Leraar Universele Moeder Aarde Healing Stap 1

Wil jij ook samenwerken om deze unieke nieuwetijdse energiefrequentie door te geven in de wereld? Dat kan!

Er is niets mooier dan dat we samen deze creatie de wereld in brengen. Deze krachtige Universele Moeder Aarde Healing kan ons allen als een krachtig medium bij staan in diepgaande processen.


Zou jij ook niet graag deze nieuwetijdse heelwording willen bekrachtigen en ingewijd worden als leraar/docent (e )?

Het is een tijd van enorme veranderingen op moeder aarde. Onze ziels-veranderingen en daarmee de keuzes die we willen maken. Vrij van karma en in onvoorwaardelijke liefde voor moeder aarde, de mensen, de dieren, de natuur, de kristallenwereld, kortom, al wat leeft op aarde. Multidimensionaal meebuigen op de tijdslijnen in tijd, ruimte en beweging. Daar ligt voor ons allen de uitdaging en ook jij kunt hierbij nodig zijn!

Je 24/7 bewust te zijn van de processen om ons heen en het als je roeping zien om deze te mogen delen met je medemens. Als dit jouw hart raakt, neem dan contact met mij op om in gesprek te gaan over mogelijkheden en kansen voor jou om hier uiteindelijk je beroep van te kunnen maken.

Naast de eerste stap “Inwijdingsweg naar multidimensionale healing en reading” zijn vooropleidingen niet nodig. De pré is dat je dit alles gaat doorgeven vanuit je hart, puur en zuiver, zoals dit oorspronkelijk is bedoeld door de Ouden en de Cha Orde. Tijd, ruimte en beweging… als een dans die kleurrijk is in al haar stappen.

De kosten van deze 5-daagse opleiding zijn 3500 euro, incl. syllabus, lesmaterialen, diploma én de begeleiding op jouw levensweg, ook en vooral de processen na jouw opleiding.

De opleiding bestaat uit 2 lesblokken van 2 aansluitende dagen + 1 extra trainingsdag op een later tijdstip. Verder zal er een voortdurende begeleiding/coaching op maat voor jou zijn, zodat ook jij het mooiste uit je cursisten kunt halen. Trainingsdagen zullen regelmatig op verzoek plaats kunnen vinden. 

Lesdata in gezamenlijk overleg.

  • Lesdata Leraar Stap 1: 10 en 11 maart 2022 en 17 en 18 maart 2022, de extra dag is op een later tijdstip in te plannen.

Leraar Moeder Aarde Healing stap 2

Universele Moeder Aarde Healing Stap 2 met de Violette Vlam van Transformatie en Heelheid in de I AM Lerarenopleiding 

Zou jij ook niet graag deze nieuwetijdse heelwording willen bekrachtigen en ingewijd worden als leraar/docent (e ), dan ga ik graag met jou in gesprek. De kosten van deze 5-daagse opleiding zijn 3250 euro, incl. lesmaterialen en diploma. 

De opleiding bestaat uit 2 lesblokken van 2 aansluitende dagen + 1 trainingsdag op een later moment. Verder zal er een voortdurende begeleiding/coaching op maat voor jou zijn, zodat ook jij het mooiste uit "jouw" cursisten kunt halen. Ook voor jouw zelf als aankomend leraar in deze materie liggen er vele mooie eye-openers er in besloten... 

Moeder Aarde Healing en de Violette Vlam als healing en bescherming voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omstandigheden en voor de natuur moeder aarde.  Dit wonderlijke en speciale level is wat mij betreft: toveren, toveren met energie waarbij je het onmogelijke mogelijk kunt maken. Energie volgt aandacht dus laat je uitdagen in dit prachtige level. Je cursist zal verbaasd staan en jij als leraar mag naar een nog hogere energiefrequentie levelen. Heerlijk toch! Life is magic! Er zijn in dit level nog meer bijzondere technieken om je cursist zich eigen te laten maken, hoe je jezelf en de ander totaal in balans kunt brengen.

Multidimensionaal leren werken op het niveau van de gevorderde Universele Moeder Aarde Healing in de verbinding met de I AM Violette Vlam en Saint Germain om jou krachtig te kunnen begeleiden en inspireren in jouw hedendaagse ascensieproces om ook deze krachtige energie door mogen geven in de wereld. Hoe mooi is dat in deze nieuwe tijd waarin vele transformaties plaatsvinden. 

Héél ZIJN in de flow van I AM .... Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je transformerend werken aan jouw heelheid middels training, scholing, coaching en optimale zorg voor jou en de Ander. 

Lesdata in gezamenlijk overleg.

