Universele Moeder Aarde Healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...

In Stappen of als Jaartraining

Deze vorm van healing en haar filosofie wordt gedragen door de ouden, de cha orde en de meesters van het licht.

Het is hiermee een universele healing met krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Deze healing is een verbindend en samenwerkend in tijd, ruimte en beweging zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden.


In het werken met deze multidimensionale healing verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen. 

Deze gaven en talenten worden voor jou gericht uitgelijnd om je zelf ook beschermd te weten zodat je onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 

Naast de Stappen die er zijn  kun je ook kiezen voor ons jaartraject van 10 lesdagen; 1x per maand (of anders). Je kunt op elk gewenst moment van start gaan en je krijgt een voortdurende training gedurende jouw processen. Alle lesdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur, incl. koffie, thee, frisdrank en een lunch met (vegetarische) soep.

We werken met kleine groepjes van individueel tot maximaal 4 personen om het mooiste uit jou te kunnen halen!

Via het contactformulier  of via mailing kun je onze agenda opvragen of de informatie over de cursussen.

Ben jij ook op zoek naar vernieuwing van jezelf en de werelden om je heen?

Het mooiste uit jou zelf mogen halen en delen met de wereld om je heen, vanuit je hart.

Van hart tot hart.

Hoe mooi kan het leven dan zijn!

I AM Mysterieschool

New Earth Circle "Dhanyavad Ananda" is al in 1994 gestart en heeft daarna in de combinatie van een spirituele winkel, centrum en praktijk een mooie ontwikkeling doorgemaakt naar de moeder aarde healing school. 

In 2013 werd er een doorstart gemaakt met de moeder aarde school voor healing om een shift te creeren van 3d naar 5d in de vorm van de
 "I AM Mysterieschool", zoals het nu is. Dit ging uiteraard niet vanzelf en hier hebben we dan ook met z'n allen hard aan gewerkt.

Gewerkt is niet het goede woord, het was meer luisteren naar de aanwijzingen en blijven meegaan op de flow ook al leek het soms nog zo onwaarschijnlijk. Dankzij de zachte duwtjes zijn we op dit punt aangekomen.

Het is nog steeds een mooi en boeiend proces en het vraagt dan ook om voortdurend in eigen kracht te blijven en te blijven gaan voor het prachtige concept.

Wat dat betreft blijft het tijd, ruimte en beweging. Die beweging is nodig omdat het ascentieproces aan sterke groeiveranderingen onderhevig is en het belangrijk voor jou is om letterlijk mee te kunnen gaan in deze beweging.

De I AM Mysterieschool biedt inspirerende themadagen zoals:

Healing voor jou en de ander 
De pure ontmoeting met je gids en channelen
Ik en de andere jij
Jij en je lichaamsbewustzijn
Matrix meditaties en healing
Herenigen van zielsdelen
Neurtraliseren en opschonen van de dimensielagen
Op de flow van het ascensieproces?
Activaties van onze lichtcodes in een 5d training
Meditatie en de kracht van verbinding
Kristallijne verbindingen en kristaltherapie
Geleide visualisatie, meditatie, de wereldwijde meditaties en 5d meditaties
Akasha-kronieken
Yoga en mindfulness 
Tarot /astrologie, tzolkin maya kalender
Klanken, klankschalen, tonen, mantra
Natuurbeleving
en nog veel meer....
en waar de multidimensionale universele moeder aarde healing aan ten grondslag liggen.

Naast de thema- en lesdagen zijn er ook meditatieavonden.
De cirkel van licht en liefde met meditatieavonden voor onze verdieping, bewustwording, verbinding, samen zijn. Samen zijn in meditatie, samen delen over onze belevingen, samen op weg door onze transformaties in de huidige (nieuwe) energie, multidimensionaal, en ook voor jou!

De eerstvolgende is op
24 januari 2020 aanvang 19.30 uur; neuwe maan en nieuwe transformaties
9 februari 2020 aanvang 19.30 uur; volle maan


Jarenlange praktijk- en leservaringen (vanaf 1993 als de praktijk "Dhanyavad Ananda") voor zowel docenten en therapeuten zijn samengebundeld in een vertaalslag naar de nieuwe huidige tijd.


