Ook voor mij is er een nieuwe tijd aangebroken. Een tijd waarin ik mezelf meer vrije tijd toe eigen, meer ZEN voor mij en ons gezin. 

De edelstenen winkel is vlak voor corona tijd door verkocht en dit stokje is nu overgenomen door Berné en Agnes de Winter in Denekamp. Voor hun beiden ook grote veranderingen om uiteindelijk met deze tak van sport aan de slag te kunnen gaan. Met de verkoop van edelstenen, kristallen, boeken en nog veel meer... Ook de bibliotheek van de I AM Mysterieschool is nu in hun beheer.
Met de edelstenen zal ik altijd blijven werken, zowel voor eigen gebruik als in consultbehandelingen, cursussen en trainingen (zie cursusaanbod), maar nu zonder verkoop van edelstenen.

De Yoga Studio waarin ik altijd met veel liefde en passie de wekelijkse lessen heb gegeven zijn gestopt, maar... voor een prive Yoga-sessie op maat kun je me nog altijd bellen voor een afspraak. In corona tijd is deze 1 op 1 vorm ontstaan en eerlijk gezegd beviel mij dit prima. Een Yoga, mindfulness, -adem- klanksessie geheel op maat voor jou!  Wil je in een groep aan yoga lessen deelnemen dan verwijs ik je graag door naar Gabriella Grosz in Enschede. Gabriella heeft dezelfde leraren opleiding genoten, samen in Amsterdam aan de prins hendrikkade.  Ook Ans Willemsen in Boekelo geeft meerdere groepslessen en ook bij haar kun je terecht.

De Wellness met massages: mijn ayurvedische massage, de hot stone massage, ZEN-massage, cupping, dreinages, etc., en ook de sportmassages van Johan zijn gestopt. Dit hebben we samen met ons prachtige team achter ons gelaten. 

In mijn praktijk neem ik niet langer nieuwe clienten aan. Ik wil er nog wel zijn voor diegenen die hier altijd hun weg naar toe hebben gevonden, omdat healing mijn passie en mijn gave is waar ik altijd dankbaar voor ben en altijd zal zijn. Ik ben dankbaar ook voor de mensen en kinderen die hier voor open stonden en hiermee hun eigen healing en processen op gang hebben gebracht. Je doet het tenslotte zelf, ik mocht je laten in-zien, de energie deed de rest voor jou.

Dit is natuurlijk al heel veel. Maar er is meer, simpelweg omdat ik nu eenmaal veelzijdig was in mijn praktijk. Zo ben ik met de tarot volledig gestopt. Niet omdat ik het niet meer leuk vind, maar meer door het heldere inzicht, dat als je blij en tevree bent, je maar beter in dat gevoel kunt blijven. Geen ruis of stoorzenders meer op de lijn in de vorm van de 78 archetypische waarden. De sprookjes, de verhalen, de legendes die blijven in mijn hart, maar de vertaling ervan wil ik niet meer "lezen".  Ook de lessen en workshops in de tarot zijn er niet meer, enkel nog als uurtje tussendoor op de mysterieschool. 

En bij deze laatste, de I AM Mysterieschool in het concept van New Earth Circle, die blijft bestaan. Ook de cursussen van de Universele Moeder Aarde Healing blijven bestaan en blijf ik voortzetten. Ook en vooral voor leraren in deze vorm van healing om uiteindelijk ook dit stokje door te kunnen geven. De Cirkel van licht en liefde met het werk in het collectieve veld blijft uiteraard altijd, met hart en ziel, want die lichtkrijger, dat ben ik.

40 jaar geleden ben ik ooit begonnen op de academy voor natuurgeneeskunde, de raja yoga school voor leraren, het verworven ayurvedische leraarschap in de medicinale ayurvedische accupressuur, het lichtwerk met de cirkel van licht en liefde, healing waaronder reiki en als hoofdleraar Nederland white time healing, kristalhealing en als schrijfster van het boek thuiskomen in de witte tijd, en altijd nieuwsgierig naar meer, meer en meer. Dit heeft me uiteindelijk tot dit punt gebracht. Ik heb vele prachtige jaren dit veelzijdige werk mogen doen en ik ben dankbaar voor die tijd en vooral ook in jullie vertrouwen in mij. Nu dankbaar voor de komende (vrije) tijd waarin ik veel heb mogen leren loslaten en mijn passie toch kan blijven (be-) leven. I AM! 

Tot slot: ook de Bed & Breakfast is behoorlijk gehalveerd. Het gehele voorste huis met de 4 x 2 persoons B&B-kamers, ontbijtruimte, de ZEN relax-ruimte, Wellness, etc. is er niet meer als B&B. Wat er nog wél is, is het appartement "The Old Mill house" voor 1 tot 4 personen. Op de site van Booking.com vind je de verdere informatie hierover of op onze eigen website: www.benboverijssel-ananda.nl. Schrijf je je in als cursist dan zijn er hier alleen nog maar deze mogelijkheden. Een B&B in deze omgeving is echter al gauw voor je gevonden, want onze contacten in deze, zijn er natuurlijk nog wel.

Waar we in 2007 aarzelend begonnen met onze Bed & Breakfast, langzaam maar zeker uitbreidend, hebben vele mensen de weg naar ons gevonden. Van over de hele wereld hebben we dagelijks gasten mogen ontvangen. Elke gast in geste weer bijzonder om zijn of haar talenten. We hebben hard gewerkt, 7 dagen in de week van 07.00 (of eerder) tot na 12.00 uur.  Maar wat was het de moeite waard. Nu gaan we doen wat we van onze gasten hebben geleerd: heerlijk reizen (door nederland, want nederland is mooi en houen zo), kamperen (heeft ons hart gestolen), mensen ontmoeten (nu aan de andere kant van de streep) en vooral: samen genieten.