Universele Moeder Aarde Healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...

In Stappen of als Jaartraining

Een universele school voor healing, de I AM Mysterieschool, waar deze vormen van healing en haar filosofie wordt gedragen door de Ouden, de cha orde en de meesters van het licht, de dragers van de violette vlam. 

Creaties van universele healing met de krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Universele moeder aarde healing en haar healingsvormen zijn verbindend en samenwerkend voor het vrouwelijk en mannelijk deel in ons, in tijd, ruimte en beweging en vooral: zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden met de Universele White Time Healing, Universele Moeder Aarde Healing, Kristal Healing én de I AM Healing... het is hier, op de I AM Mysterieschool, waar alles samenvloeit tot één geheel en vooral: dát wat jij nodig hebt!

In het werken met deze multidimensionale healingen verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen. 

Deze gaven en talenten worden voor jou gericht uitgelijnd om je zelf ook beschermd te weten zodat je onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 

Deze stappen in de Universele Healing, I AM, kun je op elk gewenst moment van start laten gaan in losse les-trainingsdagen waarbij je een voortdurende training krijgt gedurende jouw processen. Hoe mooi is dat!

Alle lesdagen (gekozen vanuit gezamenlijk overleg en/of de agenda) zijn van 10.00 tot 17.00 uur, incl. koffie, thee, frisdrank en een lunch met (vegetarische) soep.

We werken met kleine groepjes van individueel tot maximaal 4 personen om het mooiste uit jou te kunnen halen!

Via het contactformulier  of via mailing kun je onze agenda opvragen of de informatie over de cursussen.

Ben jij ook op zoek naar vernieuwing van jezelf en de werelden om je heen?

Het mooiste uit jou zelf mogen halen en delen met de wereld om je heen, vanuit je hart.

Van hart tot hart.

Hoe mooi kan het leven dan zijn!

I AM Mysterieschool

De Universele school voor Healing, de I AM Mysterieschool van de Cha orde, is ontstaan vanuit New Earth Circle vanaf 1994 en mocht zich gaandeweg steeds verder ontwikkelen naar een hogere energiefrequentie.

Vele cursisten, clienten, therapeuten en leraren hebben hun weg hier naar toe gevonden en hebben er mede voor gezorgd dat de ontwikkeling geheel op de flow kon blijven doorgaan naar deze unieke vormen van universele healing.

Het is nog steeds een mooi en boeiend proces en het vraagt dan ook om voortdurend in eigen kracht te blijven en te blijven gaan voor het prachtige concept.

Wat dat betreft blijft het tijd, ruimte en beweging. Die beweging is nodig omdat het ascentieproces aan sterke groeiveranderingen onderhevig is en het belangrijk voor jou is om letterlijk mee te kunnen gaan in deze beweging.

Naast de thema- en lesdagen is er ook de cirkel van licht en liefde met meditatieavonden voor onze verdieping, bewustwording, verbinding, samen zijn. Samen zijn in meditatie, samen delen over onze belevingen, samen op weg door onze transformaties in de huidige (nieuwe) energie, multidimensionaal, en ook voor jou!

Moeder Aarde in haar transformatie naar een nieuwe energie, en wij mogen daar actief getuige van zijn. Actief in de zin van ons eigen ascensieproces, want onze sprong naar een nieuwe wereld gaat met letterlijke grote schokken gepaard. Het ascensieproces bewust meemaken, wéten wat er speelt en hoe er mee om te gaan zijn onze belangrijke tools. 


Voel weer Thuis op je eigen plek.
Voel je Thuis in de natuur.
In de Natuur ben je altijd welkom!
Je mag, ja, je mág , heel dicht bj de bomen staan,
of op je hurken gaan tussen de frisse nieuwe bloeiende bloemen en kruiden,
het zijn er velen, héél dicht bij elkaar...
Zie ze, voel ze, voél hun Aanwezigheid,
Liefde volle saamhorigheid in alle Elementen....,

De magische natuur waar wij allen deel van zijn, Ananda 

De flow van onze mysterieschool is simpel: er is een basis en er zijn modules. Het is aan jou wat jij zelf zou willen leren, vooral praktisch en passend in deze nieuwe tijd en vooral wat heb jij nodig?

