Universele Moeder Aarde Healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de natuur...

In Stappen of als Jaartraining

Deze vorm van healing en haar filosofie wordt gedragen door de ouden, de cha orde en de meesters van het licht.

Het is hiermee een universele healing met krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Deze healing is een verbindend en samenwerkend in tijd, ruimte en beweging zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden.


In het werken met deze multidimensionale healing verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen.


Deze gaven en talenten worden voor jou gericht uitgelijnd om je zelf ook beschermd te weten zodat je onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 


Er zijn een aantal stappen die je kunt volgen:

"Hooggevoeligheid is helemaal OK"  
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten zijn 295 euro incl. syllabus en diploma.


"Ik ben de creator van mijn eigen leven"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten zijn 295 euro incl. syllabus en diploma.


"Multidimensionale healing en reading".
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur
De kosten voor deze cursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma.


"Bakens van licht in tijd, ruimte en beweging"                                       
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur
De kosten voor deze cursus zijn 375 euro incl. syllabus, diploma.


Ook kun je kiezen voor het jaartraject van 10 lesdagen; 1x per maand (of anders). Je kunt op elk gewenst moment van start gaan en je krijgt een voortdurende training gedurende jouw processen.

We werken met kleine groepjes van individueel tot maximaal 4 personen om het mooiste uit jou te kunnen halen!


Via het contactformulier  of via mailing kun je onze agenda opvragen of de informatie over de cursussen.

Ben jij ook op zoek naar vernieuwing van jezelf en de werelden om je heen?

Het mooiste uit jou zelf mogen halen en delen met de wereld om je heen, vanuit je hart.

Van hart tot hart.

Hoe mooi kan het leven dan zijn!

I AM Mysterieschool

New Earth Circle "Dhanyavad Ananda" is al in 1994 gestart en heeft daarna in de combinatie van een spirituele winkel, centrum en praktijk een mooie ontwikkeling doorgemaakt naar de moeder aarde healing school. 

In 2013 werd er een doorstart gemaakt met de moeder aarde healing school om een shift te creeren van 3d naar 5d in de vorm van de
 "I AM Mysterieschool", zoals het nu is. Dit ging uiteraard niet vanzelf en hier hebben we dan ook met z'n allen hard aan gewerkt.

Gewerkt is niet het goede woord, het was meer luisteren naar de aanwijzingen en blijven meegaan op de flow ook al leek het soms nog zo onwaarschijnlijk. Dankzij de zachte duwtjes zijn we op dit punt aangekomen.

Het is nog steeds een mooi en boeiend proces en het vraagt dan ook om voortdurend in eigen kracht te blijven en te blijven gaan voor het prachtige concept.

Wat dat betreft blijft het tijd, ruimte en beweging. Die beweging is nodig omdat het ascentieproces aan sterke groeiveranderingen onderhevig is en het belangrijk voor jou is om letterlijk mee te kunnen gaan in deze beweging.

De mysterieschool biedt een inspirerende tweejarige opleiding geworden die bestaat uit een basis waar healing, reading, (geleide) meditatie, gidsen en engelen, lichtwerk, vortex en matrixhealing/meditatie, lichtcodes, zielsverbindingen, het verwijderen van negatieve energie ofwel energie die niet bij je hoort, kristaltherapie, yoga en mindfulness, tarot, astrologie, tzolkin maya kalender, energetische geneeskunst, kruidenleer, kleurenleer, klanken, klankschalen, tonen, mantra, chakra-en auraleer, aarden en 5dgronden, DNA, natuurbeleving en nog veel meer en waar de multidimensionale universele moeder aarde healing/reading/ trainingen aan ten grondslag liggen.

Jarenlange praktijk- en leservaringen (vanaf 1993 als de praktijk "Dhanyavad Ananda") voor zowel docenten en therapeuten zijn samengebundeld in een vertaalslag naar de nieuwe huidige tijd.


Moeder Aarde in haar transformatie naar een nieuwe energie, en wij mogen daar actief getuige van zijn.

Actief in de zin van ons eigen ascensieproces, want onze sprong naar een nieuwe wereld gaat met letterlijke grote schokken gepaard.


Het ascensieproces bewust meemaken, wéten wat er speelt en hoe er mee om te gaan zijn onze belangrijke tools. 


De flow van de mysterieschool is simpel: er is een basis en er zijn modules. Het is aan jou wat jij zelf zou willen leren, vooral praktisch en passend in deze nieuwe tijd en vooral wat heb jij nodig?

