Universele Moeder Aarde Healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...

I AM Mysterieschool

De Universele school voor Healing, de I AM Mysterieschool van de Cha orde, is ontstaan vanuit New Earth Circle vanaf 1994 en mocht zich gaandeweg steeds verder ontwikkelen naar een hogere energiefrequentie.

Vele cursisten, clienten, therapeuten en leraren hebben hun weg hier naar toe gevonden en hebben er mede voor gezorgd dat de ontwikkeling geheel op de flow kon blijven doorgaan naar deze unieke vormen van universele healing.

Het is nog steeds een mooi en boeiend proces en het vraagt dan ook om voortdurend in eigen kracht te blijven en te blijven gaan voor het prachtige concept.

Wat dat betreft blijft het tijd, ruimte en beweging. Die beweging is nodig omdat het ascentieproces aan sterke groeiveranderingen onderhevig is en het belangrijk voor jou is om letterlijk mee te kunnen gaan in deze beweging.

Naast de thema- en lesdagen is er ook de cirkel van licht en liefde met meditatieavonden voor onze verdieping, bewustwording, verbinding, samen zijn. Samen zijn in meditatie, samen delen over onze belevingen, samen op weg door onze transformaties in de huidige (nieuwe) energie, multidimensionaal, en ook voor jou!

Moeder Aarde in haar transformatie naar een nieuwe energie, en wij mogen daar actief getuige van zijn. Actief in de zin van ons eigen ascensieproces, want onze sprong naar een nieuwe wereld gaat met letterlijke grote schokken gepaard. Het ascensieproces bewust meemaken, wéten wat er speelt en hoe er mee om te gaan zijn onze belangrijke tools. 


Voel weer Thuis op je eigen plek.
Voel je Thuis in de natuur.
In de Natuur ben je altijd welkom!
Je mag, ja, je mág , heel dicht bij de bomen staan,
of op je hurken gaan tussen de frisse nieuwe bloeiende bloemen en kruiden,
het zijn er velen, héél dicht bij elkaar...
Zie ze, voel ze, voél hun Aanwezigheid,
Liefde volle saamhorigheid in alle Elementen....,

De magische natuur waar wij allen deel van zijn, Ananda 

In stappen of als jaartraining

De flow van onze mysterieschool is simpel: er is een basis en er zijn modules. Het is aan jou wat jij zelf zou willen leren, vooral praktisch en passend in deze nieuwe tijd en vooral wat heb jij nodig?

We werken op de I AM Mysterieschool met de tools van Heelheid met I AM,  trainingen en healing, cirkel van licht en liefde, moeder aarde healling, white time healing, kristal healing, engelen en gidsenwerk, lichaamsbewustzijn, dna, matrix en lichtwerk, natuurbeleving, yoga/ mindfulness, ademtherapie, meditaties, tarot, astrologie, tzolkin maya kalender, kruidenleer, bach remedie, schlusserzouten, massages ...

Wat zijn jouw talenten, en wat zijn jouw doelen in het leven hier op moeder aarde op jouw oorspronkelijke pad?

We worden hierin geleidt en het maakt geen verschil in heks zijn, sjamaan zijn, yogi zijn, met engelen channelen, healer zijn, lichtwerkers zijn, we zijn allemaal reizigers en we dienen allemaal dat ene en zijn samen één, en vooral: van hart tot hart... 

Eénheid, saamhorigheid hier op moeder aarde, hier samen voor mogen zorgdragen, ieder met zijn of haar eigen inbreng. Van en met elkaar kunnen we leren naar de taal der liefde, vanuit ons hart, te luisteren.

Wil jij ook therapeut of docent worden in deze prachtige vorm van healing of gewoon fijn voor jezelf?

De belevingsdagen van de I AM Mysterieschool zijn 1x in de maand te volgen. Hierbij kijken we heel gericht naar jouw processen en in welke groep jij jouw aansluiting kunt vinden. Jouw instap is op elk moment mogelijk in dit prachtige concept naar Heelheid.

Deze parels van wijsheid wachten ook op jou...!

Lesdata is altijd in gezamenlijk overleg vanwege de diverse themadagen...  
De cursusdagen zijn allen één op één te volgen of in kleine groepjes van 2 tot 4 personen.
Voel je welkom en maak je afspraak telefonisch of per mail.

3d - 5d