ook vooral  in contact komen met je eigen hogere zelf en jouw lichaamsbewustzijn!

De energie van je gidsen geeft je een gevoel van diepe ontroering en liefde in je hart en maakt dat jij je geborgen voelt. De keuzes in je leven blijf je uiteraard zelf maken, maar het gevoel van verbondenheid en het gevoel dat je niet alleen bent op deze wereld, maakt je sterker en vooral heel. Vertrouwen krijgen in het feit dat je niet alleen bent, maar verbonden bent met jouw begeleiders, gidsen en beschermengelen.

Dit alles om tot een dieper bewustzijnsniveau te komen en te leren luisteren naar jouw eigen innerlijke stem. De stem van je Hogere Zelf horen, beleven, ervaren in het werken met de dimensies van 3D naar 5D. Hiermee ons leren settelen in de nieuwe energieën van deze nieuwe tijd. 

Ook na deze cursusdag blijf je voor een aantal dagen verbonden met deze energie op een heel bijzondere wijze en als een heel duidelijk groeiproces in je bewustzijn. 

Laat de engelen bewust op je pad komen, vanuit liefde!

De kosten voor deze dag van 10.00 tot 17.00 uur zijn 85 euro (incl. healing) en
incl. de lunch/ brunch en de drankjes voor deze dag.

Engelen-gidsen Leraar

Wil jij ook leraar worden in deze flow van engelen en gidsen op jouw levenspad?

Dat kan!

De kosten van deze cursusdag zijn slechts 385 euro om je voor te bereiden om zelf deze cursus door te gaan geven.

Wat heb jij nodig om jouw cursisten in deze flow te krijgen en te houden, welke tips en tools zijn hierbij nodig? laat je verrassen en geef ook je eigen leven een gouden randje met het mogen doorgeven en verbinden van deze prachtige energie! 

1 lesdag van 10.00 tot 17.00 uur
; incl. alle hiervoor bestemde lesmaterialen en diploma.
; incl. koffie, thee, lunch (met vegetarische soep).
; incl. training en coaching.