Ontdek hoe fijn en veilig een massage écht kan zijn!

Balans voor lichaam, ziel en geest.

Wellness en Yoga Studio

Ontspanningsmassage   ||   60 min.   € 55,00

Healingmassage   ||   60 min.   € 65,00

Sportmassage   ||   60 min.   € 55,00 
  

Hot Stone massage   ||   60 min.   € 65,00

Ayurvedische massage   ||   60 min.   € 65,00

Oosterse Zen massage   ||   60 min.   € 65,00

Edelsteenmassage   ||   60 min.   € 65,00

Voet- of gezichtsmassage   ||   20 min.   € 25,00

Yogatherapie   ||   60 min.   € 55,00

Ademtherapie   ||   60 min.   € 55,00

Klankschalensessie  ||   60 min. € 50,00

Tarot/astro consult   ||   60 min.   € 55,00

Kristaltherapie   ||   60 min.   € 65,00

Consult healing/reading   ||   60 min.   € 85,00

Klankschalensessie of een Dream Time Journey, een ontmoeting met klanken en tonen die je gewoon niet mag missen.

Introductie

Moeder Aarde Healing voor je zelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving en persoonlijke omstandigheden...

Wellness met massages

Ontspanningsmassage

Niets fijner als een ontspanningsmassage. Je hoeft niets, je moet niets, er is alleen nog maar een heerlijk ontspannen. Je denken wordt steeds stiller en er is alleen nog maar JIJ, jij verbonden met je lijf. Massage is een beleving, is weer in contact komen met je eigen lichaam (lichaamsbewustzijn). Een massage van 60 minuten voor € 55,00.

Sportmassage

Deze massages spreken voor zich. Welverdiend na je sportactiviteiten, maar ook zeker nodig voor je spieren en de doorbloeding in je lichaam. Laat je weer helemaal in  balans brengen door een ervaren sportmasseur, ook als het om klachten gaat. Weer top-fit zijn, na je verdiende sportmassage en met plezier terug kunnen kijken naar jou eigen sportprestatie! Doe je misschien mee aan sportevenementen dan kun je overwegen om de dag tevoren een korte massage te laten uitvoeren, de dag erna een volledige sportmassage. Overleg is altijd mogelijk. Je kunt kiezen voor een massage van 30 of 60 minuten, resp. 35 of 55 euro.

Oosterse Zen massage

Bij onze speciale Oosterse Zen massage wordt je gemasseerd met onze overheerlijke én warme kokosolie. Daarnaast gebruiken we ook de warme hot stones en hand-edelstenen om mee te masseren. Het zijn de zachte en rustige cirkelende massage-bewegingen met de warme stenen die heel ontspannen doorwerken in lichaam en geest. Hierdoor kan de warmte nog dieper doordringen en dit betekent voor je spieren dé optimale ontspanning. 
Helemaal ZEN voor 65 euro met tot besluit een échte groene thee.

TIP: We geven hier ook de cursus Oosterse ZEN voor 195 euro.

 

Hotstone Massage

Om je heerlijk te laten onderdompelen in de elementen van water, aarde, vuur en lucht. Je wordt eerst licht gemasseerd met warme olie om deze alvast in te laten trekken, om daarna met de stenen gemasseerd te worden.

De hotstone massage  zorgt ervoor dat je letterlijk even stil staat in je leven: onthaasten, ontspannen!

Een hotstone massage van 60-70 minuten
kost 65 euro.

We geven hier ook de cursus Hotstone voor 250 euro, incl. syllabus en diploma.

Healingmassage

Massage en healing in één gevat. Geheel op maat voor jou en daardoor heel gericht kunnen werken op jou klachten-beeld. De samenwerking zoekende met de massage, de drukpunten, de meridianen, de chakra’s en de aura. 

Werkend vanuit licht en liefde, voor jou, als deel van het grote geheel: Moeder Aarde Healing.

Je wordt gemasseerd met onze unieke massageolie “Heelheid met massage”, voor de optimale BALANS van lichaam, ziel en geest!

Deze massage duurt minimaal een uur en kost 65 euro. 

