Universele Moeder Aarde Healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...

In Stappen of als Jaartraining

Deze vorm van healing en haar filosofie wordt gedragen door de ouden, de cha orde en de meesters van het licht.

Het is hiermee een universele healing met krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Deze healing is een verbindend en samenwerkend in tijd, ruimte en beweging zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden.


In het werken met deze multidimensionale healing verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen. 

Deze gaven en talenten worden voor jou gericht uitgelijnd om je zelf ook beschermd te weten zodat je onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 

Naast de Stappen die er zijn  kun je ook kiezen voor ons jaartraject van 10 lesdagen; 1x per maand (of anders). Je kunt op elk gewenst moment van start gaan en je krijgt een voortdurende training gedurende jouw processen.
Alle lesdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur, incl. koffie, thee, frisdrank en een lunch met (vegetarische) soep.

We werken met kleine groepjes van individueel tot maximaal 4 personen om het mooiste uit jou te kunnen halen!

Via het contactformulier  of via mailing kun je onze agenda opvragen of de informatie over de cursussen.

Ben jij ook op zoek naar vernieuwing van jezelf en de werelden om je heen?

Het mooiste uit jou zelf mogen halen en delen met de wereld om je heen, vanuit je hart.

Van hart tot hart.

Hoe mooi kan het leven dan zijn!

I AM Mysterieschool

New Earth Circle "Dhanyavad Ananda" is al in 1994 gestart en heeft daarna in de combinatie van een spirituele winkel, centrum en praktijk een mooie ontwikkeling doorgemaakt naar de moeder aarde healing school. 

In 2013 werd er een doorstart gemaakt met de moeder aarde healing school om een shift te creeren van 3d naar 5d in de vorm van de
 "I AM Mysterieschool", zoals het nu is. Dit ging uiteraard niet vanzelf en hier hebben we dan ook met z'n allen hard aan gewerkt.

Gewerkt is niet het goede woord, het was meer luisteren naar de aanwijzingen en blijven meegaan op de flow ook al leek het soms nog zo onwaarschijnlijk. Dankzij de zachte duwtjes zijn we op dit punt aangekomen.

Het is nog steeds een mooi en boeiend proces en het vraagt dan ook om voortdurend in eigen kracht te blijven en te blijven gaan voor het prachtige concept.

Wat dat betreft blijft het tijd, ruimte en beweging. Die beweging is nodig omdat het ascentieproces aan sterke groeiveranderingen onderhevig is en het belangrijk voor jou is om letterlijk mee te kunnen gaan in deze beweging.

De mysterieschool biedt een inspirerende tweejarige opleiding geworden die bestaat uit een basis waar healing, reading, (geleide) meditatie, gidsen en engelen, lichtwerk, vortex en matrixhealing/meditatie, lichtcodes, zielsverbindingen, het verwijderen van negatieve energie ofwel energie die niet bij je hoort, kristaltherapie, yoga en mindfulness, tarot, astrologie, tzolkin maya kalender, energetische geneeskunst, kruidenleer, kleurenleer, klanken, klankschalen, tonen, mantra, chakra-en auraleer, aarden en 5dgronden, DNA, natuurbeleving en nog veel meer en waar de multidimensionale universele moeder aarde healing/reading/ trainingen aan ten grondslag liggen.

Jarenlange praktijk- en leservaringen (vanaf 1993 als de praktijk "Dhanyavad Ananda") voor zowel docenten en therapeuten zijn samengebundeld in een vertaalslag naar de nieuwe huidige tijd.


Moeder Aarde in haar transformatie naar een nieuwe energie, en wij mogen daar actief getuige van zijn.

Actief in de zin van ons eigen ascensieproces, want onze sprong naar een nieuwe wereld gaat met letterlijke grote schokken gepaard.


Het ascensieproces bewust meemaken, wéten wat er speelt en hoe er mee om te gaan zijn onze belangrijke tools. 


De flow van de mysterieschool is simpel: er is een basis en er zijn modules. Het is aan jou wat jij zelf zou willen leren, vooral praktisch en passend in deze nieuwe tijd en vooral wat heb jij nodig?

Wat zijn jouw talenten, en wat zijn jouw doelen in het leven hier op moeder aarde op jouw oorspronkelijke pad?


We worden hierin geleidt en het maakt geen verschil in heks zijn, sjamaan zijn, yogi zijn, met engelen channelen, healer zijn, lichtwerkers zijn, we zijn allemaal reizigers en we dienen allemaal dat ene en zijn samen één, en vooral: van hart tot hart... 