Wat zijn jouw talenten, en wat zijn jouw doelen in het leven hier op moeder aarde op jouw oorspronkelijke pad?


We worden hierin geleidt en het maakt geen verschil in heks zijn, sjamaan zijn, yogi zijn, met engelen channelen, healer zijn, lichtwerkers zijn, we zijn allemaal reizigers en we dienen allemaal dat ene en zijn samen één, en vooral: van hart tot hart... 

Eénheid, saamhorigheid hier op moeder aarde, hier samen voor mogen zorgdragen, ieder met zijn of haar eigen inbreng. Van en met elkaar kunnen we leren naar de taal der liefde, vanuit ons hart, te luisteren.


Wil jij ook therapeut of docent worden in deze prachtige vorm van healing of gewoon lekker voor jezelf?


Jouw instap is op elk moment mogelijk in dit prachtige concept naar heelheid  waarbij we heel gericht kijken naar wat jij zou willen ontwikkelen in jezelf.

9. mrt, 2019

I AM Mystersieschool

Een lesdag van 10.00 tot 17.00 uur met als hoofdthema de "Hereniging van zielsdelen". Ongewild hebben we in ons leven diverse zieledelen verloren in stress, panieksituaties en traumatische gebeurtenissen. Om nu wat makkelijker mee te kunnen komen op de flow van 3d naar 5d en hoger, dienen we als het waren helemaal “compleet” te zijn. Compleet met al die ooit verloren zieledelen. Dat is wat we doen op deze dag, ons verbinden, ons herenigen met die verloren zieledelen. Vroeger werd dit door de sjamanen in een zeer verdiepend proces en ritueel toegepast. Nu in deze nieuwe tijd kan het allemaal, niet makkelijker, maar wel volgens andere methodieken. Technieken die zich verstaan met de multidimensionale healing/reading. Als je dit leest herken je mogelijk iets over jezelf en, wil jij je ook weer helemaal compleet voelen! De kosten voor deze dag zijn 150 euro, incl. drankjes, lesmateriaal en lunch met (vegetarische) soep.

14. mrt, 2019

Activatie van lichtcodes

5 D Training, een multidimensionale training met het openen van de lichtcodes. Je weer Her-inneren welke natuurlijke talenten en geschenken je hebt meegebracht in deze incarnatie, die zijn verborgen in je fysieke lichaam. We gaan gedurende deze dag de Lichtcodes activeren om deze geschenken te laten ontwaken. Dit zal zeker je zelfvertrouwen, je innerlijke richting, inspiratie, creatieve denken, channeling en andere verborgen vermogens naar boven brengen. In feite leven we al in de 5e dimensie, bewust of onbewust, en door deze her-activering worden we ons weer helemaal bewust, kortom: we Her-inneren. Verder gaan we ons op deze dag verbinden met onze 12 zielendelen. Dit is een heel bijzondere meditatie waarvoor ik je vraag een helder kristal mee te brengen omdat we in dit kristal deze speciale energie gaan integreren! Een échte 5D Training die je niet zou willen missen met de bijzondere geleide meditaties. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op deze dag van 10.00 tot 17.00 uur. De kosten voor deze dag zijn 150 euro, incl. drankjes, syllabus, diploma, lunch met (vegetarische) soep.

16. mrt, 2019

Heelheid en transformatie met de Violette Vlam

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart van 10.00 tot 17.00 uur deze 2-daagse cursus Universele Moeder Aarde Healing® met de Violette Vlam van Heelheid en Transformatie, gelijk als de woorden: "Je bent de Creator van je eigen leven". Een unieke vorm van multidimensionale healing/reading naar de 5e dimensie waarbij je krachtig met de Violette Vlam en Meester Saint Germain wordt meegenomen. Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je transformerend werken aan jouw heelheid middels training, scholing, coaching en optimale zorg voor jou. Universele Moeder Aarde Healing® en de Violette Vlam als healing en bescherming voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omstandigheden en voor de natuur moeder aarde... Op deze violet gekleurde dagen gaan we tot op hoog niveau samenwerken met de krachtige Meesterenergie van Saint Germain. De violette energie werkt krachtig in tijd, ruimte, afstand en beweging en zorgt er voor dat jouw verleden en toekomst een krachtiger heden kan ZIJN. Je verbinden met deze energie opent voor jouw poorten naar een nieuw leven. De kosten voor deze 2 lesdagen zijn 295 euro, incl. drankjes, syllabus, diploma, lunch met vegetarische soep.

