Universele Moeder Aarde Healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...

In Stappen of als Jaartraining

Deze vorm van healing en haar filosofie wordt gedragen door de ouden, de cha orde en de meesters van het licht.

Het is hiermee een universele healing met krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Deze healing is een verbindend en samenwerkend in tijd, ruimte en beweging zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden.


In het werken met deze multidimensionale healing verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen.


Deze gaven en talenten worden voor jou gericht uitgelijnd om je zelf ook beschermd te weten zodat je onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 


Er zijn een aantal stappen die je kunt volgen:

"Hooggevoeligheid is helemaal OK"  
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten zijn 295 euro incl. syllabus en diploma.


"Ik ben de creator van mijn eigen leven"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten zijn 295 euro incl. syllabus en diploma.


"Multidimensionale healing en reading".
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur
De kosten voor deze cursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma.


"Bakens van licht in tijd, ruimte en beweging"                                       
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur
De kosten voor deze cursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma.


Ook kun je kiezen voor het jaartraject van 10 lesdagen; 1x per maand (of anders). Je kunt op elk gewenst moment van start gaan en je krijgt een voortdurende training gedurende jouw processen.

We werken met kleine groepjes van individueel tot maximaal 4 personen om het mooiste uit jou te kunnen halen!


Via het contactformulier  of via mailing kun je onze agenda opvragen of de informatie over de cursussen.

Ben jij ook op zoek naar vernieuwing van jezelf en de werelden om je heen?

Het mooiste uit jou zelf mogen halen en delen met de wereld om je heen, vanuit je hart.

Van hart tot hart.

Hoe mooi kan het leven dan zijn!

I AM Mysterieschool

New Earth Circle "Dhanyavad Ananda" is al in 1999 gestart en heeft daarna in de combinatie van een spirituele winkel, centrum en praktijk een mooie ontwikkeling doorgemaakt naar de I AM Mysterieschool.

In 2013 werd er een doorstart gemaakt met de moeder aarde school om een shift te creeren van 3d naar 5d in de vorm van de "I AM Mysterieschool", zoals het nu is. Dit ging uiteraard niet vanzelf en hier hebben we dan ook met z'n allen hard aan gewerkt.

Gewerkt is misschien niet het goede woord, het was meer luisteren naar de aanwijzingen en blijven meegaan op de flow ook al leek het soms nog zo onwaarschijnlijk. Dankzij de zachte duwtjes zijn we op dit punt aangekomen.

Het is nog steeds een mooi en boeiend proces en het vraagt dan ook om voortdurend in eigen kracht te blijven en te blijven gaan voor het prachtige concept.

Wat dat betreft blijft het tijd, ruimte en beweging. Die beweging is nodig omdat het ascentieproces aan sterke groeiveranderingen onderhevig is en het belangrijk voor jou is om letterlijk mee te kunnen gaan in deze beweging.

De mysterieschool biedt een inspirerende tweejarige opleiding geworden die bestaat uit een basis waar healing, reading, (geleide) meditatie, gidsen en engelen, lichtwerk, vortex en matrixhealing/meditatie, lichtcodes, zielsverbindingen, het verwijderen van negatieve energie ofwel energie die niet bij je hoort, kristaltherapie, yoga en mindfulness, tarot, astrologie, tzolkin maya kalender, energetische geneeskunst, kruidenleer, kleurenleer, klanken, klankschalen, tonen, mantra, chakra-en auraleer, aarden en 5dgronden, DNA, natuurbeleving en nog veel meer en waar de multidimensionale universele moeder aarde healing/reading/ trainingen aan ten grondslag liggen.

Jarenlange praktijk- en leservaringen (vanaf 1993 als de praktijk "Dhanyavad Ananda") voor zowel docenten en therapeuten zijn samengebundeld in een vertaalslag naar de nieuwe huidige tijd.


Moeder Aarde in haar transformatie naar een nieuwe energie, en wij mogen daar actief getuige van zijn.

Actief in de zin van ons eigen ascensieproces, want onze sprong naar een nieuwe wereld gaat met letterlijke grote schokken gepaard.


Het ascensieproces bewust meemaken, wéten wat er speelt en hoe er mee om te gaan zijn onze belangrijke tools. 


De flow van de mysterieschool is simpel: er is een basis en er zijn modules. Het is aan jou wat jij zelf zou willen leren, vooral praktisch en passend in deze nieuwe tijd en vooral wat heb jij nodig?

Wat zijn jouw talenten, en wat zijn jouw doelen in het leven hier op moeder aarde op jouw oorspronkelijke pad?


We worden hierin geleidt en het maakt geen verschil in heks zijn, sjamaan zijn, yogi zijn, met engelen channelen, healer zijn, lichtwerkers zijn, we zijn allemaal reizigers en we dienen allemaal dat ene en zijn samen één, en vooral: van hart tot hart... 

Eénheid, saamhorigheid hier op moeder aarde, hier samen voor mogen zorgdragen, ieder met zijn of haar eigen inbreng. Van en met elkaar kunnen we leren naar de taal der liefde, vanuit ons hart, te luisteren.


Wil jij ook therapeut of docent worden in deze prachtige vorm van healing of gewoon lekker voor jezelf?


