Wie kan een cursus volgen?

Moeder Aarde Healing en de White Time Healing zijn er in verschillende levels te volgen. Dit is fijn want hiermee kun je zelf je eigen vorm van healing, tempo en ontwikkeling bepalen.

Je hebt geen vooropleidingen nodig om deze cursussen in universele healing te volgen. Je instap in deze healingsvormen is zoals het voor jou goed voelt om te doen. Welke energie trekt jou aan?

We werken met kleine groepjes, van individueel tot 4 personen maximaal. 

Na je cursus krijg je van ons begeleiding op maat als jij dit nodig hebt en kun je op de Mysterieschool je verdere ontwikkeling vervolgen. 

Voel je welkom!

White Time Healing levels 1 t/m 4

Universele White Time Healing level 1
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur
Healing via je handen leren doorgeven en met symbolen ook op afstand. Het balanceren van de chara's en aura.
De kosten voor deze 2-daagse cursus zijn 300 euro
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg. 

Universele White Time Healing level 2
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur

Een fasinerende cursus waarbij je leert om lichtmuren te creeren om ruimtes schoon te maken, of om in te zetten middels een consultbehandeling. Energetische reiniging van de longen, de darmen, het sluiten van energielekken en nog veel meer.
De kosten voor deze 2-daagse cursus zijn 300 euro.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg. 

Universele White Time Healing level 3
Een cursus van 4 dagen van 10.00 tot 16.00 uur

Nog meer balans, healing in de aura en trauma's uit het verleden oplossen.
Healing met geometrische vormen en werken met edelstenen. Leren paranormaal te zien, voelen, scannen.
De kosten voor deze cursus zijn 600 euro.
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg. 

Universele White Time Healing level 4
Een cursus van 5 dagen van 10.00 tot 16.00 uur

Het leren samenwerken met gidsen, engelen, het gebruiken van je eigen vleugels. Meditatieve en kosmische reizen en op hogere niveaus leren werken met chakra's en verbindingen.
De kosten voor deze cursus zijn 975 euro. 
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg.  

Lerarenopleidingen in de White Time Healing level 1 en 2. Als jij het gevoel hebt dat dit jouw bestemming zou kunnen zijn vraag dan naar de prachtige mogelijkheden, speciaal voor jou op maat!
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg. 

Trainingen
Er zijn onze trainingsochtenden-middagen-avonden of losse lesdagen waaraan jij ook kunt deelnemen. Deze trainingen gaan voornamelijk om het samen oefenen van de diverse technieken, het integreren van nieuwe oefeningen en meditatie voor ons ascensieproces én voor je ontmoeting met de andere cursisten. Samen delen in deze prachtige flow naar heelheid. 

Meditatieavonden
Ook kun je maandelijks deelnemen aan onze rituelen, vollemaan-ceremonies, klank en klankschalen, meditaties en healing in onze Cirkel van licht en liefde op de I AM  Mysterieschool. Voor jou als lichtwerker een mooie aansluiting op de wereldwijde meditaties. 
Voel je welkom op onze avonden en neem deel aan deze krachtige meditaties en kristallijnne verbindingen. Dit is krachtig voor je eigen ontwikkeling en tegelijkertijd zijn we allen verantwoordelijk voor onze bijdrage aan moeder aarde. Ik hoop dat je er bij bent! 

8 april 2020  Wereldwijde (volle maan) meditatieavond vanaf 19.30 uur. Deze keer toch weer op "afstand", alleen en toch samen de verbinding creeren, als gebruikelijk, en ontmoeten we elkaar op energetisch bewustzijn, vanuit ons hart naar ons hogere zelf en naar ons I AM. En realiseer je deze prachtige gouden volle maan met helende zonnekracht. Hoe bijzonder is dat! Maak er daarom een mooie helende meditatie van voor jou, de ander, de hele wereld om ons heen en vooral moeder aarde. Volgende keer, 7 mei, hopelijk weer samen, hier in de lesruimte.

Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd

Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden!
Universele Moeder Aarde Healing en de Universele White Time komen samen...