20. mrt, 2019

Hereniging van je zielsdelen

Ongewild hebben we in ons leven diverse zieledelen verloren in stress, panieksituaties en traumatische gebeurtenissen. Om nu wat makkelijker mee te kunnen komen op de flow van 3d naar 5d en hoger, dienen we als het waren helemaal “compleet” te zijn. Compleet met al die ooit verloren zieledelen. Dat is wat we doen op deze dag (van 10.00 tot 17.00 uur), ons verbinden, ons herenigen met die verloren zieledelen. Vroeger werd dit door de sjamanen in een zeer verdiepend proces en ritueel toegepast. Nu in deze nieuwe tijd kan het allemaal met technieken die zich verstaan met de multidimensionale healing/reading. Als je dit leest herken je mogelijk iets over jezelf en, wil jij je ook weer helemaal compleet voelen! Meld je dan aan voor deze unieke cursusdag waar jij centraal staat om te ontvangen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De kosten voor deze dag zijn 150 euro, incl. drankjes, syllabus, diploma, lunch met (vegetarische) soep.

20. mrt, 2019

Wereldwijde geleide meditatie

Op deze avond staat de Lente-equinox centraal en gaan we mee in de kristallijne verbindingen en uitlijningen die ervoor kunnen zorgen dat je makkelijker mee kunt stromen in de flow van het huidige moment. Blijf uit je angsten en ga voor licht en liefde in alle opzichten! De kosten van deze avond zijn 10 euro p/p. Tijden: 19.30 tot 21.00 uur, aanmelding is gewenst!

23. mrt, 2019

Het loslaten van je angst(en); van 3d naar 5d

Het loslaten van je angsten klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Dikwijls gaan onze gedachten met ons aan de haal en trekken we onbedoeld dat aan waar we bang voor zijn. Of we kunnen door ons zorgen te maken daar werkelijk bang voor zijn. Onze eigen angsten vallen ons als het ware aan, nemen bezit van ons. Wat kunnen we nu zelf doen om vanuit deze 3d-passe naar 5d te komen? Allereerst leren we de black box te herkennen in ons zelf alvorens ons er op te focussen. Pas dan gaan we echt aan het werk. Je krijgt prachtige technieken om je angsten weg te nemen, keer op keer om ze voorgoed los te kunnen laten. Niet door telkens opnieuw in onze oude shit te duiken, maar om te herkennen wat we achter ons kunnen laten. Hierbij betrekken we ook ons lichaamsbewustzijn, heel belangrijk want je lichaam kent maar al te goed de vertaalslag van de beelden binnenin jou. Ons lichaam herkent immers veelal eerder dan wijzelf: via onze intuïtie. Ook dit gaan we in deze dag handen en voeten geven. Al deze denkbeelden die ons achtervolgen en onze dagelijkse rust kunnen verstoren. Ook energetisch leer je werken aan je angsten op deze dag. Na deze dag kun je er anders naar kijken en zijn het je keuzes die je maakt vanuit liefde en niet langer vanuit angst. Liefde is de sleutel en het is een proces om deze te vinden. We helpen je graag bij het zoeken hiervan en werken dan graag met kleine groepjes voor de optimale zorg. De kosten voor deze dag van 10.00 tot 17.00 uur zijn 95 euro, incl. de lunch met (vegetarische) soep en de drankjes voor deze dag.

26. mrt, 2019

Communiceren met je gidsen en engelen

Het ontmoeten van je persoonlijke gids is altijd weer een bijzondere en vooral ontroerende ontmoeting. Met leuke en eenvoudige oefeningen en technieken om te ontdekken dat toeval nooit “zomaar toevallig” is. Tijdens deze dag ook vooral in contact komen met je eigen hogere zelf en jouw lichaamsbewustzijn! De energie van je gidsen geeft je een gevoel van diepe ontroering en liefde in je hart en maakt dat jij je geborgen voelt. De keuzes in je leven blijf je uiteraard zelf maken, maar het gevoel van verbondenheid en het gevoel dat je niet alleen bent op deze wereld, maakt je sterker en vooral heel. Vertrouwen krijgen in het feit dat je niet alleen bent, maar verbonden bent met jouw begeleiders, gidsen en beschermengelen. Dit alles om tot een dieper bewustzijnsniveau te komen en te leren luisteren naar jouw eigen innerlijke stem. De stem van je Hogere Zelf horen, beleven, ervaren in het werken met de dimensies van 3D naar 5D. Hiermee ons leren settelen in de nieuwe energieën van deze nieuwe tijd. Ook na deze cursusdag blijf je voor een aantal dagen verbonden met deze energie op een heel bijzondere wijze en als een heel duidelijk groeiproces in je bewustzijn. Laat de engelen bewust op je pad komen, vanuit liefde! De kosten voor deze dag zijn 95 euro, incl. drankjes en lunch met (vegetarische) soep.