Jouw instap is op elk moment mogelijk in dit prachtige concept naar heelheid  waarbij we heel gericht kijken naar wat jij zou willen ontwikkelen in jezelf.

22. feb, 2019

Universele Moeder Aarde Healing

2-daagse cursus op 22 en 23 februari 2019 in deze universele healing. Tijdens deze dagen van 10.00 tot 17.00 uur leer je over deze vorm van healing en hoe jij jezelf of anderen energetische in balans kunt brengen. Het is een cursus met vele oefeningen en praktijk, helemaal “back to earth” en geschikt voor jong en ouder, beginners of gevorderden. Je hebt geen voorkennis of opleidingen nodig. Jouw hooggvoeligheid is de eerste tree van de ladder naar jouw hogere bewustzijn. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

27. feb, 2019

I AM Mysterieschool

Een lesdag van 10.00 tot 17.00 uur met als hoofdthema de "Hereniging van zielsdelen". Ongewild hebben we in ons leven diverse zieledelen verloren in stress, panieksituaties en traumatische gebeurtenissen. Om nu wat makkelijker mee te kunnen komen op de flow van 3d naar 5d en hoger, dienen we als het waren helemaal “compleet” te zijn. Compleet met al die ooit verloren zieledelen. Dat is wat we doen op deze dag, ons verbinden, ons herenigen met die verloren zieledelen. Vroeger werd dit door de sjamanen in een zeer verdiepend proces en ritueel toegepast. Nu in deze nieuwe tijd kan het allemaal, niet makkelijker, maar wel volgens andere methodieken. Technieken die zich verstaan met de multidimensionale healing/reading. Als je dit leest herken je mogelijk iets over jezelf en, wil jij je ook weer helemaal compleet voelen! Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

1. mrt, 2019

Universele Moeder Aarde Healing

Een cursus van 2 dagen met de transformatie en de violette vlam op 1 en 2 maart of 1 en 8 maart 2019. Universele Moeder Aarde Healing met de Violette Vlam van Heelheid en Transformatie, gelijk als de woorden: "Je bent de Creator van je eigen leven". Een unieke vorm van multidimensionale healing/reading naar de 5e dimensie waarbij je krachtig met de Violette Vlam en Meester Saint Germain wordt meegenomen. Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je transformerend werken aan jouw heelheid middels training, scholing, coaching en optimale zorg voor jou. Universele Moeder Aarde Healing en de Violette Vlam als healing en bescherming voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omstandigheden en voor de natuur moeder aarde... Op deze violet gekleurde dagen gaan we tot op hoog niveau samenwerken met de krachtige meesterenergie van Saint Germain. Pure en zuivere belevingsdagen waarbij je ingewijd wordt in deze vorm van healing en “I’ AM – Ik Ben - WIJ ZIJN”. Bij deze inwijding ontvang je een symbool om te kunnen gebruiken bij jouw meditaties en healing. De energie werkt krachtig in tijd, ruimte, afstand en beweging en zorgt er voor dat jouw verleden en toekomst een krachtiger heden kan ZIJN. Je verbinden met deze energie opent voor jouw poorten naar een nieuw begin. Er zijn nog enkele plaatsen vrij

9. mrt, 2019

I AM Mystersieschool

Een lesdag van 10.00 tot 17.00 uur met als hoofdthema de "Hereniging van zielsdelen". Ongewild hebben we in ons leven diverse zieledelen verloren in stress, panieksituaties en traumatische gebeurtenissen. Om nu wat makkelijker mee te kunnen komen op de flow van 3d naar 5d en hoger, dienen we als het waren helemaal “compleet” te zijn. Compleet met al die ooit verloren zieledelen. Dat is wat we doen op deze dag, ons verbinden, ons herenigen met die verloren zieledelen. Vroeger werd dit door de sjamanen in een zeer verdiepend proces en ritueel toegepast. Nu in deze nieuwe tijd kan het allemaal, niet makkelijker, maar wel volgens andere methodieken. Technieken die zich verstaan met de multidimensionale healing/reading. Als je dit leest herken je mogelijk iets over jezelf en, wil jij je ook weer helemaal compleet voelen!

14. mrt, 2019

I AM Mystersieschool

5 D Training, een multidimensionale training met het openen van de lichtcodes. Je weer Her-inneren welke natuurlijke talenten en geschenken je hebt meegebracht in deze incarnatie, die zijn verborgen in je fysieke lichaam. We gaan gedurende deze dag de Lichtcodes activeren om deze geschenken te laten ontwaken. Dit zal zeker je zelfvertrouwen, je innerlijke richting, inspiratie, creatieve denken, channeling en andere verborgen vermogens naar boven brengen. In feite leven we al in de 5e dimensie, bewust of onbewust, en door deze her-activering worden we ons weer helemaal bewust, kortom: we Her-inneren. Verder gaan we ons op deze dag verbinden met onze 12 zielendelen. Dit is een heel bijzondere meditatie waarvoor ik je vraag een helder kristal mee te brengen omdat we in dit kristal deze speciale energie gaan integreren! Een échte 5D Training die je niet zou willen missen met de bijzondere geleide meditaties. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.