  • Lesdata Leraar Stap 2:  2 en 3 februari 2022  en 10 en 11 februari 2022, de extra dag wordt op een later tijdstip ingepland

Leraar Hoogsensitief

Ben jij ook sensitief, HSP, gevoelig, want het is een kostbare  energieoverdracht die je mag gaan doorgeven. De cursist die zich vooral veilig bij jouw mag voelen en mag gaan leren vanuit zijn of haar eigen talenten écht te gaan léven. Het is een teer traject, waarbij er veel van jou gevraagd wordt en er is in ieder geval jouw eigen herkenning en een weten hoe het is om zo hoog gevoelig te zijn. Vaak wordt het een eerste opstap voor jouw cursist om vanuit herkenning de draad van het leven weer op te pakken.

De hooggevoelige is vaak op zoek naar duidelijke tips en tools om het leven op moeder aarde wat te vergemakkelijken, ze willen ontdekken wie ze écht zijn. Het is aan jou ze te kunnen brengen naar eigen identieke krachten en talenten, hun eigenheid en eigen wijsheid. Met deze holistische en nieuwetijdse manier mogen ze gaan ontdekken hoe ze in hun eigen Heelheid kunnen komen, krachtig, sterk en op hun eigen toekomst gericht.

De kosten voor deze 3-daagse cursus is 2750 euro, incl. syllabus, lesmaterialen, diploma, koffie, thee, frisdrank, lunch met (vegetarische) soep. Ook na deze lerarencursus krijg je zelf ook volop de gelegenheid voor feedback waar nodig en traningsmomenten.

Lesdata in gezamenlijk overleg.

Lichtwerker - Lichtbrenger

Ben jij ook een lichtwerker (lichtbrenger is de nieuwetijdse benaming) en wil je ook graag jouw wijsheden en kennis door kunnen geven naast de prachtige en diverse meditatietechnieken, kennis van de ziele-verbindingen, kennis over de Akashakronieken, van 3d naar 5d-dna, multidimensionaal leren werken met de lichtcodes, werken met phi-kristallen, vanuit de I AM en Moeder Aarde Healing en nog veel meer?

Ik deel graag met jou in deze leraren opleiding van 4 dagen waarbij we diep en nog dieper kunnen gaan in deze prachtige lichtwerk materie en toekomst die voor ons ligt op weg naar de nieuwe aarde. Dat we allen mogen zijn als bakens van licht in tijd, ruimte en beweging!

De kosten voor deze 4-daagse cursus is 2750 euro, incl. syllabus, lesmaterialen, diploma, koffie, thee, frisdrank, lunch met (vegetarische) soep. Ook na deze lerarencursus krijg je zelf ook volop de gelegenheid voor feedback waar nodig en trainingsmomenten, bijvoorbeeld een 5e trainingsdag op een later moment.  

Lesdata in gezamenlijk overleg.

Leraar engelen gidsen dagworkshop

Het ontmoeten van een persoonlijke gids is altijd weer een bijzondere en vooral ontroerende ontmoeting.  Met leuke en eenvoudige oefeningen en technieken om jouw cursisten te laten ontdekken dat toeval nooit “zomaar toevallig” is. Tijdens deze dag leer je de ander ook vooral  om in contact te komen met het eigen hogere zelf en lichaamsbewustzijn! Kortom: een intens mooie dag om samen te beleven.

De energie van de gidsen geeft een gevoel van diepe ontroering en liefde in het hart en maakt dat de ander zich geborgen voelt. De keuzes in het leven blijft men uiteraard zelf maken, maar het gevoel van verbondenheid en het gevoel dat men niet alleen is op deze wereld, maakt je cursist sterker en vooral Heel. Vertrouwen krijgen in het feit dat men niet alleen is, maar verbonden is met eigen begeleiders, gidsen en beschermengelen en waarin jij de verbindingen mag leggen.

Dit alles om tot een dieper bewustzijnsniveau te komen en te leren luisteren naar de eigen innerlijke stem. De stem van je Hogere Zelf horen, beleven, ervaren in het werken met de dimensies van 3D naar 5D. Hiermee ons leren settelen en vooral gronden, aarden en verankeren  in de nieuwe energieën van deze nieuwe tijd. Je laat als Leraar de engelen bewust op hun pad komen, vanuit Liefde!

De kosten voor deze lesdag tot begeleider zijn 385 euro en geven jouw de tools en mogelijkheid om er een succesvolle, liefdevolle dagworkshop van te maken samen met jouw cursisten.

Lesdatum in gezamenlijk overleg.

  • Lesdata Leraar: 22 - 02 - 2022!