29. mrt, 2019

Ben jij ook meer dan gevoelig?

Een 2-daagse cursus om je meer te verdiepen in je zelf en in jouw prachtige mogelijkheden? Wil je praktisch leren om gaan met jouw eigen heldere zien of voelen? Het kan het leven voor jou heel wat aangenamer maken. Je kunt leren hoe jij je zelf kunt beschermen tegen prikkels van buiten af. Wij bieden jou veel mogelijkheden in optimale zorg op maat. Je gaat op deze dagen heerlijk werken aan je zelf, helemaal in de flow die bij jou past en vooral: in kleine groepen tot max. 1-4 personen! We gaan jouw hoog gevoeligheid gebruiken als jouw kracht en talent, om te werken van hoog gevoeligheid naar hoog bewustzijn. Hoe mooi is dat. Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar heelheid. De natuur “moeder aarde” als onze bron en spiegel om thuis te komen bij jezelf. De kosten voor deze 2-daagse cursus zijn 295 euro, incl. drankjes, syllabus, diploma, lunch met (vegetarische) soep.

4. apr, 2019

Heelheid en transformatie met de Violette Vlam

Op donderdag 4 en vrijdag 5 april deze 2-daagse cursus Universele Moeder Aarde Healing® met de Violette Vlam van Heelheid en Transformatie, gelijk als de woorden: "Je bent de Creator van je eigen leven". Een unieke vorm van multidimensionale healing/reading naar de 5e dimensie waarbij je krachtig met de Violette Vlam en Meester Saint Germain wordt meegenomen. Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je transformerend werken aan jouw heelheid middels training, scholing, coaching en optimale zorg voor jou. Universele Moeder Aarde Healing® en de Violette Vlam als healing en bescherming voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omstandigheden en voor de natuur moeder aarde... Op deze violet gekleurde dagen gaan we tot op hoog niveau samenwerken met de krachtige Meesterenergie van Saint Germain. De violette energie werkt krachtig in tijd, ruimte, afstand en beweging en zorgt er voor dat jouw verleden en toekomst een krachtiger heden kan ZIJN. Je verbinden met deze energie opent voor jouw poorten naar een nieuw leven. De kosten voor deze 2 dagen zijn 295 euro, incl. drankjes, syllabus, diploma, lunch met (vegetarische) soep.

6. apr, 2019

Hereniging van je zielsdelen

Een "hot" item vandaag de dag in ons ascensieproces. Ongewild hebben we in ons leven diverse zieledelen verloren in stress, panieksituaties en traumatische gebeurtenissen. Om nu wat makkelijker mee te kunnen komen op de flow van 3d naar 5d en hoger, dienen we als het waren helemaal “compleet” te zijn. Compleet met al die ooit verloren zieledelen. Dat is wat we doen op deze dag, ons verbinden, ons herenigen met die verloren zieledelen. Vroeger werd dit door de sjamanen in een zeer verdiepend proces en ritueel toegepast. Nu in deze nieuwe tijd kan het allemaal met technieken die zich verstaan met de multidimensionale healing/reading. Als je dit leest herken je mogelijk iets over jezelf en, wil jij je ook weer helemaal compleet voelen! Meld je dan aan voor deze unieke cursusdag waar jij centraal staat om te ontvangen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De kosten voor deze dag zijn 150 euro, incl. drankjes en lunch met (vegetarische) soep.

12. apr, 2019

Universele Moeder Aarde Healing

Heb jij ook zin aan een opleiding waarin jij de genezer in jezelf mag gaan ontdekken? Als jij deze weg zoekt ben je hier wellicht op de plek om thuis te komen bij je zelf. Naast de stromingen van de reiki cursussen zijn er nu ook deze stappen in de moeder aarde healing®. Een heel complete cursus die zelfs verder reikt dan healing. Verder reikt dan healing omdat het een multi dimensionale healing/reading betreft waarop we elkaar op alle niveaus mogen ontmoeten. Deze healing die krachtig in zijn tijd meegaat en gedragen wordt door de Ouden is verbindend en samenwerkend in tijd en ruimte zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar heelheid middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou. Moeder Aarde Healing® als healing voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omstandigheden, voor de natuur moeder aarde. De kosten voor deze 2 dagen zijn 350 euro, incl. drankjes, syllabus, diploma, lunch met (vegetarische) soep.

