Universele Moeder Aarde Healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...

In Stappen of als Jaartraining

Deze vorm van universele moeder aarde healing en haar filosofie wordt gedragen door de ouden, de cha orde en de meesters van het licht.

Het is hiermee een universele healing met krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Deze healing is een verbindend en samenwerkend in tijd, ruimte en beweging zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden met de Universele Moeder Aarde Healing... 

In het werken met deze multidimensionale healingen verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen. 

Deze gaven en talenten worden voor jou gericht uitgelijnd om je zelf ook beschermd te weten zodat je onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 

Naast de stappen die hier zijn te volgen in de Universele Moeder Aarde Healing en Universele White Time Healing  kun je ook kiezen voor ons jaartraject van 10 lesdagen; 1x per maand (of anders). Je kunt op elk gewenst moment van start gaan en je krijgt een voortdurende training gedurende jouw processen. Alle lesdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur, incl. koffie, thee, frisdrank en een lunch met (vegetarische) soep.

We werken met kleine groepjes van individueel tot maximaal 4 personen om het mooiste uit jou te kunnen halen!

Via het contactformulier  of via mailing kun je onze agenda opvragen of de informatie over de cursussen.

Ben jij ook op zoek naar vernieuwing van jezelf en de werelden om je heen?

Het mooiste uit jou zelf mogen halen en delen met de wereld om je heen, vanuit je hart.

Van hart tot hart.

Hoe mooi kan het leven dan zijn!

I AM Mysterieschool

New Earth Circle "Dhanyavad Ananda" is al in 1994 gestart en heeft daarna in de combinatie van een spirituele winkel, centrum en praktijk een mooie ontwikkeling doorgemaakt naar de moeder aarde healing school.

In 2013 werd er een doorstart gemaakt met de moeder aarde school voor healing om een shift te creeren van 3d naar 5d in de vorm van de  "I AM Mysterieschool", zoals het nu is. Dit ging uiteraard niet vanzelf en hier hebben we dan ook met z'n allen hard aan gewerkt. 

Gewerkt is niet het goede woord, het was meer luisteren naar de aanwijzingen en blijven meegaan op de flow ook al leek het soms nog zo onwaarschijnlijk. Dankzij de zachte duwtjes zijn we op dit punt aangekomen.

Het is nog steeds een mooi en boeiend proces en het vraagt dan ook om voortdurend in eigen kracht te blijven en te blijven gaan voor het prachtige concept.

Wat dat betreft blijft het tijd, ruimte en beweging. Die beweging is nodig omdat het ascentieproces aan sterke groeiveranderingen onderhevig is en het belangrijk voor jou is om letterlijk mee te kunnen gaan in deze beweging.

Naast de thema- en lesdagen is er ook de cirkel van licht en liefde met meditatieavonden voor onze verdieping, bewustwording, verbinding, samen zijn. Samen zijn in meditatie, samen delen over onze belevingen, samen op weg door onze transformaties in de huidige (nieuwe) energie, multidimensionaal, en ook voor jou!

Data van deze meditatieavonden:
9 maart / 8 april / 5 juni / 5 juli / 3 augustus 2020

Jarenlange praktijk- en leservaringen (vanaf 1993 als de praktijk "Dhanyavad Ananda") voor zowel docenten en therapeuten zijn samengebundeld in een vertaalslag naar de nieuwe huidige tijd.

Moeder Aarde in haar transformatie naar een nieuwe energie, en wij mogen daar actief getuige van zijn.

Actief in de zin van ons eigen ascensieproces, want onze sprong naar een nieuwe wereld gaat met letterlijke grote schokken gepaard.

Het ascensieproces bewust meemaken, wéten wat er speelt en hoe er mee om te gaan zijn onze belangrijke tools. 

De flow van de mysterieschool is simpel: er is een basis en er zijn modules. Het is aan jou wat jij zelf zou willen leren, vooral praktisch en passend in deze nieuwe tijd en vooral wat heb jij nodig?

Wat zijn jouw talenten, en wat zijn jouw doelen in het leven hier op moeder aarde op jouw oorspronkelijke pad?

We worden hierin geleidt en het maakt geen verschil in heks zijn, sjamaan zijn, yogi zijn, met engelen channelen, healer zijn, lichtwerkers zijn, we zijn allemaal reizigers en we dienen allemaal dat ene en zijn samen één, en vooral: van hart tot hart... 

Eénheid, saamhorigheid hier op moeder aarde, hier samen voor mogen zorgdragen, ieder met zijn of haar eigen inbreng. Van en met elkaar kunnen we leren naar de taal der liefde, vanuit ons hart, te luisteren.

Wil jij ook therapeut of docent worden in deze prachtige vorm van healing of gewoon lekker voor jezelf?

De belevingsdagen van de Mysterieschool I AM zijn 1x in de maand te volgen. Hierbij kijken we heel gericht naar jouw processen en in welke groep jij jouw aansluiting kunt vinden. Jouw instap is op elk moment mogelijk in dit prachtige concept naar Heelheid.

Lesdata is altijd in gezamenlijk overleg vanwege de diverse themadagen...  

Agenda

7 maart 2020 een lesdag Mysterieschool IAM met het thema de kristallijne verbindingen, van 10.00 tot 17.00 uur, kosten 150 euro

9 maart 2020 Meditatieavond vanaf 19.30 uur

14 t/m 18 maart 2020 5-daagse cursus Withe Time Healing level 4, alle dagen van 10.00 tot 16.00 uur. 

20 t/m 22 maart 2020 de 3-daagse opleiding White Time Leraar level 1, alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

28 maart 2020  Dagworkshop TAROT van 10.00 tot 16.00 uur, kosten 65 euro

4 en 11 april 2020 Universele Moeder Aarde Healing Stap 1, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur

8 april 2020 Meditatieavond vanaf 19.30 uur