"It's a way of life", van je hoofd naar je hart. Voelen en beleven kun je alleen maar als je het zelf gaat doen. Onder onze professionele begeleiding gaan we samen op zoek naar jouw eigen grenzen. Grenzen zijn er om jou aan te geven en vooral om er niet over heen te gaan.

Mindfulness en Healing

Leren luisteren naar het fluisteren van ons lichaam voordat je lichaam je gaat waarschuwen in de vorm van klachten en ongemakken.

Niet langer in oude patronen vastzitten maar heerlijk ontspannen in het moment van het hier en nu jou leven beleven. Zonder "zweverig" te zijn, in tegendeel op een veilige en geborgen manier van hart tot hart!

Mindfulness is een begrip geworden, zelfs in de reguliere zorgverlening, én terecht.

Ga het hier zelf ervaren en beleven tijdens onze 2-daagse en besef dat mindfulness niet alleen een cursus is maar een proces naar jou heelheid.

"It's a way of life... " en het kan ook jou manier van leven worden als je hiervoor open staat.

Een bewuste manier van leven en meestromen op de flow van het leven zelf en jouw bewustzijn voortdurend kunnen verplaatsen  naar de hogere dimensies, speels en onbevangen.

Met mindfulness en healing leer je om je zelf naar een ander niveau te kunnen verplaatsen in het contact met jouw volledige lichaamsbewustzijn en je hogere zelf.

Om zo je weg naar heelheid te kunnen bewandelen in jouw eigen tempo en ritme! 

Jouw hooggevoeligheid als bondgenoot en het daarmee een welverdiende plaats geven in jouw bestaansrecht. Op die manier transformeren naar een helder zien, helder weten, helder horen in een prachtige bescherming en aarding met moeder aarde.

"Mindfulness en Healing"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

De kosten zijn 295 euro incl. syllabus en diploma;
incl. koffie, thee, lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata in gezamenlijk overleg...

"Hooggevoelig zijn is helemaal oké"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
De kosten zijn 295 euro, incl. syllabus en diploma;
incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata in gezamenlijk overleg...

Maandelijks kun je in onze Yoga Studio deelnemen aan onze vollemaanceremonies, klank en klankschalen, meditaties met healing en yoga en mindfulness.

Doe jij ook mee? 

Yoga Studio en Mindfulness

Yoga Studio en Mindfulness

Voelen en beleven kun je het alleen maar als je het zelf gaat doen. Onder onze professionele begeleiding gaan we samen op zoek naar jouw eigen grenzen. Grenzen zijn er om jou aan te geven en vooral om er niet over heen te gaan.

Leren luisteren naar het fluisteren van ons lichaam voordat je lichaam je gaat waarschuwen in de vorm van klachten.

We maken gebruik van technieken uit Nidra Yoga, Yin Yoga, Maya Yoga, Hatha Yoga en Raja Yoga voor beginners en gevorderden én de Universele Moeder Aarde Healing. 


Met STIP:
De Yoga Studio biedt een uitgebreid programma aan waarbij we maandelijks op de woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur een onderwerp mogen beleven volgens het programma, voor 25 euro per avond.

Ook zijn er de bijna wekelijkse korte workshops waarbij we de verdieping gaan zoeken in de diverse onderwerpen. Een half dagdeel van 13.30 tot 17.00 uur voor 39 euro per workshop.

Happinez Yoga met 1x in de maand een gehele dag van 10.00 tot 17.00 uur voor 65 euro, incl. drankjes en lunch met vegetarische soep. 
Lesdata in gezamenlijk overleg...


De Yoga Studio biedt op deze manier een makkelijk en laagdrempelig concept aan, waarbij je op ieder moment kunt aansluiten en waarbij je zelf kunt kiezen waar jij graag aan zou willen deelnemen. Je hebt dus niet de verplichting om het hele lesprogramma te volgen.

Wereldwijde meditaties zijn een kans voor het persoonlijke én het collectieve geheel waarvan we allen deel uit maken.

Wereldwijde meditaties


De energieën tijdens een wereldwijde meditatie tijdens de volle maan of een eclips zijn een gift.

Leer gebruik te maken van deze krachtige energie en laten we vooral samenkomen op deze dagen en de kracht van het groepsbewustzijn hierdoor versterken. Niet op afstand meeliften tijdens de wereldwijde meditaties, maar écht aanwezig zijn, actief mee bloeien!

Heerlijk toch om te weten dat we overal over de hele wereld samenwerken! Doe jij ook mee tijdens onze momenten van de wereldwijde meditaties? Ook jouw komst is van belang!


Tijdstip:
Vlgs de agenda van 19.30 tot 21.30 uur, de kosten zijn 10 euro per avond.
Deze agenda is aan te vragen via het contactformulier.

 

Soundfulness, de kracht van verbinding

Klanken hebben een helende werking op ons. Klanken die we op verschillende manieren kunnen uiten. Hoe fijn is het als we ons vrij kunnen uiten doormiddel van tonen, mantra zingen, en ook naar "slechts" het luisteren van de klanken vanuit de klankschalen.


De energie ervan, de trillingen, de vibraties die het door je lichaam laten gaan als een helende energie.

Trillingen die bij benadering zelfs op celniveau kunnen doorgalmen, letterlijk. Je organen die mee kunnen resoneren in de speciale klanken. Voor de organen is dit zelfs te ervaren als een massage, klankmassage.

Een "Dream Time Journey" is een klankvolle begeleidende reis met behulp van mantra, ritme en klank en ontspant jouw volledig.

Laat je meevoeren op de klanken en de healing naar jouw droomtijd, in contact met je hogere zelf én in het contact met je lichaamsbewustzijn zoals je wordt uitgelegd voor aanvang van de dreamtime journey. 

Samen op weg naar "heelheid", naar balans, ontspanning op een dieper niveau.

Het niveau waar je heelheid vind op zielsniveau, spiritueel niveau, mentaal niveau, fysiek niveau.

Met geleide meditatie begeleiden wij jou naar wat wij in de raja yoga "nidra" noemt. De fase van het net niet slapen en toch helemaal weg zijn. Je nog steeds bewust van alle geluiden om je heen. Die geluiden storen jou niet, integendeel, die houden jou is de dreamtime, in nidra.

Met het bereiken van nidra hebben we als mens slechts 8 minuten nodig om geheel te ontspannen.

Nidra is als het korte slaapje tussendoor. Als je echt in slaap zou vallen heb je de boot gemist... Waarom? Omdat je dan de zone van nidra of de dreamtime voorbij gaat en in je slaapritme terecht komt.


Dit is "even" een yoga-nidra-detail tussendoor, echter als we naar de dream time gaan in jou, maken we deze zelfde stappen.


Dreamtime, naar de wereld van jouw eigen dromen, van jouw visioenen. Heelheid vinden in de helende klanken die jou weg voeren, hier ver vandaan.

De tonen en klanken afgewisseld met didgerido, de klankschalen, de ratels, de trommels, de oceandrum, de djembe, native indian flute en Ohmklank.

Een geleide meditatie, healing en voordracht maken ook deel uit van deze dreamtime journey. Samen, en geheel op elkaar afgestemd is jouw persoonlijke dreamtime journey een reis op zich. 

Een sessie van 60-75 minuten kost 65 euro (op afspraak).