18. apr, 2019

Kristallijne Verbindingen 2-daagse cursus

Een echte multi dimensionele 2-daagse kristalcursus op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019 van 10.00 tot 17.00 uur waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn in het werken met de krachtige energie van de kristallen. Het is fijn om met ze te mogen werken in leggingen, gewoon om bij je te dragen in je broekzak of aan en ketting, om mee te orakelen, of om mee te healen. Het zijn de kostbare geschenken van moeder aarde. Ze bevatten alle herinneringen van tijd en plaats. Maak kennis met hun prachtige energieën, in hun schitterende kleuren, iedere steen met zijn of haar eigen kwaliteiten en helende werking. We gaan leren werken helende steenleggingen, kristal heling voor de chakra’s en organen, het orakelen van de helende steen, en nog heel veel meer . We werken met kleine groepjes om het mooiste uit jou te kunnen halen met deze kristallijne verbindingen zo boven – zo beneden. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. De cursus kost 295 euro, incl. lesmateriaal, diploma, lunch (vegetarisch), koffie, thee, fris gedurende de dag.

23. apr, 2019

Verdiepings workshop

De Yoga Studio biedt een korte workshop aan waarbij we de verdieping gaan zoeken en vinden in de diverse onderwerpen. Een half dagdeel van 13.30 tot 17.00 uur waarvan de kosten 39 euro zijn. Het lesprogramma kun je bij ons aanvragen via het contactformulier. Het thema van deze workshop zal zijn "dag van de aarde" als natuurbeleving.

24. apr, 2019

Mindfulness en healing

"It's a way of life", van je hoofd naar je hart. Voelen en beleven kun je alleen maar als je het zelf gaat doen. Jouw hooggevoeligheid als bondgenoot en het daarmee een welverdiende plaats te kunnen geven in jouw bestaansrecht en om op die manier te transformeren naar een helder zien, helder weten, helder horen in een prachtige bescherming en aarding met moeder aarde. Om zo je weg naar heelheid te kunnen bewandelen in jouw eigen tempo en ritme in deze krachtige multi dimensionale vorm van Mindfulness en healing! De cursus kost 295 euro, incl. lesmateriaal, diploma, lunch (vegetarisch), koffie, thee, fris gedurende de dag.

26. apr, 2019

Hooggevoelig zijn is helemaal OK

Een 2-daagse cursus op zaterdag 27 en zondag 28 april om je meer te verdiepen in je zelf en in jouw prachtige mogelijkheden? Wil je praktisch leren om gaan met jouw eigen heldere zien of voelen? Het kan het leven voor jou heel wat aangenamer maken. Je kunt leren hoe jij je zelf kunt beschermen tegen prikkels van buiten af. Wij bieden jou veel mogelijkheden in optimale zorg op maat. Je gaat op deze dagen heerlijk werken aan je zelf, helemaal in de flow die bij jou past en vooral: in kleine groepen tot max. 1-4 personen! We gaan jouw hoog gevoeligheid gebruiken als jouw kracht en talent, om te werken van hoog gevoeligheid naar hoog bewustzijn. Hoe mooi is dat. Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar heelheid. De natuur “moeder aarde” als onze bron en spiegel om thuis te komen bij jezelf. De kosten voor deze 2-daagse cursus zijn 295 euro, incl. drankjes, syllabus, diploma, lunch met (vegetarische) soep.

30. apr, 2019

Ik en de Andere JIJ

Kristallen en de Kristallijne verbindingen en de kristallen en "de Andere JIJ" samen met kristallen schedels. De kristallen refereren naar de energie van de dertien kristallen schedels van de Grootmoeders én hun verbinding naar het hart van moeder aarde. Echter, er ligt meer verscholen in deze ontmoeting met de andere jij, jij van Ik Ben naar ZIJN. Spiegelend, reflecterend, samenwerkend en ons opnieuw mogen verbinden met de krachten en wijsheden die geborgen liggen in het hart van moeder aarde en haar kristallijne verbindingen. Je weer mogen Herinneren wie je bent en wie jij mag zijn op weg naar jouw eigen wijsheid en talenten. Verbindend op alle niveaus en dimensies als ontmoetingen in de opstellingen, want we gaan leren schakelen tussen en met al onze multi dimensionale mogelijkheden met de speciale bewustzijnsoefeningen in healing en reading.
We maken bij aanvang van de ze dag samen een altaar, dus neem een kracht voorwerp mee wat belangrijk voor jouw inspiratie en creatie is. Om als een positieve herinneringen aan deze dag weer mee naar huis te nemen.
Een dag van 10.00 tot 17.00 uur, incl. syllabus, koffie, thee en (vegetarische) lunch. De kosten van deze dag zijn 95 euro.

