Ontdek hoe fijn en veilig een massage écht kan zijn!

Balans voor lichaam, ziel en geest.

Wellness en Yoga Studio

Ontspanningsmassage   ||   60 min.   € 55,00

Ayurvedische massage   ||   60 min.   € 65,00


Edelsteenmassage   ||   60 min.   € 65,00


Yoga les  ||   60 min.   € 35,00


Ademtherapie   ||   60 min.   € 35,00

Kristaltherapie   ||   60 min.   € 65,00

 
Consult healing/reading   ||   60 min.   € 85,00

Introductie

Moeder Aarde Healing voor je zelf, voor de ander, voor je huisdier, voor je omgeving en persoonlijke omstandigheden...

Wellness met massages

Ontspanningsmassage

Niets fijner als een ontspanningsmassage. Je hoeft niets, je moet niets, er is alleen nog maar een heerlijk ontspannen. Je denken wordt steeds stiller en er is alleen nog maar JIJ, jij verbonden met je lijf. Massage is een beleving, is weer in contact komen met je eigen lichaam (lichaamsbewustzijn). Een massage van 60 minuten voor € 55,00.

Oosterse Zen massage

Bij onze speciale Oosterse Zen massage wordt je gemasseerd met onze overheerlijke én warme kokosolie. Daarnaast gebruiken we ook de warme hot stones en hand-edelstenen om mee te masseren. Het zijn de zachte en rustige cirkelende massage-bewegingen met de warme stenen die heel ontspannen doorwerken in lichaam en geest. Hierdoor kan de warmte nog dieper doordringen en dit betekent voor je spieren dé optimale ontspanning. 
Helemaal ZEN voor 65 euro met tot besluit een échte groene thee.

Hotstone Massage

Om je heerlijk te laten onderdompelen in de elementen van water, aarde, vuur en lucht. Je wordt eerst licht gemasseerd met warme olie om deze alvast in te laten trekken, om daarna met de stenen gemasseerd te worden.

De hotstone massage  zorgt ervoor dat je letterlijk even stil staat in je leven: onthaasten, ontspannen!

Een hotstone massage van 60-70 minuten
kost 65 euro.

We geven hier ook de cursus Hotstone voor 250 euro, incl. syllabus, diploma, lunch met soep, koffie en thee gedurende de dag, etc.

Een vervolgdag kost 150 euro, incl. de instructies voor de Oosterse Zen massage!

Ayurvedische massage

We bieden verschillende versies aan, namelijk de ayurvedische massage van 60 minuten, 90 minuten en 120 minuten. Een prachtige kennismaking met de ayurvedische principes als je voor de 60 minuten massage gaat.

De massage werkt met drukpunttechnieken aan de conditie van de meridianen, dit zijn energiebanen in ons lichaam. Hierdoor een heel rechtstreekse dieptewerking voor lichaam en geest.

Er wordt hier gewerkt met warme ayurvedische olie, een samenstelling van geurige etherische oliën als een weldaad voor je huid. Tenslotte gebruiken we de ademhaling om deze sessie geheel compleet te maken!

Wil je echter klachtengericht werken dan zijn er de massages van 90 en 120 minuten. Aan deze massages gaat er een intakegesprek aan vooraf.

Resp. zijn de prijzen 65 euro,  95 euro en 125 euro.

Helende I AM massage -cursus-

Helende handen

Heb jij ook zin in een cursus massage te volgen? Een hele dag bewust aan de slag met helende massage technieken. Om je partner, je kind of iemand anders een massage aan te kunnen bieden in deze tijden van stress. We zijn nodig als masseur, als therapeut, als energetisch healer, want het zijn velen die niet lekker in hun vel zitten. Het zijn velen die zelfs depressief zijn, opgedaan in de zg gevangenschap van Corona.

 Hoe fijn zou het zijn voor jou om dan iemand een massage te kunnen aanbieden. Niet zomaar een massage maar een helende massage, een massage waarbij we gebruik maken van jouw helende levensenergie en helende kwaliteiten. Hoe fijn om iets te kunnen betekenen voor de ander !

Alleen al bij jezelf bemerken dat ook JIJ deze helende energie bij je zelf kunt ervaren en om het daarna ook te kunnen doorgeven. Je huid is immers de grens tussen jouw “IK en de Ander”.

Energie geven en ontvangen, tegelijkertijd in een energieke stroom van liefde, liefde vanuit je hart, zuiver en puur. Enkel en alleen vanuit je hart is een manier van leven, is een manier van ademen, is een manier van ZIJN. Allemaal belangrijke tools voor jou om een helende massage te kunnen geven, zonder zelf vermoeid te raken, of klachten over te nemen, etc. Hoe jezelf goed te aarden en gronden alvorens je de massage start en ook hoe je gedurende de massage en ná de massage je zelf weer energetisch reinigt en oplaadt.

Het is een lesdag van 10.00 tot 17.00 uur, incl. lunch, certificaat, koffie/thee/fris, of in lesdelen van elk 4 uren bijvoorbeeld van 09.00 tot 13.00 of van 13.00 tot 17.00 uur.
Neem 4 grote handdoeken mee en geniet van deze dag.

Deze lesdag is met een max. aantal personen van 4. Dit om goed te kunnen oefenen en niet meer deelnemers omdat dit niet verantwoord zou zijn binnen de huidige leefregels.

De kosten van deze cursusdag is 250 euro.