Ayurvedische massage

We bieden verschillende versies aan, namelijk de ayurvedische massage van 60 minuten, 90 minuten en 120 minuten. Een prachtige kennismaking met de ayurvedische principes als je voor de 60 minuten massage gaat.

De massage werkt met drukpunttechnieken aan de conditie van de meridianen, dit zijn energiebanen in ons lichaam. Hierdoor een heel rechtstreekse dieptewerking voor lichaam en geest.

Er wordt hier gewerkt met warme ayurvedische olie, een samenstelling van geurige etherische oliën als een weldaad voor je huid. Tenslotte gebruiken we de ademhaling om deze sessie geheel compleet te maken!

Wil je echter klachtengericht werken dan zijn er de massages van 90 en 120 minuten. Aan deze massages gaat er een intakegesprek aan vooraf.

Resp. zijn de prijzen 65 euro,  95 euro en 125 euro.

We geven hier ook de oorspronkelijke authentieke opleiding in de medicinale ayurvedische massage.

Wellness curssussen en opleidingen in massagetechnieken

Cursus Oosterse ZEN massage. Het masseren leren combineren met de warme stenen. Een heerlijke massage met speciale olie en helemaal gericht op de spieren. Een dagcursus kost 195 euro en wordt afgesloten met een diploma.

Cursus Hotstone. Op de juiste manieren leren werken om de hot stone stenen in de combinatie met massagetechnieken te gebruiken. Ook een intake hoort hierbij, dus je komt meteen beslagen ten ijs als jij je eerste professionele hot stone massage zelf gaat geven. Deze dagcursus kost 225 euro en wordt afgesloten met een diploma. De cursus kan worden verlengt met een vervolg dag waarin nog meer gevorderde technieken behandeld gaan worden. Een aanrader!

Onze TOPPER! De tradionele opleiding Medicinale Ayurvedische Acupressuur
Een c
ompleet verzorgde opleiding van 12 lessen met stage mogelijkheden. Het examen vind op een later tijdstip plaats zodra jij hier helemaal klaar voor bent en er is maar één persoon die dit kan bepalen en dat ben jijzelf.
De kosten van deze komplete opleiding zijn 2900 euro.

Ieder jaar presenteren we deze opleiding ook weer als onze favoriete "lente-zomer-herfst-winter-week" waarbij je hier ook kunt overnachten tegen een gereduceerde prijs.

Tarot consult, cursussen en dagworkshops

De tarot en zijn mythologische verhalen zijn vandaag de dag nog steeds actueel.

De tarot laat (familie-) patronen zien die we dagelijks tegen komen en waarvan de verhaallijn duidelijk zichtbaar wordt al naargelang we verder in de duiding terecht komen.

Een tarotconsult is dan ook een mooie manier om jezelf én je omgeving beter te leren begrijpen waardoor jij makkelijker kunt inspelen op jouw omstandigheden.

De tarot biedt je net die inzichten aan die jij nodig hebt. Niet als voorspelling maar als concrete wegwijzers.

Laat je inspireren door deze aloude wijsheid die verborgen ligt in de prachtige kaarten met zijn verhalen.

De kosten van een tarotconsult zijn 65 euro.

Verder is de Tarot en de spirituele coaching een onderdeel van onze lessen of in losse workshops te volgen.

De kosten van een dagworkshop zijn 85 euro p/p., incl. koffie, thee  lunch met (vegetarische) soep, etc. 

Tarot als inspiratie

Voyager Tarot

Een nieuwetijdse tarot die speels is in haar opzet. Basiskennis van de Tarot is voldoende om ook de verdieping te vinden in deze coulage-achtige kaarten met vele aanwijzingen voor wie ze wil leren kennen.

Deze complete verzameling van lesboeken, lescursus, tarotdeck in verschillende maten, van klein naar groter én A4 lesmodel van de gehele deck en nog veel meer geef ik graag aan je door.

Inclusief een lesdag over deze lesstof en hoe jij vorm kunt gaan geven in een eigen cursus voor 650 euro.

Zelf heb ik les gehad van de maker en trainer zelf: James Wanless, een net zo grootse persoonlijkheid als de tarotdeck die hij ontwikkelt heeft naar de nieuwe tijd van NU.
 
Compleet en meer.... als een kans voor jou.
Info: persoonlijk op afspraak.