We werken op de I AM Mysterieschool met de tools van Heelheid met I AM,  trainingen en healing, cirkel van licht en liefde, moeder aarde healling, white time healing, kristal healing, engelen en gidsenwerk, lichaamsbewustzijn, dna, matrix en lichtwerk, natuurbeleving, yoga/ mindfulness, ademtherapie, meditaties, tarot, astrologie, tzolkin maya kalender, kruidenleer, bach remedie, schlusserzouten, massages ...

Wat zijn jouw talenten, en wat zijn jouw doelen in het leven hier op moeder aarde op jouw oorspronkelijke pad?

We worden hierin geleidt en het maakt geen verschil in heks zijn, sjamaan zijn, yogi zijn, met engelen channelen, healer zijn, lichtwerkers zijn, we zijn allemaal reizigers en we dienen allemaal dat ene en zijn samen één, en vooral: van hart tot hart... 

Eénheid, saamhorigheid hier op moeder aarde, hier samen voor mogen zorgdragen, ieder met zijn of haar eigen inbreng. Van en met elkaar kunnen we leren naar de taal der liefde, vanuit ons hart, te luisteren.

Wil jij ook therapeut of docent worden in deze prachtige vorm van healing of gewoon fijn voor jezelf?

De belevingsdagen van de I AM Mysterieschool zijn 1x in de maand te volgen. Hierbij kijken we heel gericht naar jouw processen en in welke groep jij jouw aansluiting kunt vinden. Jouw instap is op elk moment mogelijk in dit prachtige concept naar Heelheid.

Deze parels van wijsheid wachten ook op jou...!

Lesdata is altijd in gezamenlijk overleg vanwege de diverse themadagen...  
De cursusdagen zijn allen één op één te volgen of in kleine groepjes van 2 tot 4 personen.
Voel je welkom en maak je afspraak telefonisch of per mail.

3d - 5d

Ik Ben in Verbinding en laat mijn angsten los

Het is een heftige tijd waarin we nu samen leven op onze moeder aarde. Het is een ware Levenskunst geworden, om nu op dit moment, geheel in je eigen kracht te kunnen blijven, of al snel de weg weer terug te kunnen vinden om in je hart en vanuit je hart je leven te léven in de multidimensionale realiteit. 

Er wordt wellicht veel van je gevraagd, en daarom zijn we vaak geneigd ons hoofd te buigen naar de omstandigheden en worden we daardoor al snel slachtoffer, in onze onwetendheid, vanuit de gecreëerde angsten. 

Vergeef het je zelf, niets menselijker dan dat! 

Je hebt in je eigen kosmische hartsverbinding een prachtige verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing en/of met de White Time Healing. 

Veelal vergeten we dit in de loop van de tijd, in ons (te) drukke bestaan. Maar nu worden we met de neus op de feiten gedrukt en mogen we gaan kijken, spiegelend, naar wie we écht zijn. 

Hier ligt natuurlijk een mooie uitdaging in voor jou, want de wereld om je  heen ervaar je niet op deze manier. Het is de wereld van nu, terwijl jij kunt verkeren in de hogere realiteit. 

Er komen op dit moment veel mensen op mijn pad met de vraag om healing, met de vraag om weer met deze prachtige energieën te kunnen werken. Het is nooit weg geweest, maar het is wellicht vergeten. 

Her-inneren wie je écht bent, herinneren met welke krachtige energie jij kunt werken voor jezelf, voor je naasten, voor de omgeving, voor je huisdieren, voor de omstandigheden in je leven. 

Juist nu is het toch prettig om zelfs op afstand iets voor een ander, voor de wereld, voor moeder aarde te kunnen betekenen. 

Ook jij kunt hiervoor kiezen!

Je kunt kiezen voor een gehele dag één op één met healing, training, coaching, inwijding/upgrate, lesstof geheel op maat met dat wat jij nodg hebt en natuurlijk de lunch met (vegetarische) soep, koffie en thee.

