I AM Yoga Studio en Mindfulness

Voelen en beleven kun je het alleen maar als je het zelf gaat doen. Onder onze professionele begeleiding gaan we samen op zoek naar jouw eigen grenzen. Grenzen zijn er om jou aan te geven en vooral om er niet over heen te gaan.

L
eren luisteren naar het fluisteren van ons lichaam voordat je lichaam je gaat waarschuwen in de vorm van klachten.

We maken gebruik van technieken uit Nidra Yoga, Yin Yoga, Maya Yoga, Hatha Yoga en Raja Yoga, Universele Moeder Aarde Healing, I AM Healing, Soundfulness, Ademen en meditatie. 

Coronaproof

Met STIP op één!
Onze YogaStudio biedt één op één lessen aan, een uur
I AM YOGA met meditatie/ademen/
ontspanning/soundhealing voor 20 euro per les, op afspraak!

Het voordeel van één op één lessen is een programma voor jou op maat!
Om er samen iets moois uit te halen voor jou, hoe mooi is dat?
We maken gebruik van verschillende technieken uit Mindfulness, Soundfulness, Hatha Yoga en de Moeder aarde Healing Héél zijn in I AM!

De I AM Yoga Studio biedt op deze manier een makkelijk en laagdrempelig concept aan, waarbij je op ieder moment kunt aansluiten en waarbij je zelf kunt kiezen waar jij graag aan zou willen deelnemen. Je hebt dus niet de verplichting om een heel lesprogramma te volgen.

Meditatie als levenskunst

De wereldwijde meditaties in onze Cirkel van Licht en Liefde. De energieën tijdens een wereldwijde meditatie tijdens de volle maan of een eclips zijn een gift om te ontvangen en tegelijkertijd een liefdevol gebaar naar onze planeet en meer.

Natuurlijkbeleving

Samen de natuur in om in contact te zijn met het meest bijzondere van het leven zelf: de natuur moeder aarde. Wat heeft de natuur voor rijkdommen te bieden? We gaan schouwen in de natuur, wat zijn de leylijnen, aardstralen, sixpoints, leycentra en hoe kun jij het beste met deze energieën aan het werk?

Hoe kun je ze ontdekken en hoe kan de natuur helend voor jou werken in deze verbindingen?

Welke kruiden komen we zoal tegen op onze wandeling en welke kun je gebruiken voor een thee, een elixer, een olie, of welke juist helemaal niet?

De essentie van energie gaan ontdekken! Mindfulness en Yoga als een stille beleving met oefeningen buiten in de natuur, op het groene mos, letterlijk, van moeder aarde. Jezelf leren aarden, gronden, verbinden met al het moois dat er is.

 

Cursus Mindfulness en I AM Healing

Leren luisteren naar het fluisteren van ons lichaam voordat je lichaam je gaat waarschuwen in de vorm van klachten en ongemakken.

Niet langer in oude patronen vastzitten maar heerlijk ontspannen in het moment van het hier en nu jou leven beleven. Zonder "zweverig" te zijn, in tegendeel op een veilige en geborgen manier van hart tot hart!

Mindfulness is een begrip geworden, zelfs in de reguliere zorgverlening, én terecht. Ga het hier zelf ervaren en beleven tijdens onze 2-daagse en besef dat mindfulness niet alleen een cursus is maar een proces naar jou heelheid.

"It's a way of life... " en het kan ook jou manier van leven worden als je hiervoor open staat. Een bewuste manier van leven en meestromen op de flow van het leven zelf en jouw bewustzijn voortdurend kunnen verplaatsen  naar de hogere dimensies, speels en onbevangen.

Met mindfulness en healing leer je om je zelf naar een ander niveau te kunnen verplaatsen in het contact met jouw volledige lichaamsbewustzijn en je hogere zelf. Om zo je weg naar heelheid te kunnen bewandelen in jouw eigen tempo en ritme! 

Van je hoofd naar je hart...
Jouw hooggevoeligheid als bondgenoot en het daarmee een welverdiende plaats geven in jouw bestaansrecht. Op die manier transformeren naar een helder zien, helder weten, helder horen in een prachtige bescherming en aarding met moeder aarde.

In de prachtige transformatieprocessen, waar we nu met z’n allen door heen gaan, is er niets mooiers om dit voeten in aarde te gaan geven. Hoe ga je om met deze nieuwe materie, hoe blijf je in je eigen energie en kracht ongeacht jouw eigen keuzes?

Prachtige tools worden je aangereikt in deze 2-daagse cursus van de violette vlam en jouw “IK BEN Aanwezigheid”. Voor het Héél Zijn van jezelf, voor anderen, voor je omgeving, of voor je huisdier die ook door processen gaat, voor situaties in je leven die je graag anders zou willen maar je weet niet goed hoe, en de eenheid met de natuur ervaren in de verschillende elementen.
Kortom, situaties in je dagelijks leven een positieve wending leren geven om in blijheid van ZIJN, van je hoofd naar je hartsbewustzijn te gaan en vanuit jouw hart, jouw eigen frequentie te leren verhogen én te gronden.

2 lesdagen van 10.00 tot 17.00 uur, verdeeld in 1 dag per aansluitende week.
De kosten voor deze cursus zijn 300 euro, incl. diploma, koffie thee lunch voor deze dagen.