Overnachten in onze oergezellige, knusse Bed en Breakfast voor groepen tot plm 10 personen, verdeeld over drie twee-persoonskamers, een kleine twee persoonskamer en 2 of 3 één persoonskamers.

Overnachten bij onze Benboverijssel.nl

Bij het volgen van een cursus krijg je als cursist de speciale prijs van 49 euro op de één-persoonskamer, 59 euro op de twee-persoonskamer en met 2 personen op de tweepersoonskamer 65 euro, inclusief het ontbijt, lunch, (vegetarische) soep, kakelvers eitje van onze eigen kippen, koffie, thee, frisdrank, lekkers, etc.

In de theeschenkerij voor de ontbijtjes, de lunch, de pauzes tussendoor, om even weer op adem komen, even weer een andere atmosfeer, even weer aards en voedend voor ons fysieke welzijn.

Bij mooi weer buiten onder de Amberboom in onze prachtige rustieke binnenplaats! Een heerlijke plek voor het ontspannen-onthaasten-ontstressen.


Er wordt goed voor ons gezorgd door Johan, mijn man, maatje, vriend voor het leven. Want, het is Johan die er steeds voor zorgt dat onze magen weer gevuld gaan worden, want zelf zijn we helemaal op de flow van de cursus en kan ik makkelijk vergeten dat we ook af en toe eens iets moeten eten of drinken.


Dus onze dank gaat bij voorbaat al uit naar onze gastheer Johan, ook wel eens Ben genoemd omdat men dit denkt te herkennen in de naam van onze B&B: "benboverijssel"

Welkom, jouw "onthaasten-ontstressen-ontspannen-overnachten" kan hier beginnen!

De prijzen van onze Bed & Breakfast op een rij:
(incl. ontbijt, excl. toeristenbelasting)

De prijs voor een één-persoonskamer is 55 euro p/persoon; p/nacht.
De prijs voor een tweepersoonskamer is 75 euro p/2 personen; p/nacht.
De prijs voor een tweepersoonskamer voor één persoon is 65 euro, p/persoon; p/nacht.

Als cursist kom je in aanmerkingen voor onze speciale tarieven, zie boven  aan deze pagina én is alles inclusief het ontbijt, de lunch, (vegetarische) soep, koffie, thee, frisdrinken, etc. gedurende de cursusdagen.


Voor meer informatie over onze Bed en Breakfast kijk dan op www.benboverijssel.nl


TIP 1: Overnachten in ons appartement "the Old Millhouse";

Dit appartement heeft een leef- en slaapruimte op de 1ste verdieping en een eigen keuken,toilet en douche op begane grond. De binnenplaats buiten behoort tot algemeen gebruik van al onze gasten.

De prijs voor een midweek, van maandag tot en met donderdag (4 nachten),
is 350 euro tot maximaal 2 personen.

De prijs voor een weekend, van vrijdag tot en met zaterdag (2 nachten)
is 195 euro tot maximaal 2 personen.


TIP 2:  Ook hebben we hier onze Retraites, dit zijn overnachtingen met dagprogramma's. Dé sleutel om weer in je eigen kracht te komen! Vraag naar de mogelijkheden afgestemd op jouw wensen. 

Winkelen op afspraak: 06-52384592 of 06-51304332. Onze theetuin is dan ook weer geopend voor onze klanten en onze gasten van de B&B, dus weer gezellig een bakkie doen onder de Amberboom... hoe fijn kan het zijn!

  • Ons team staat voor je klaar!

  • Een korte blik in ons dierenbos

TE KOOP

Ons pand met de Bed & Breakfast, winkel en woonhuis staat te koop aangeboden op Funda. Wij willen heel graag het stokje doorgeven aan iemand anders die er ook weer iets moois, unieks en gezelligs van gaat maken. Wellicht heb jij altijd al een B&B gewild en zie jij het als een kans om dit prachtige bedrijf voort te zetten? Wie weet ontmoeten wij jou!