Eénheid, saamhorigheid hier op moeder aarde, hier samen voor mogen zorgdragen, ieder met zijn of haar eigen inbreng. Van en met elkaar kunnen we leren naar de taal der liefde, vanuit ons hart, te luisteren.


Wil jij ook therapeut of docent worden in deze prachtige vorm van healing of gewoon lekker voor jezelf?


Jouw instap is op elk moment mogelijk in dit prachtige concept naar heelheid  waarbij we heel gericht kijken naar wat jij zou willen ontwikkelen in jezelf.

17. mei, 2019

Ga jij ook mee op de flow van het ascensieproces?

De nieuwe tijd met het ascensieproces van het huidige moment. De vele vragen over multi dimensionale healing, over de Schumann Resonantie, wat zijn de Zonnevlammen of energiepieken, en hoe mee te kunnen komen op deze flow. Hoe doe je dat? Hier gaan we mee aan de slag om fysiek in het hier en nu écht Aanwezig te zijn zonder uitgeput te raken! Hoe kunnen we ons goed gronden en aarden, hoe kunnen we schakelen van 3d naar 5d, hoe om te gaan met "ik en de ander", kortom, allerlei benaderingen vanuit mediatie tot oefeningen in Mindfulness en healing om jou op het juiste pad krijgen in het grote jungle bos van chaos en onwetendheid. Op weg naar vertrouwen en heelheid! Doe jij ook mee op deze dag? Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Deze dag van 10.00 tot 17.00 uur kost 65 euro, incl. drankjes en lunch met (vegetarische) soep.

22. mei, 2019

Yoga & ...

De Yoga Studio biedt een uitgebreid programma aan waarbij we maandelijks op de woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur een onderwerp mogen beleven volgens het programma. Een avond van 19.30 tot 21.30 uur waarvan de kosten 25 euro zijn. Het lesprogramma kun je bij ons aanvragen via het contactformulier. Het thema van deze avond zal zijn "ontmoeting met je gidsen".

24. mei, 2019

Verdiepings workshop

De Yoga Studio biedt een korte workshop aan waarbij we de verdieping gaan zoeken en vinden in de diverse onderwerpen. Een half dagdeel van 13.30 tot 17.00 uur waarvan de kosten 39 euro zijn. Het lesprogramma kun je bij ons aanvragen via het contactformulier. Het thema van deze workshop zal zijn "multi dimensionale geleide meditaties", waarbij we de energie flink gaan "levelen" tot wel zeker 5 of 7d...

28. mei, 2019

Mindfulness en healing

"It's a way of life", van je hoofd naar je hart. Voelen en beleven kun je alleen maar als je het zelf gaat doen. Jouw hooggevoeligheid als bondgenoot en het daarmee een welverdiende plaats te kunnen geven in jouw bestaansrecht en om op die manier te transformeren naar een helder zien, helder weten, helder horen in een prachtige bescherming en aarding met moeder aarde. Om zo je weg naar heelheid te kunnen bewandelen in jouw eigen tempo en ritme in deze krachtige multi dimensionale vorm van Mindfulness en healing! De cursus kost 295 euro, incl. lesmateriaal, diploma, lunch (vegetarisch), koffie, thee, fris gedurende de dag.

4. jun, 2019

Hooggevoeligheid is helemaal OK

Een 2-daagse cursus om je meer te verdiepen in je zelf en in jouw prachtige mogelijkheden? Wil je praktisch leren om gaan met jouw eigen heldere zien of voelen? Het kan het leven voor jou heel wat aangenamer maken. Je kunt leren hoe jij je zelf kunt beschermen tegen prikkels van buiten af. Wij bieden jou veel mogelijkheden in optimale zorg op maat. Je gaat op deze dagen heerlijk werken aan je zelf, helemaal in de flow die bij jou past en vooral: in kleine groepen tot max. 1-4 personen! We gaan jouw hoog gevoeligheid gebruiken als jouw kracht en talent, om te werken van hoog gevoeligheid naar hoog bewustzijn. Hoe mooi is dat. Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar heelheid. De natuur “moeder aarde” als onze bron en spiegel om thuis te komen bij jezelf. De kosten voor deze 2-daagse cursus zijn 295 euro, incl. drankjes, syllabus, diploma, lunch met (vegetarische) soep.

10. mei, 2019

Mysterieschool I AM

Een lesdag van 10.00 tot 17.00 uur waar we weer verder gaan met onze ontwikkelingen in het Acensieproces van dat moment. De hoofdthema's betreffen de Akasha-kronieken, zelf leren channelen vanuit zielsnivo en meer. De kosten voor deze dag zijn 150 euro, incl. lesmateriaal drankjes en (vegetarische) lunch.