Wat is voor jou de weg naar Heelheid? Hoe kom jij in je eigen flow en hoe blijf jij in je eigen kracht?

Tijdens een consult gaan we samen kijken naar wat er op dit moment in je leven speelt aan de hand van een intake gesprek.

Het kunnen klachten zijn op alle elementen en niveaus; d.w.z. fysiek, mentaal, energetisch en/of spiritueel. De prijs per consult is 85 euro.

Praktijkconsult


Last van vermoeidheid?

Zoek jij naar rust in je hoofd?

Voel jij je ook wel eens helemaal opgebrandt?


Heb je last van het ascensieproces?


Waar loop jij tegen aan in je leven? Van welke klachten of oude patronen wil jij je bevrijden?

Allereerst gaan we naar het stukje aarding, gronding en ademhaling. Dan gaan we het chakrakoord uitlijnen. Ik geef je weer ruimte in je aura en energievelden om je heen.

Ook je lijntje naar boven weer herstellen zodat jezelf weer in een rechtstreekse verbinding staat met jouw eigen zielester.

Dan ga ik je hoofd "leeg maken", in die zin, het wordt weer helderder voor je, je krijgt weer ruimte, het is even helemaal stil in je hoofd en denken.

Dit veranker ik ook weer in de diepere lagen voor jou, zodat het niet alleen dit ene moment is, maar dat het ook blijvend kan zijn voor jou*.

De energielekken in jouw systeem sluiten we, waardoor je niet meer "lekt" naar buiten toe (moe wordt van de wereld om je heen) en jij in je eigen energie kunt (ver-)blijven. Vanaf hier zijn we al een aardig eindje op weg!

Dan gaan we naar het verwijderen van de energieen van buitenaf, die niet (langer) bij jouw horen. Dat geeft al een heleboel verlichting. Het gaat steeds lichter in jou worden, dat merk jezelf ook.

Je gaat steeds meer voelen wie jij écht bent, je maakt weer contact met je lichaam, met je lichaamsbewustzijn, met je hogere zelf en het leven wordt op dit punt van de behandeling al weer heel wat zonniger voor jou.

Tot in de diepere, diepste lagen gaan we samen verder tot we in hierin alles zover als mogelijk geschoond, gezuiverd en getransformeerd hebben.

Ik zeg steeds bewust samen, omdat we het ook samen doen, jij, ik en mijn "begeleiders" op mijn pad. Ook jij helpt mee in het proces van bewustwording naar Heelheid, want echt, zonder jouw medewerking, zonder jouw wil, en zonder jouw zielsbewustzijn, kan ik niet veel verder komen. Daarom stel ik dan ook de grote hamvraag tijdens de intake: wil jij beter worden?

Na dit grootse transformatieproces en na een heleboel verwijderd te hebben gaan we je met pure zuivere energie ook weer vullen. Hier gaan we de energiefrequentie ombuigen naar een hoger niveau.

Op dit punt aangekomen gaan we ook kijken of ik al bepaalde activaties bij je kan doen, of ik al de verloren geraakte zielsdelen met jou mag verbinden (n.a.v. een traumatische gebeurtenis).

Kortom, alles om je weer helemaal een compleet mens te laten voelen. Je aura weer sluiten, je stevig gronden in de hogere energiefrequentie, enz. Hier laat ik de uitleg even bij, want er is natuurlijk nog veel meer.

Dit is in vogelvlucht mijn verhaal over jou en mij.

Het kadootje voor mij is als de behandeling helemaal klaar is, jij je ogen open doet en ik een paar stralende ogen kan kijken. Hierdoor weet ik dat de behandeling "geslaagd" is. De lichtjes in je ogen vertellen dat. Je laat weer zien wie jij bent.

Het is het moment dat ik me dankbaar voel dat ik dit mooie werk mág doen, samen met jou! Healing vanuit mijn hart, van hart tot hart.

* Dan komt jouw "werkmoment" om dit alles te behouden, want jij mag niet meer in oude patronen of valkuilen stappen. De tips en tools die jij hiervoor nodig hebt en wat jouw "huiswerk" is voor de komende tijd komen dan aan bod.

Een vervolg consult na of binnen de 3 weken kan noodzakelijk zijn, dit hangt af van de klacht. Daarna komt al snel het moment dat we gaan afbouwen en dit is net zo belangrijk.

Ik ben dankbaar dat ik dit prachtige werk mag doen en ik hoop dat jij dat ook bent na jou consult,

Namasté, Ananda

Vaccinaties

Wil je in jouw omstandigheden toch kiezen voor vaccinatie, weet dan dat we vanuit de Universele Moeder Aarde Healing jouw in dat proces kunnen bijstaan. De scherpe kantjes er van af kunnen halen met speciale technieken om te ontstoren. Dit vraagt wel om een duidelijke intake, een tijdafspraak en nog een vervolgbehandeling in de praktijk.