Overnachten in onze oergezellige, knusse Bed en Breakfast voor groepen tot plm 10 personen, verdeeld over drie twee-persoonskamers, een kleine twee persoonskamer en 2 of 3 één persoonskamers.

Overnachten bij onze Benboverijssel.nl

Bij het volgen van een cursus krijg je als cursist de speciale prijs van 49 euro, p/persoon, incl. ontbijt, lunch, (vegetarische) soep, kakelvers eitje van onze eigen kippen, koffie, thee, frisdrank, lekkers, etc.

In de theeschenkerij voor de ontbijtjes, de lunch, de pauzes tussendoor, om even weer op adem komen, even weer een andere atmosfeer, even weer aards en voedend voor ons fysieke welzijn.

Bij mooi weer buiten onder de Amberboom in onze prachtige rustieke binnenplaats! Een heerlijke plek voor het ontspannen-onthaasten-ontstressen.


Er wordt goed voor ons gezorgd door Johan, mijn man, maatje, vriend voor het leven. Want, het is Johan die er steeds voor zorgt dat onze magen weer gevuld gaan worden, want zelf zijn we helemaal op de flow van de cursus en kan ik makkelijk vergeten dat we ook af en toe eens iets moeten eten of drinken.


Dus onze dank gaat bij voorbaat al uit naar onze gastheer Johan, ook wel eens Ben genoemd omdat men dit denkt te herkennen in de naam van onze B&B: "benboverijssel"

Welkom, jouw "onthaasten-ontstressen-ontspannen-overnachten" kan hier beginnen!

De prijzen van onze Bed & Breakfast op een rij:
(incl. ontbijt, excl. toeristenbelasting)

De prijs voor een één-persoonskamer is 55 euro p/persoon; p/nacht.
De prijs voor een tweepersoonskamer is 75 euro p/2 personen; p/nacht.
De prijs voor een tweepersoonskamer voor één persoon is 65 euro, p/persoon; p/nacht.
De prijs voor een cursist is voor een éénpersoonskamer 49 euro p/persoon; p/nacht.

Voor meer informatie over onze Bed en Breakfast kijk dan op www.benboverijssel.nl


TIP 1: Ook hebben we hier onze Retraites, dit zijn overnachtingen met dagprogramma's. Dé sleutel om weer in je eigen kracht te komen! Vraag naar de mogelijkheden afgestemd op jouw wensen. 

TIP 2: Onze B&B heeft ook een kadoshop met edelstenen, kristallen, beelden, wierook, tarot, boeken, etc. De winkeltijden zijn er wanneer jij een bezoekje wilt brengen aan onze winkel. M.a.w. even bellen/afspreken en de deur is voor jou geopend.

Winkelen op afspraak: T. 06-52384592 of 06-51304332


TIP 3: Lente-kriebels!
Alle boeken in onze nieuwetijdswinkel voor 1 euro per stuk. De luxe tarotdecks voor slechts 5 euro per stuk. Je leest het goed, we doen even mee met de lente-opschoon! En dat niet alleen...
Alle winkelartikelen met maar liefst 70% korting!
Als dat geen heerlijke lente-actie is, voor jou en voor ons!
Deze actie is actie is geldig t/m 30 april 2019.

Winkelen op afspraak: 06-52384592 of 06-51304332, maar... vanwege onze lente-actie zullen we deze maand gewoon zoveel mogelijk open zijn. Onze theetuin is dan ook weer geopend voor onze klanten en onze gasten van de B&B, dus weer gezellig een bakkie doen onder de Amberboom... hoe fijn kan het zijn!

  • Ons team staat voor je klaar!

  • Een korte blik in ons dierenbos