12.02.2020 De nieuwe energie en zoals in het huidige ascensieproces alles stroomt kwam heel verrassend vanuit de Cha Orde de White Time Healing weer terug op mijn pad begin dit jaar. Als antwoord op mijn vragen kwamen er gelijk al een paar cursisten op mijn pad. Dierbare cursisten van weleer met dringende vragen waardoor ik hier wel gehoor aan moest geven. Maar wat nu?
Het moest voor mijzelf eerst helder worden. Wat deed het met mij?
Blij, intense blijheid, weer het bekende gevoel van thuiskomen bij mezelf. En dan is het goed. En dan?
Toen kwamen al snel de inzichten helder naar voren dat deze twee lijnen vanuit dezelfde Bron samen mochten vallen. Wauw, ik ben ook nu nog steeds zwaar onder de indruk van dit alles. 7 jaar later, de moeder aarde healing in al haar stappen klaar en dan nu deze ontwikkelingen. Dit is een gevoel van rijkdom. Ik ga ook deze nieuwe uitdagingen weer aan, vanuit mijn hart en ik ben reuze benieuwd wat dit alles brengt op de Mysterieschool. Ik Ben Dankbaar...

The river is flowing
flowing and growing
the river is flowing
back to the sea.
Mother Earth carry me
your child I will always be
Mother Earth carry me
back to the sea....                           Indianenlied van de Sun Bear Tribe.

Dit is in het kort mijn verhaal over het harmonische samen gaan van zo boven - zo beneden, manlijk-vrouwlijk, white time en moeder aarde healing. Een thema wat altijd al een grote rol in mijn leven speelt. Mijn persoonlijke stroom die uitmondt in de grote oceaan. De oceaan die vertelt over inspiratie, verbinden, en vooral op de flow blijven.

Daar staan we dan, en we gaan het (in-)zien waar deze twee rivieren naar toe mogen stromen... Voor beide stromingen is er vanuit de bron de vrije keuze, de vrije wil vanuit je hart.  

"Back to the sea" en Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen. Het ascensieproces leidt ons tenslotte naar wat oorspronkelijk de bedoeling is, hoe wonderlijk het soms ook lijkt. 

De cirkel is weer rond...

Universele White Time Kristalhealing

UWT Kristalhealing 1
2- daagse cursus voor 295 euro
Lesdata volgens de agenda of in gezamenllijk overleg.

Het eerste deel van deze opleiding start met het aanleren van basiskennis van kristallen en mineralen. Het zal maken dat je een krachtigere verbinding kan aangaan met het kristallen- en mineralenrijk. De inwijding die je ontvangt zal je intuïtie en gevoeligheid voor kristallen en mineralen verhogen. Je zult ontdekken dat het werken met kristallen een fantastische, holistische methode voor healing is. Deze opleiding geeft tevens een geweldige aanvulling aan mogelijkheden als je al werkt met vormen van healling. Je leert o.a.:

 • Werken met de kracht van kristallen en mineralen
 • Kristallen en mineralen reinigen en opladen
 • Iets over het dragen en opbergen van kristallen en mineralen
 • Sieraden reinigen van negatieve energieën
 • Een speciale reiniging en healing voor o.a. organen
 • Andere probleemgebieden aan te pakken
 • Chakrahealing toe te passen
 • Je celgeheugen voor kristallen te openen
 • Stenenbaden met en zonder water voor de aura, o.a. zielebad, uit te voeren
 • Diverse steenleggingen toe te passen
 • Een eenvoudige huisapotheek samen te stellen
 • De Golden Movement 1

Je ontvangt een beschermingssymbool voor in je huis. 

UWT Kristalhealing 2
2- daagsecursus voor 295 euro
Lesdata volgens de agenda of in gezamenllijk overleg.

