Kristal Healing en therapie

Moeder Aarde Healing met kristallen. De mogelijkheden zijn eindeloos en vooral eindeloos mooi. Het is heerlijk om met ze te mogen werken in leggingen, gewoon om bij je te dragen in je broekzak of aan een ketting, om mee te orakelen, of om mee te healen. De kostbare juwelen van moeder aarde. Ze bevatten alle herinneringen van tijd en plaats.

Maak kennis met hun prachtige energien, in hun schitterende kleuren, iedere steen met zijn of haar eigen kwaliteiten en helende werking in een workshop, jaarcursus (1x in de maand 1 lesdag) of als 2-daagse curssussen hier te volgen.

De kristallen vertellen hun eigen verhalen! Het kristallengrid, diep geborgen in moeder aarde. De sterrenhemel boven ons brengt ons elke nacht opnieuw in vervoering, echter het zijn ook de energie en de kracht van de kristallen die onze energieen doen verhogen. Zo boven-Zo beneden. Daar waaar we op leven, op de aarde, waar we elke dag opnieuw onze voetstappen achter ons laten, daar waar het hart van moeder aarde zetelt, daar schuilt de weldadige krachtige neergie van de kristallen. Zij zijn het die ons doen verheffen naar een hoger niveau, zij zijn het die ons helen. Als we er op de juiste manier naar luisteren, er mee omgaan, ons op de juiste manier mee gaan leren verbinden, geeft dit bijzondere resultaten op jouw eigen energieniveau.

Een 2-daagse cursussen al vanaf 295 euro incl. lesmateriaal (excl. edelstenen/kristallen), lunch met (vegetarische) soep, koffie, thee en fris.

Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg. (Eén op één lessen behoort hier tot de mogelijkheden.)

Consult Kristalhealing voor 65 euro, op afspraak in de praktijk.

UWT Kristalhealing 1
2- daagse cursus voor 295 euro
Lesdata volgens de agenda of in gezamenllijk overleg.

Het eerste deel van deze opleiding start met het aanleren van basiskennis van kristallen en mineralen. Het zal maken dat je een krachtigere verbinding kan aangaan met het kristallen- en mineralenrijk. De inwijding die je ontvangt zal je intuïtie en gevoeligheid voor kristallen en mineralen verhogen. Je zult ontdekken dat het werken met kristallen een fantastische, holistische methode voor healing is. Deze opleiding geeft tevens een geweldige aanvulling aan mogelijkheden als je al werkt met vormen van healling. 

UWT Kristalhealing 2

2- daagsecursus voor 325 euro
Lesdata volgens de agenda of in gezamenllijk overleg.

Het tweede deel van deze opleiding geeft meer gevorderde informatie. Er wordt dieper in gegaan op de universele kennis vanuit de White Time filosofie. Je krijgt mogelijkheden aangereikt je persoonlijke kennis en mogelijkheden als therapeut sterk te vergroten. Het is belangrijk vertrouwen te leren hebben in hetgeen je vanuit je innerlijk krijgt aangereikt. Als je namelijk zuiver bent afgestemd op je innerlijke bron, zal deze je vertellen welke stenen nodig zijn. Door af te stemmen op de kristalvibratie zal deze je diens enorme wijsheid, kennis en heelkracht met je delen. Dit maakt dat jij op een meer gevorderde manier met kristallen aan de slag gaat. 

Bij dit niveau hoort een prachtig stenenhandboek met daarin informatie over welke stenen je kunt gebruiken bij ziekte, voor kinderen, bij meditatie of voor je groeiproces.  

UWT Kristalhealing 3
2- daagsecursus voor 350 euro
Lesdata volgens de agenda of in gezamenllijk overleg.

Het derde en laatste deel van deze opleiding helpt je deze tijd van veranderingen op weg naar de Nieuwe Aarde zo gemakkelijk mogelijk voor je te laten verlopen. De krachtige steenleggingen in dit gevorderde deel zorgen ervoor dat onze geest, aura, chakra's en onze lichamen zo harmonieus mogelijk de opklimming naar de Nieuwe Aarde volgen. Ze helpen de vele innerlijke veranderingen, die er in ons lichaam plaatsvinden, te integreren. Dit deel helpt je dus op weg naar de nieuwe tijd en leert je tevens hoe je dit ontwikkelingsproces met behulp van kristallen bij jezelf en anderen kunt versnellen. 

Als extra ontvang je het Edelstenen Healing Repertorium, een handboek met speciale stenencombinaties voor o.a. het esoterisch gebruik van kristallen en mogelijkheden voor de diverse chakra's.