Moeder Aarde in haar transformatie naar een nieuwe energie, en wij mogen daar actief getuige van zijn.

Actief in de zin van ons eigen ascensieproces, want onze sprong naar een nieuwe wereld gaat met letterlijke grote schokken gepaard.


Het ascensieproces bewust meemaken, wéten wat er speelt en hoe er mee om te gaan zijn onze belangrijke tools. 

De flow van de mysterieschool is simpel: er is een basis en er zijn modules. Het is aan jou wat jij zelf zou willen leren, vooral praktisch en passend in deze nieuwe tijd en vooral wat heb jij nodig?

Wat zijn jouw talenten, en wat zijn jouw doelen in het leven hier op moeder aarde op jouw oorspronkelijke pad?


We worden hierin geleidt en het maakt geen verschil in heks zijn, sjamaan zijn, yogi zijn, met engelen channelen, healer zijn, lichtwerkers zijn, we zijn allemaal reizigers en we dienen allemaal dat ene en zijn samen één, en vooral: van hart tot hart... 

Eénheid, saamhorigheid hier op moeder aarde, hier samen voor mogen zorgdragen, ieder met zijn of haar eigen inbreng. Van en met elkaar kunnen we leren naar de taal der liefde, vanuit ons hart, te luisteren.

Wil jij ook therapeut of docent worden in deze prachtige vorm van healing of gewoon lekker voor jezelf?

De belevingsdagen van de Mysterieschool I AM zijn 1x in de maand te volgen. Hierbij kijken we heel gericht naar jouw processen en in welke groep jij jouw aansluiting kunt vinden. Jouw instap is op elk moment mogelijk in dit prachtige concept naar Heelheid.

Lesdata is altijd in gezamenlijk overleg vanwege de diverse themadagen... 

 

Agenda

Ons pand staat nu in de verkoop en daarom gaan we stoppen met de winkel (let op: we stoppen niet met de praktijk, de wellness en de lesdagen).

De winkelvoorraad is inmiddels verkocht! We mochten het stokje doorgeven aan iemand die elders de winkel gaat voortzetten (binnenkort meer hierover).

Er is nog slechts een kleine voorraad edelstenen en kristallen, wierook en orakelkaarten. Dit hebben we nog als magazijnvoorraad uit de lesruimte tevoorschijn getoverd, en dat gaat leuk mee in de aanbiedingen in de feestelijke maand december. Het voelt goed, het voelt als op de flow en dat het de juiste richting is geweest die we nu inslaan. Ik voel me dankbaar dat het stokje wordt overgenomen, super blij mee!

Het winkelen op afspraak blijft nog even doorgaan in onze nieuwe trend als "Serviesgoed "Tweede Kans". Met nieuw en gebruikt servies uit de collecties van onze hight tea's en de theeschenkelrij. 

New Earth Circle met de Wellness met massages en healing en de Moeder Aarde Healing school gaan gewoon door met de activiteiten, ook op de andere locatie!

Onze agenda:

 

18 januari 2020 een lesdag Mysterieschool IAM met het thema de kristallijne verbindingen, van 10.00 tot 17.00 uur, kosten 150 euro

24 januari 2020  Meditatieavond in onze cirkel van licht en liefde, aamvang 19.30 uur. Thema nieuwe maan en nieuwe transformaties. Kosten 10 euro

25 januari en 1 februari 2020 Transformatie naar Heelheid, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur

6 februari 2020 Trainingsdag moeder aaarde healing van 10.00 tot 16.00 uur, kosten 85 euro

8 februari 2020 Trainingsdag moeder aarde healing van 10.00 tot 16.00 uur; kosten 85 euro 

9 februari 2020 Meditatieavond, volle maan, kosten 10 euro

15 februari 2020 Trainingsdag moeder aarde healing van 10.00 tot 16.00 uur; kosten 85 euro

12 en 13 februari 2020 Mindfulness en Healing, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur

22 februari Tijd, Ruimte en Beweging, een dag van 10.00 tot 17.00 uur

7 maart 2020 een lesdag Mysterieschool IAM met het thema de kristallijne verbindingen, van 10.00 tot 17.00 uur, kosten 150 euro