Het tweede deel geeft meer gevorderde informatie. Er wordt dieper in gegaan op de universele kennis vanuit de White Time filosofie. Je krijgt mogelijkheden aangereikt je persoonlijke kennis en mogelijkheden als therapeut sterk te vergroten. Het is belangrijk vertrouwen te leren hebben in hetgeen je vanuit je innerlijk krijgt aangereikt. Als je namelijk zuiver bent afgestemd op je innerlijke bron, zal deze je vertellen welke stenen nodig zijn. Door af te stemmen op de kristalvibratie zal deze je diens enorme wijsheid, kennis en heelkracht met je delen. Dit maakt dat jij op een meer gevorderde manier met kristallen aan de slag gaat. Je leert o.a.: 

 • Over hart- en zielestenen en hun betekenis
 • Over het doel en ware werk van kristallen
 • Kristallen balanceren en programmeren
 • Je mentaal te verbinden met stenen
 • Hoe stenen te kiezen
 • Nieuwe stenenbaden voor o.a. de zonnevlecht en je immuunsysteem
 • Mediteren met stenen
 • Een hemelpoort maken om een heilige plek in je huis te creëren
 • Stenenelixers maken, die je frequentie verhogen
 • Je frequentie en creativiteit via steenleggingen te verhogen
 • Diverse kleurensteenleggingen om o.a. contact te maken met vrijheid, het licht van de Aarde, vrouwelijkheid en kracht, ontspanning, de natuur, de elementen, het Hoger Zelf, universele liefde, hogere wezens en gidsen
 • Diverse snelle steenleggingen voor het hartchakra uit te voeren
 • Hoe dieren en planten met kristallen te helpen 

Bij dit niveau hoort een prachtig stenenhandboek met daarin informatie over welke stenen je kunt gebruiken bij ziekte, voor kinderen, bij meditatie of voor je groeiproces.  

UWT Kristalhealing 3
2- daagsecursus voor 350 euro
Lesdata volgens de agenda of in gezamenllijk overleg.

Het derde deel van de opleiding helpt je deze tijd van veranderingen op weg naar de Nieuwe Aarde zo gemakkelijk mogelijk voor je te laten verlopen. De krachtige steenleggingen in dit gevorderde deel zorgen ervoor dat onze geest, aura, chakra's en onze lichamen zo harmonieus mogelijk de opklimming naar de Nieuwe Aarde volgen. Ze helpen de vele innerlijke veranderingen, die er in ons lichaam plaatsvinden, te integreren. Dit deel helpt je dus op weg naar de nieuwe tijd en leert je tevens hoe je dit ontwikkelingsproces met behulp van kristallen bij jezelf en anderen kunt versnellen. Je leert o.a.: 

 • Wat de rol van onze nieuwe chakra's is
 • De nieuwe chakra's in het lichaam openbaren
 • De nieuwe chakra's in het lichaam integreren
 • Het balanceren van kleurveranderingen in de aura
 • Het balanceren van vormveranderingen in de aura
 • De energiefrequentie van het bloed verhogen
 • Hoe het bloed te ontgiften
 • Het op cellulair niveau balanceren van mens en dier
 • Over de nieuwe werking van kristallen
 • Via symbolen met steenleggingen balans en harmonie in je omgeving te brengen
 • Hoe je kostbare stenen als spiritueel gereedschap kunt gebruiken
 • Contact maken met alle elementen van het leven
 • Werken aan de eigen gronding
 • Het gronden en manifesteren van de eigen groei
 • Het balanceren en openen van de geest om de Nieuwe Aarde te begrijpen
 • Je te verbinden met het Nieuwe Universum
 • Afstandhealing met stenen uit te voeren
 • Aarde-energieen zuiveren 

Als extra ontvang je het Edelstenen Healing Repertorium, een handboek met speciale stenencombinaties voor o.a. het esoterisch gebruik van kristallen en mogelijkheden voor de diverse chakra's.

De agenda vind je onderaan de pagina van de rubriek  I AM...

Overnachten

Onze Bed & Breakfast www.benboverijssel.nl .
Bij het volgen van een cursus krijg je als cursist de speciale prijs van 49 euro op de één-persoonskamer, 59 euro op de twee-persoonskamer en met 2 personen op de tweepersoonskamer 65 euro.


Deze overnachtingen zijn dan inclusief het ontbijt, lunch, (vegetarische) soep, kakelvers eitje van onze eigen kippen, koffie, thee, frisdrank en lekkers gedurende de dag.

Een heerlijke plek voor het ontspannen-onthaasten-ontstressen en lekker in je eigen energie blijven gedurende jouw cursusdagen.

Voel je welkom!