4. mei, 2019

I Am Mysterieschool lesdag

Een lesdag van 10.00 tot 17.00 uur waar we weer verder gaan met onze ontwikkelingen in het Acensieproces van dat moment. De hoofdthema's betreffen de Akasha-kronieken, zelf leren channelen vanuit zielsnivo en meer. De kosten voor deze dag zijn 150 euro, incl. lesmateriaal drankjes en (vegetarische) lunch.

7. mei, 2019

Verdiepings workshop

De Yoga Studio biedt een korte workshop aan waarbij we de verdieping gaan zoeken en vinden in de diverse onderwerpen. Een half dagdeel van 13.30 tot 17.00 uur waarvan de kosten 39 euro zijn. Het lesprogramma kun je bij ons aanvragen via het contactformulier. Het thema van deze workshop zal zijn "je lichaam luistert mee", (communiceren met je lichaamsbewustzijn).

8. mei, 2019

Yoga &...

De Yoga Studio biedt een uitgebreid programma aan waarbij we maandelijks op de woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur een onderwerp mogen beleven volgens het programma. Een avond van 19.30 tot 21.30 uur waarvan de kosten 25 euro zijn. Het lesprogramma kun je bij ons aanvragen via het contactformulier. Het thema van deze avond zal zijn "je lichaam luistert mee".

10. mei, 2019

Happinez Yoga

Voelen en beleven kun je het alleen maar als je het zelf gaat doen. Onder onze professionele begeleiding gaan we samen op zoek naar jouw eigen grenzen. Grenzen zijn er om jou aan te geven en vooral om er niet over heen te gaan. Leren luisteren naar het fluisteren van ons lichaam voordat je lichaam je gaat waarschuwen in de vorm van klachten. We maken gebruik van technieken uit Nidra Yoga, Yin Yoga, Maya Yoga, Hatha Yoga en Raja Yoga voor beginners en gevorderden én de Universele Moeder Aarde Healing. Een heerlijke ontspannen dag van 10.00 tot 17.00 uur voor 65 euro, incl. drankjes en de lunch met (vegetarische) soep.

14. mei, 2019

Verdiepings workshop

De Yoga Studio biedt een korte workshop aan waarbij we de verdieping gaan zoeken en vinden in de diverse onderwerpen. Een half dagdeel van 13.30 tot 17.00 uur waarvan de kosten 39 euro zijn. Het lesprogramma kun je bij ons aanvragen via het contactformulier. Het thema van deze workshop zal zijn "de inwijdingsweg van de tarot en de 4 elementen".

22. mei, 2019

Yoga & ...

De Yoga Studio biedt een uitgebreid programma aan waarbij we maandelijks op de woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur een onderwerp mogen beleven volgens het programma. Een avond van 19.30 tot 21.30 uur waarvan de kosten 25 euro zijn. Het lesprogramma kun je bij ons aanvragen via het contactformulier. Het thema van deze avond zal zijn "ontmoeting met je gidsen".

24. mei, 2019

Verdiepings workshop

De Yoga Studio biedt een korte workshop aan waarbij we de verdieping gaan zoeken en vinden in de diverse onderwerpen. Een half dagdeel van 13.30 tot 17.00 uur waarvan de kosten 39 euro zijn. Het lesprogramma kun je bij ons aanvragen via het contactformulier. Het thema van deze workshop zal zijn "multi dimensionale geleide meditaties", waarbij we de energie flink gaan "levelen" tot wel zeker 5 of 7d...

30. mei, 2019

Verdiepings workshop

De Yoga Studio biedt een korte workshop aan waarbij we de verdieping gaan zoeken en vinden in de diverse onderwerpen. Een half dagdeel van 13.30 tot 17.00 uur waarvan de kosten 39 euro zijn. Het lesprogramma kun je bij ons aanvragen via het contactformulier. Het thema van deze workshop zal zijn "5D training en de verbinding met jouw 12 zieledelen".