Leraar Universele Moeder Aarde Healing Stap 1

Wil jij ook samenwerken om deze unieke nieuwetijdse energiefrequentie door te geven in de wereld? Dat kan!

Er is niets mooier dan dat we samen deze creatie de wereld in brengen. Deze krachtige Universele Moeder Aarde Healing kan ons allen als een krachtig medium bij staan in diepgaande processen.


Zou jij ook niet graag deze nieuwetijdse heelwording willen bekrachtigen en ingewijd worden als leraar/docent (e )?

Het is een tijd van enorme veranderingen op moeder aarde. Onze ziels-veranderingen en daarmee de keuzes die we willen maken. Vrij van karma en in onvoorwaardelijke liefde voor moeder aarde, de mensen, de dieren, de natuur, de kristallenwereld, kortom, al wat leeft op aarde. Multidimensionaal meebuigen op de tijdslijnen in tijd, ruimte en beweging. Daar ligt voor ons allen de uitdaging en ook jij kunt hierbij nodig zijn!

Je 24/7 bewust te zijn van de processen om ons heen en het als je roeping zien om deze te mogen delen met je medemens. Als dit jouw hart raakt, neem dan contact met mij op om in gesprek te gaan over mogelijkheden en kansen voor jou om hier uiteindelijk je beroep van te kunnen maken.

Naast de eerste stap “Inwijdingsweg naar multidimensionale healing en reading” zijn vooropleidingen niet nodig. De pré is dat je dit alles gaat doorgeven vanuit je hart, puur en zuiver, zoals dit oorspronkelijk is bedoeld door de Ouden en de Cha Orde. Tijd, ruimte en beweging… als een dans die kleurrijk is in al haar stappen.

De kosten van deze 5-daagse opleiding zijn 3500 euro, incl. syllabus, diploma én de begeleiding op jouw levensweg, ook en vooral de processen na de cursus.

De opleiding bestaat uit 2 lesblokken van 2 aansluitende dagen + 1 extra trainingsdag op een later tijdstip. Verder zal er een voortdurende begeleiding/coaching op maat voor jou zijn, zodat ook jij het mooiste uit je cursisten kunt halen. Trainingsdagen zullen regelmatig op verzoek plaats kunnen vinden. 

Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg.

 

Leraar Moeder Aarde Healing stap 2

Universele Moeder Aarde Healing Stap 2 met de Violette Vlam van Transformatie en Heelheid in de I AM Lerarenopleiding 

Zou jij ook niet graag deze nieuwetijdse heelwording willen bekrachtigen en ingewijd worden als leraar/docent (e ), dan ga ik graag met jou in gesprek. De kosten van deze 5-daagse opleiding zijn 3250 euro, incl. lesmaterialen en diploma. 

De opleiding bestaat uit 2 lesblokken van 2 aansluitende dagen + 1 trainingsdag op een later moment. Verder zal er een voortdurende begeleiding/coaching op maat voor jou zijn, zodat ook jij het mooiste uit "jouw" cursisten kunt halen. 

Moeder Aarde Healing en de Violette Vlam als healing en bescherming voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omstandigheden en voor de natuur moeder aarde.  Dit wonderlijke en speciale level is wat mij betreft: toveren, toveren met energie waarbij je het onmogelijke mogelijk kunt maken. Energie volgt aandacht dus laat je uitdagen in dit prachtige level. Je cursist zal verbaasd staan en jij als leraar mag naar een nog hogere energiefrequentie levelen. Heerlijk toch! Life is magic! Er zijn in dit level nog meer bijzondere technieken om je cursist zich eigen te laten maken, hoe je jezelf en de ander totaal in balans kunt brengen.

Multidimensionaal leren werken op het niveau van de 7e straal met de Violette Vlam en Saint Germain samen in de verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing om jou krachtig te kunnen begeleiden en inspireren in jouw hedendaagse ascensieproces om ook deze krachtige energie door mogen geven in de wereld. Hoe mooi is dat in deze nieuwe tijd waarin vele transformaties plaatsvinden. 

Héél ZIJN in de flow van I AM .... Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je transformerend werken aan jouw heelheid middels training, scholing, coaching en optimale zorg voor jou en de Ander. 

Leraar engelen gidsen workshop

Het ontmoeten van je persoonlijke gids is altijd weer een bijzondere en vooral ontroerende ontmoeting.  Met leuke en eenvoudige oefeningen en technieken om te ontdekken dat toeval nooit “zomaar toevallig” is. Tijdens deze dag ook vooral  in contact komen met je eigen hogere zelf en jouw lichaamsbewustzijn!

De energie van de gidsen geeft een gevoel van diepe ontroering en liefde in het hart en maakt dat de ander zich geborgen voelt. De keuzes in het leven blijft men uiteraard zelf maken, maar het gevoel van verbondenheid en het gevoel dat men niet alleen is op deze wereld, maakt je cursist sterker en vooral heel. Vertrouwen krijgen in het feit dat men niet alleen is, maar verbonden is met eigen begeleiders, gidsen en beschermengelen.

Dit alles om tot een dieper bewustzijnsniveau te komen en te leren luisteren naar de eigen innerlijke stem. De stem van je Hogere Zelf horen, beleven, ervaren in het werken met de dimensies van 3D naar 5D. Hiermee ons leren settelen in de nieuwe energieën van deze nieuwe tijd. Je laat als Leraar de engelen bewust op hun pad komen, vanuit liefde!

De kosten voor deze lesdag tot begeleider zijn 385 euro en geven jouw de tools en mogelijkheid om er een succesvolle, liefdevolle dagworkshop van te maken samen met jouw cursisten.

Leraar White Time level 1

Hierin leer je jouw cursist/student o.a. geleerd hoe je de White Time via je handen kunt doorgeven aan jezelf en de ander en hoe je White Time op afstand geeft via symbolen. Je leert ze  een eenvoudige vorm van balanceren van de chakra's en reinigen van de aura. Een doeltreffende White Time behandeling via de schouders. 

Leraar White Time level 2

Hierin leer je jouw cursisten/studenten om o.a. een Lichtbuis en/of een Lichtmuur maken en waarvoor je deze kunt gebruiken. Je leert ze hier gebruik maken van de White Divine Blessings of Light die als ondeelbaar Licht het donkerste donker kan helen. Er zijn in dit level nog meer bijzondere technieken om je cursist zich eigen te laten maken, hoe je jezelf en de ander totaal in balans kunt brengen. Een krachtige techniek om de chakra's te balanceren. Een energetische reiniging van de longen en van het maag/darmkanaal en het sluiten van plekken waar energie weglekt. Het toepassen van de bijzondere energie Hedo, het Licht achter het licht met de speciale beschermingssymbolen.