Universele Moeder Aarde Healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...

In Stappen of als Jaartraining

Een universele school voor healing, de I AM Mysterieschool, waar deze vormen van healing en haar filosofie wordt gedragen door de ouden, de cha orde en de meesters van het licht, de dragers van de violette vlam. 

Creaties van universele healing met de krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Universele moeder aarde healing en universele white time, deze healingsvormen zijn verbindend en samenwerkend voor het vrouwelijk en mannelijk deel in ons, in tijd, ruimte en beweging en vooral: zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden met de Universele Moeder Aarde Healing en I AM, en/of White Time Healing... 

In het werken met deze multidimensionale healingen verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen. 

Deze gaven en talenten worden voor jou gericht uitgelijnd om je zelf ook beschermd te weten zodat je onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 

Deze stappen in de Universele Moeder Aarde Healing, I AM en White Time Healing  kun je op elk gewenst moment van start laten gaan in losse les-trainingsdagen waarbij je een voortdurende training krijgt gedurende jouw processen. Hoe mooi is dat!

Alle lesdagen (gekozen vanuit gezamenlijk overleg en/of de agenda) zijn van 10.00 tot 17.00 uur, incl. koffie, thee, frisdrank en een lunch met (vegetarische) soep.

We werken met kleine groepjes van individueel tot maximaal 4 personen om het mooiste uit jou te kunnen halen!

Via het contactformulier  of via mailing kun je onze agenda opvragen of de informatie over de cursussen.

Ben jij ook op zoek naar vernieuwing van jezelf en de werelden om je heen?

Het mooiste uit jou zelf mogen halen en delen met de wereld om je heen, vanuit je hart.

Van hart tot hart.

Hoe mooi kan het leven dan zijn!

I AM Mysterieschool

De Universele school voor Healing, de I AM Mysterieschool van de Cha orde, is ontstaan vanuit New Earth Circle vanaf 1994 en mocht zich gaandeweg steeds verder ontwikkelen naar een hogere energiefrequentie.

Vele cursisten, clienten, therapeuten en leraren hebben hun weg hier naar toe gevonden en hebben er mede voor gezorgd dat de ontwikkeling geheel op de flow kon blijven doorgaan naar deze unieke vormen van universele healing.

Het is nog steeds een mooi en boeiend proces en het vraagt dan ook om voortdurend in eigen kracht te blijven en te blijven gaan voor het prachtige concept.

Wat dat betreft blijft het tijd, ruimte en beweging. Die beweging is nodig omdat het ascentieproces aan sterke groeiveranderingen onderhevig is en het belangrijk voor jou is om letterlijk mee te kunnen gaan in deze beweging.

Naast de thema- en lesdagen is er ook de cirkel van licht en liefde met meditatieavonden voor onze verdieping, bewustwording, verbinding, samen zijn. Samen zijn in meditatie, samen delen over onze belevingen, samen op weg door onze transformaties in de huidige (nieuwe) energie, multidimensionaal, en ook voor jou!

Moeder Aarde in haar transformatie naar een nieuwe energie, en wij mogen daar actief getuige van zijn. Actief in de zin van ons eigen ascensieproces, want onze sprong naar een nieuwe wereld gaat met letterlijke grote schokken gepaard. Het ascensieproces bewust meemaken, wéten wat er speelt en hoe er mee om te gaan zijn onze belangrijke tools. 


Voel weer Thuis op je eigen plek.
Voel je Thuis in de natuur.
In de Natuur ben je altijd welkom!
Je mag, ja, je mág , heel dicht bj de bomen staan,
of op je hurken gaan tussen de frisse nieuwe bloeiende bloemen en kruiden,
het zijn er velen, héél dicht bij elkaar...
Zie ze, voel ze, voél hun Aanwezigheid,
Liefde volle saamhorigheid in alle Elementen....,

De magische natuur waar wij allen deel van zijn, Ananda 

De flow van onze mysterieschool is simpel: er is een basis en er zijn modules. Het is aan jou wat jij zelf zou willen leren, vooral praktisch en passend in deze nieuwe tijd en vooral wat heb jij nodig?

Wat zijn jouw talenten, en wat zijn jouw doelen in het leven hier op moeder aarde op jouw oorspronkelijke pad?

We worden hierin geleidt en het maakt geen verschil in heks zijn, sjamaan zijn, yogi zijn, met engelen channelen, healer zijn, lichtwerkers zijn, we zijn allemaal reizigers en we dienen allemaal dat ene en zijn samen één, en vooral: van hart tot hart... 

Eénheid, saamhorigheid hier op moeder aarde, hier samen voor mogen zorgdragen, ieder met zijn of haar eigen inbreng. Van en met elkaar kunnen we leren naar de taal der liefde, vanuit ons hart, te luisteren.

Wil jij ook therapeut of docent worden in deze prachtige vorm van healing of gewoon fijn voor jezelf?

De belevingsdagen van de I AM Mysterieschool zijn 1x in de maand te volgen. Hierbij kijken we heel gericht naar jouw processen en in welke groep jij jouw aansluiting kunt vinden. Jouw instap is op elk moment mogelijk in dit prachtige concept naar Heelheid.

Lesdata is altijd in gezamenlijk overleg vanwege de diverse themadagen...  