Als extra ondersteuning voor deze tijd ontvang je een on-line healing als nazorg van 2 tot 3 maanden, zonder extra kosten.

Heel Zijn in I AM

Universele Moeder Aarde Healing en de Violette Vlam van Transformatie en Heelheid

 “Je bent je eigen creator”

Héél ZIJN in de flow van I AM .... Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je transformerend werken aan jouw heelheid middels training, scholing, coaching en optimale zorg voor jou. 

Moeder Aarde Healing en de Violette Vlam als healing en bescherming voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omstandigheden en voor de natuur moeder aarde...  

Op deze violet gekleurde dagen gaan we tot op hoog niveau samenwerken met 
de krachtige Meesterenergie van Saint Germain. Pure en zuivere belevingsdagen waarbij je ingewijd wordt in deze vorm van healing en “I AM – Ik Ben -  WIJ ZIJN”. Laat je verrassen door jouw eigen IK BEN-relatie en voel je thuis komen bij jezelf!

Vanuit je hart, vanuit het hart van je hogere zelf 
Ik Ben Licht
Ik Ben Liefde
Ik Ben
naar I AM  I AM  I AM

Bij deze cursus en inwijding ontvang je een symbool om te kunnen gebruiken bij jouw meditaties en healing. De violette energie werkt krachtig in tijd, ruimte, afstand en beweging en zorgt er voor dat jouw verleden en toekomst een krachtiger heden kan ZIJN. Je verbinden met deze energie opent voor jouw poorten naar een nieuw en kleurrijk bestaan. 

Multidimensionaal leren werken op het niveau van de 7e straal met de Violette Vlam en Saint Germain samen in de verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing om jou krachtig te kunnen begeleiden en inspireren in jouw hedendaagse ascensieproces in een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

De kosten zijn 325 euro incl. syllabus en diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep. 

Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...

Voel je welkom en weet dat jij ook nodig bent voor het grote geheel en deel mee in deze parels van wijsheid!

Lesdata: 29 en 30 mei 2021, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Er is nog 1 plaats vrij.

I AM belevingsdagen

I AM dagje uit op de I AM Mysterieschool. Even alles weer op een rijtje wat jij in deze wereld op moeder aarde kunt transformeren en kunt verwezenlijken in jouw leven, in jouw gezin, in jouw omgeving, in jouw omstandigheden.

In de extra trainingsdagen werken we met diepgaande meditaties die krachtige doorwerken en altijd resultaat hebben op jouw leven, op jouw I AM, in jouw hart, in het hart van je hogere zelf, in het hart van de grote centrale zon, in het hart van moeder aarde.

We gaan er samen mee aan de slag in de prachtige violette vlam energie van en met Saint Germain, de geascendeerde meester die ons behulpzaam zal zijn waar nodig. Iedere keer, iedere keer opnieuw bekrachtigen we dit Netwerk van Licht met meditaties, mantra's invocaties, in deze cirkel van licht en liefde van de I AM Mysterieschool.

Leren samenwerken met deze liefdevolle, krachtige sleutels van transformerende energie voor jou en je nieuwe toekomst, op dat wat ons toe komt…

Ik hoop dat je er bij bent om op deze manier je levenspad lichter te maken, mooier te maken, het leven is fijn, het is fijn om hier een deel van te zijn, en ook jij kunt genieten van deze parels van wijsheid!

Lerarenopleiding I AM

Zou jij ook niet graag deze nieuwetijdse heelwording willen bekrachtigen en ingewijd worden als leraar/docent (e ), dan ga ik graag met jou in gesprek.
De kosten van deze 5-daagse opleiding zijn 3250 euro, incl. lesmaterialen en diploma. 

De opleiding bestaat uit 2 lesblokken van 2 aansluitende dagen + 1 trainingsdag. Verder zal er een voortdurende begeleiding/coaching op maat voor jou zijn, zodat ook jij het mooiste uit je cursisten kunt halen. 

Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg.