Yoga Studio en Mindfulness

Voelen en beleven kun je het alleen maar als je het zelf gaat doen. Onder onze professionele begeleiding gaan we samen op zoek naar jouw eigen grenzen. Grenzen zijn er om jou aan te geven en vooral om er niet over heen te gaan.

L
eren luisteren naar het fluisteren van ons lichaam voordat je lichaam je gaat waarschuwen in de vorm van klachten.

We maken gebruik van technieken uit Nidra Yoga, Yin Yoga, Maya Yoga, Hatha Yoga en Raja Yoga voor beginners en gevorderden én de Universele Moeder Aarde Healing. 

Met STIP op 1: één op één een  uur I AM YOGA met meditatie/ontspanning voor 15 euro per les op afspraak

De I AM Yoga Studio biedt een uitgebreid programma aan waarbij we maandelijks op de woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur een onderwerp mogen beleven volgens het programma, voor 25 euro per avond.

Ook zijn er de bijna wekelijkse korte workshops waarbij we de verdieping gaan zoeken in de diverse onderwerpen. Een half dagdeel van 13.30 tot 17.00 uur voor 39 euro per workshop.

Happinez Yoga met 1x in de maand een gehele dag van 10.00 tot 17.00 uur voor 75 euro, incl. drankjes en lunch met vegetarische soep, nu tijdelijk 1/op 1. 
Lesdata in gezamenlijk overleg...

De I AM Yoga Studio biedt op deze manier een makkelijk en laagdrempelig concept aan, waarbij je op ieder moment kunt aansluiten en waarbij je zelf kunt kiezen waar jij graag aan zou willen deelnemen. Je hebt dus niet de verplichting om het hele lesprogramma te volgen.

Coronaproof

Met STIP op één!
Onze YogaStudio biedt één op één lessen aan, een uur
I AM YOGA met meditatie/ademen/
ontspanning voor 15 euro per les, op afspraak!

Het voordeel van één op één lessen is een programma voor jou op maat!
Om er samen iets moois uit te halen voor jou, hoe mooi is dat?
We maken gebruik van verschillende technieken uit Mindfulness, Soundfulness, Hatha Yoga en de Moeder aarde Healing Héél zijn in I AM!

Meditatie als levenskunst

Een meditatie cursus van 8 lessen van 19.30 tot 20.30 uur op de dinsdag- en/of op de vrijdagavond. Groepje van 2-3 personen met in achtneming van de coronaregels. De kosten van deze cursus zijn 85 euro p/p. Aanvang: op afspraak vanaf oktober 2021

Van rups naar vlinder in deze mooie transformaties die je zult beleven in deze levenskunst en meditaties.Corona als cocon beschouwend en waarvan we de vervelende gevolgen leren loslaten om in onze eigen positieve kracht en alert te blijven. Om ons op deze manier te leren ontpoppen naar die mooie krachtige vlinder... 

Wereldwijde meditaties

De wereldwijde meditaties in onze Cirkel van Licht en Liefde
De energieën tijdens een wereldwijde meditatie tijdens de volle maan of een eclips zijn een gift.

Leer gebruik te maken van deze krachtige energie en laten we vooral samenkomen op deze dagen en de kracht van het groepsbewustzijn hierdoor versterken. Niet op afstand meeliften tijdens de wereldwijde meditaties, maar écht aanwezig zijn, actief mee bloeien!

Heerlijk toch om te weten dat we overal over de hele wereld samenwerken! Doe jij ook mee tijdens onze momenten van de wereldwijde meditaties? Ook jouw komst is van belang!

Tijdstip:
Vlgs de agenda van 19.30 tot 21.30 uur, de kosten zijn 10 euro per avond.
Deze agenda is aan te vragen via het contactformulier.

Wereldwijde meditaties zijn een kans voor het persoonlijke én het collectieve geheel waarvan we allen deel uit maken.

Van je hoofd naar je hart

In de prachtige transformatieprocessen, waar we nu met z’n allen door heen gaan, is er niets mooiers om dit voeten in aarde te gaan geven. Hoe ga je om met deze nieuwe materie, hoe blijf je in je eigen energie en kracht?

Prachtige tools worden je aangereikt in deze 2-daagse cursus van de violette vlam en jouw “IK BEN Aanwezigheid”.

Voor het Héél Zijn van jezelf, voor anderen, voor je omgeving, of voor je huisdier die ook door processen gaat, voor situaties in je leven die je graag anders zou willen maar je weet niet goed hoe, en de eenheid met de natuur ervaren in de verschillende elementen.

Kortom, situaties in je dagelijks leven een positieve wending leren geven om in blijheid van ZIJN, van je hoofd naar je hartsbewustzijn te gaan en vanuit jouw hart, jouw eigen frequentie te leren verhogen én te gronden.

Leren focussen, leren mediteren en samen gaan kijken hoe jij de flow van jou leven zou willen léven.

De cursus is één op één en gaat alleen door bij gezondheid.

Bel of mail me voor een afspraak van 2 lesdagen van 10.00 tot 17.00 uur, verdeeld in 1 dag per aansluitende week, of als 2 aaneengesloten dagen.

"It's a way of life", van je hoofd naar je hart. Voelen en beleven kun je alleen maar als je het zelf gaat doen. Onder onze professionele begeleiding gaan we samen op zoek naar jouw eigen grenzen. Grenzen zijn er om jou aan te geven en vooral om er niet over heen te gaan.

Mindfulness en Healing

Leren luisteren naar het fluisteren van ons lichaam voordat je lichaam je gaat waarschuwen in de vorm van klachten en ongemakken.

Niet langer in oude patronen vastzitten maar heerlijk ontspannen in het moment van het hier en nu jou leven beleven. Zonder "zweverig" te zijn, in tegendeel op een veilige en geborgen manier van hart tot hart!

Mindfulness is een begrip geworden, zelfs in de reguliere zorgverlening, én terecht.

Ga het hier zelf ervaren en beleven tijdens onze 2-daagse en besef dat mindfulness niet alleen een cursus is maar een proces naar jou heelheid.

"It's a way of life... " en het kan ook jou manier van leven worden als je hiervoor open staat.

Een bewuste manier van leven en meestromen op de flow van het leven zelf en jouw bewustzijn voortdurend kunnen verplaatsen  naar de hogere dimensies, speels en onbevangen.

Met mindfulness en healing leer je om je zelf naar een ander niveau te kunnen verplaatsen in het contact met jouw volledige lichaamsbewustzijn en je hogere zelf.

Om zo je weg naar heelheid te kunnen bewandelen in jouw eigen tempo en ritme! 

Jouw hooggevoeligheid als bondgenoot en het daarmee een welverdiende plaats geven in jouw bestaansrecht. Op die manier transformeren naar een helder zien, helder weten, helder horen in een prachtige bescherming en aarding met moeder aarde.

"Mindfulness en Healing"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

De kosten zijn 300 euro incl. syllabus en diploma;
incl. koffie, thee, lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata in gezamenlijk overleg...

"Mindfulness en hooggevoeligheid"
Hooggevoelig zijn is helemaal oké!
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
De kosten zijn 300 euro, incl. syllabus en diploma;
incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata in gezamenlijk overleg...

Het "nieuwe normaal" is LIEFDE!
Hoe gaan we om met de huidige tijd en energie? Hoe geeft het jouw de nodige ruimte om in je eigen kracht te blijven en vooral; om de liefde in jezelf te laten stromen, weg uit die angstbubbel die al veel te lang met je meegedragen is. Niets belangrijker als dat. En dan komt onmiddelijk de vraag: hoe doen we dat? Ik leer het je graag in een cursus van twee dagen, met ook na de cursus de nodige begeleiding op maat. Twee hele lesdagen, speciaal voor jou om jezelf te (her-)ontdekken in wie je wérkelijk bent!

Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
De kosten zijn 300 euro, incl. syllabus en diploma;
incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.

Lesdata in gezamenlijk overleg...

Engelen en gidsen workshop

De pure ontmoeting met je gids! 

Het ontmoeten van je persoonlijke gids is altijd weer een bijzondere en vooral ontroerende ontmoeting.  Met leuke en eenvoudige oefeningen en technieken om te ontdekken dat toeval nooit “zomaar toevallig” is. Tijdens deze dag ook vooral  in contact komen met je eigen hogere zelf en jouw lichaamsbewustzijn!

De energie van je gidsen geeft je een gevoel van diepe ontroering en liefde in je hart en maakt dat jij je geborgen voelt. De keuzes in je leven blijf je uiteraard zelf maken, maar het gevoel van verbondenheid en het gevoel dat je niet alleen bent op deze wereld, maakt je sterker en vooral heel. Vertrouwen krijgen in het feit dat je niet alleen bent, maar verbonden bent met jouw begeleiders, gidsen en beschermengelen.

Dit alles om tot een dieper bewustzijnsniveau te komen en te leren luisteren naar jouw eigen innerlijke stem. De stem van je Hogere Zelf horen, beleven, ervaren in het werken met de dimensies van 3D naar 5D. Hiermee ons leren settelen in de nieuwe energieën van deze nieuwe tijd. 

Ook na deze cursusdag blijf je voor een aantal dagen verbonden met deze energie op een heel bijzondere wijze en als een heel duidelijk groeiproces in je bewustzijn. 

Laat de engelen bewust op je pad komen, vanuit liefde!

De kosten voor deze dag van 10.00 tot 17.00 uur zijn 85 euro (incl. healing) en
incl. de lunch/ brunch en de drankjes voor deze dag.

Lesdata volgens de agenda (zie rubriek I AM onderaan) of in gezamenlijk overleg... 

 

Wil je leraar worden in deze flow van engelen en gidsen op jouw levenspad?
De kosten van deze cursusdag zijn slechts 385 euro om je voor te bereiden om zelf deze cursus door te gaan geven. Wat heb jij nodig om jouw cursisten in deze flow te krijgen en te houden, welke tips en tools zijn hierbij nodig? laat je verrassen!
1 lesdagen van 10.00 tot 17.00 uur
; incl. alle hiervoor bestemde lesmaterialen en diploma.
; incl. koffie, thee, lunch (met vegetarische soep).

Lesdata volgens de agenda of op afspraak.

 

Soundfulness, de kracht van verbinding

Klanken hebben een helende werking op ons. Klanken die we op verschillende manieren kunnen uiten. Hoe fijn is het als we ons vrij kunnen uiten doormiddel van tonen, mantra zingen, en ook naar "slechts" het luisteren van de klanken vanuit de klankschalen.

De energie ervan, de trillingen, de vibraties die het door je lichaam laten gaan als een helende energie.

Trillingen die bij benadering zelfs op celniveau kunnen doorgalmen, letterlijk. Je organen die mee kunnen resoneren in de speciale klanken. Voor de organen is dit zelfs te ervaren als een massage, klankmassage.

Een "Dream Time Journey" is een klankvolle begeleidende reis met behulp van mantra, ritme en klank en ontspant jouw volledig.

Laat je meevoeren op de klanken en de healing naar jouw droomtijd, in contact met je hogere zelf én in het contact met je lichaamsbewustzijn zoals je wordt uitgelegd voor aanvang van de dreamtime journey. 

Samen op weg naar "heelheid", naar balans, ontspanning op een dieper niveau.

Het niveau waar je heelheid vind op zielsniveau, spiritueel niveau, mentaal niveau, fysiek niveau. 

Met geleide meditatie begeleiden wij jou naar wat wij in de raja yoga "nidra" noemt. De fase van het net niet slapen en toch helemaal weg zijn. Je nog steeds bewust van alle geluiden om je heen. Die geluiden storen jou niet, integendeel, die houden jou is de dreamtime, in nidra. 

Met het bereiken van nidra hebben we als mens slechts 8 minuten nodig om geheel te ontspannen. 

Nidra is als het korte slaapje tussendoor. Als je echt in slaap zou vallen heb je de boot gemist... Waarom? Omdat je dan de zone van nidra of de dreamtime voorbij gaat en in je slaapritme terecht komt. 

Dit is "even" een yoga-nidra-detail tussendoor, echter als we naar de dream time gaan in jou, maken we deze zelfde stappen.

Dreamtime, naar de wereld van jouw eigen dromen, van jouw visioenen. Heelheid vinden in de helende klanken die jou weg voeren, hier ver vandaan. 

De tonen en klanken afgewisseld met didgerido, de klankschalen, de ratels, de trommels, de oceandrum, de djembe, native indian flute en Ohmklank. 

Een geleide meditatie, healing en voordracht maken ook deel uit van deze dreamtime journey. Samen, en geheel op elkaar afgestemd is jouw persoonlijke dreamtime journey een reis op zich. 

Een sessie van 60-75 minuten kost 65 euro (op afspraak).