Agenda

woensdag 23 en woensdag 30 september 2020  Héél ZIJN in de flow van I AM, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten 325 euro, incl. begeleiding na de cursus, syllabus, diploma, lunch met soep, koffie en thee gedurende de dag.

vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2020 Universele Moeder Aarde Healing Stap 1, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten 375 euro, incl. begeleiding na de cursus, syllabus, diploma, lunch met soep, koffie en thee gedurende de dag.

donderdag 8 en vrijdag 9 oktober 2020 Universele White Time Healing level 1, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten 300 euro, incl. syllabus, diploma, lunch met soep, koffie en thee gedurende de dag.

zaterdag 17 oktober 2020 Engelen-gidsen workshop van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten 85 euro (incl. healing)

zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020 Universele Moeder Aarde Healing Stap 1, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten 375 euro, incl. begeleiding na de cursus, syllabus, diploma, lunch met soep, koffie en thee gedurende de dag.

31 oktober 2020  I AM Mysterieschool met het thema energiebehandeling en de violette vlam, een dag van 10.00 tot 17.00 uur, kosten 150 euro

7 november 2020  I AM Mysterieschool met het thema energiebehandeling en de violette vlam, een dag van 10.00 tot 17.00 uur, kosten 150 euro

5 lesdagen van de Lerarenopleiding Moeder Aarde Healing Stap 1, de 5e dag en extra coaching worden later ingepland. Alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
De overige 2 lesdagen later te bepalen.

3 lesdagen Leraar White Time Healling op 17, 18 en 19 september 2020. Alle dagen van 10.00 tot plm. 16.00 uur

Lerarencursus voor engelen en gidsen, 1 lesdag van 10.00 tot 17.00 uur, kosten 385 euro 

Ik Ben in Verbinding en laat mijn angsten los

Het is een heftige tijd waarin we nu samen leven op onze moeder aarde. Het is een ware Levenskunst geworden, om nu op dit moment, geheel in je eigen kracht te kunnen blijven, of al snel de weg weer terug te kunnen vinden om in je hart en vanuit je hart je leven te léven in de multidimensionale realiteit. 

Er wordt wellicht veel van je gevraagd, en daarom zijn we vaak geneigd ons hoofd te buigen naar de omstandigheden en worden we daardoor al snel slachtoffer, in onze onwetendheid, vanuit de gecreëerde angsten. 

Vergeef het je zelf, niets menselijker dan dat! 

Je hebt in je eigen kosmische hartsverbinding een prachtige verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing en/of met de White Time Healing. 

Veelal vergeten we dit in de loop van de tijd, in ons (te) drukke bestaan. Maar nu worden we met de neus op de feiten gedrukt en mogen we gaan kijken, spiegelend, naar wie we écht zijn. 

Hier ligt natuurlijk een mooie uitdaging in voor jou, want de wereld om je  heen ervaar je niet op deze manier. Het is de wereld van nu, terwijl jij kunt verkeren in de hogere realiteit. 

Er komen op dit moment veel mensen op mijn pad met de vraag om healing, met de vraag om weer met deze prachtige energieën te kunnen werken. Het is nooit weg geweest, maar het is wellicht vergeten. 

Her-inneren wie je écht bent, herinneren met welke krachtige energie jij kunt werken voor jezelf, voor je naasten, voor de omgeving, voor je huisdieren, voor de omstandigheden in je leven. 

Juist nu is het toch prettig om zelfs op afstand iets voor een ander, voor de wereld, voor moeder aarde te kunnen betekenen. 

Ook jij kunt hiervoor kiezen!

Je kunt kiezen voor een gehele dag één op één met healing, training, coaching, inwijding/upgrate, lesstof geheel op maat met dat wat jij nodg hebt en natuurlijk de lunch met (vegetarische) soep, koffie en thee.

Als extra ondersteuning voor deze tijd ontvang je een on-line healing als nazorg van 2 tot 3 maanden, zonder extra kosten.

 

Als je hiervoor kiest dan kunnen we samen deze dag plannen: 06 52384592.

Uiteraard onder het voorbehoud dat we allebei gezond zijn. 

Hiervoor zijn we beiden verantwoordelijk genoeg voor om te weten wat kan en wat niet kan. 

Bewust heb ik voor één op één gekozen om de grenzen van 1,5 meter makkelijker te kunnen behouden, wat met meerdere mensen al haast niet meer zou lukken. 

Wil je persé met z’n tweetjes komen dan zal dit wel kunnen lukken als we ons voortdurend in acht nemen. Het is echter wel zo dat de ene persoon andere tips en tools nodig kan hebben als de ander of wellicht valt dit met elkaar te combineren.
Uitzondering, want dit laatste pas ik alleen maar toe bij mensen van ver af! 

Waarom doe ik dit?

Als we hiermee allemaal weer op de rit zijn, is dit toch wel heel geweldig!

Om in deze tijd in je hart te kunnen blijven, blijmoedig en vol vertrouwen, is alles waard voor het hele grote geheel, waar ook jij een deel van bent. 

Ook jij bent nodig om de energie hoog te houden. Begrijp je de impact van deze? 

Ik hoop het en ik hoop dat we er samen voor jou een TOP-dag van kunnen maken. De creatie van deze TOP-dag voor jou met die handvaten en tools die jij NU nodig  hebt. 

Dus bij het maken van een afspraak vraag ik aan jou om mij door te mailen waar jij deze dag aan zou willen werken. Wat kom jij tegen in je dagelijkse leven.

Ook maak ik geen onderscheid in white time of moeder aarde healing en/of de heelheid met de violette vlam of anders. We doen dát wat JIJ nodig hebt. 

Vandaar dat dit een speciale TOP-dag kan worden waar we samen dankbaar op terug kunnen kijken. Kies er voor om jouw weg te kunnen blijven volgen zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Namasté, vanuit mijn hart, Ananda